Stejně chcípnete Ukrajinci, Syřani a Afričani, tak už lékaře nepotřebujete. Váš přítel Czechia...

 

Univerzita Karlova v Praze. Sobotka tleská, další lékaři pro USA!
Univerzita Karlova v Praze. Sobotka tleská, další lékaři pro USA!

 

Jak pomoci chudým státům, jako jsou USA či Německo? A další legitimní otázka: na čem bohatnou státy viz USA a Německo? No přece na nás a nejenom v proudu dividend, kdy je vše v zahraničních rukách.

 Divné: u nás studuje už skoro každý a přitom nemáme lékaře, zubaře, zdravotní sestry, kvalitní frézaře, svářeče, inženýry... Není to záhada?

Pokud se usmíváte nad zvláštním používáním chudí a bohatí, tak si dejte odpověď na položenou otázku kdo komu vlastně pomáhá, když další doložitelný postup se děje nejen kolem nás, ale i u nás?

Jak vlastně vyhodnotit situaci, kdy bohaté státy nemají peníze na vzdělání svých dětí, v USA roste kriminalita a vraždy přímo vertikálním tempem a my jim máme posílat lékaře, zubaře, programátory, strojaře, frézaře či třeba zdravotní sestry?

Mají v USA už jenom samé dementní děti? Mají ve Velké Británii a Německu už samé dementní děti? Proč tyto obory nestudují jejich děti a potřebují lékaře, zubaře či zdravotní sestry z "plebejských, rozvojových" států?

Vzdělání je strašně drahé, korporativně pláčí USA, Kanada, Německo, Velká Británie a Rakousko. My, chudé západní státy, na to prostě nemáme, a proto vás, východní státy, snažně prosíme, abyste nám zajistili tento personál. My vám za to pošleme jaderné bomby a rakerové základny, hlásá prezident Obama společně s Merkelovou.

 

Vážně je to normální?

Kdo koho tedy dotuje, vážené supervelmoci (na papíře)? Kdo je vlastně ten chuďas a kdo boháč? A pokud to není v onom bohatý a chudý, tak co to tedy je? Vydírání? Vykrádání?

Navíc! Znepokojující stav odhalil průzkum zdravotnických zařízení ve Spojených státech. Podle nové studie je každé třetí úmrtí pacientů označeno jako chyba lékařského personálu. Autoři výzkumu ze zdravotnického týdeníku BMJ zjistili, že každoročně z důvodů chyb umírá přes 250 000 lidí. Zakladatelé studie si ale myslí, že smutné číslo bude ještě mnohem vyšší. Nejsou do něj započítané údaje z pečovatelských domů a domácích péčí, uvádí zpravodajská stanice CNN.

Studie provedená lékaři na univerzitě Johns Hopkins ukázala vysoké číslo oproti minulým rokům. V roce 1999 vydal Lékařský institut vysoce kvalifikovanou studii, ve které se dostali k číslům 44 000 až 98 000 úmrtí, způsobené chybami zdravotnického personálu, řekl Makary pro CNN.

 

Zákon padajícího exkrementu pokračuje!

Nám slabším ukradnou lékaře, za které našim univerzitám nezaplatí. Prý v našem komunistickém systému je vzdělání zadarmo, stále tvrdí i v roce 2016 tyto vysoce vzdělané kapacity ze západu. Takže my se chováme stejně jako dobyvatelé západu. Sebereme ještě slabším jejich lékaře, zubaře a další lidi se vzděláním, a oni mohou chcípnout.

 

Že to není pravda? Ale je!

Ministr Mládek: Pilotní projekt „Ukrajina" byl schválen

Dne 10. května 2016 byl schválen návrh na úpravu Pilotního projektu „Zvláštní postupy pro vysoce kvalifikované zaměstnance z Ukrajiny“, jehož cílem je, na základě dosavadních zkušeností, rozšířit možnosti společností nabírat zaměstnance vytvářející vysokou přidanou hodnotu!

„Jsem rád, že se podařilo schválit návrh na úpravu projektu, který rozšíří jeho využití tak, abychom mohli do České republiky dostat vysoce kvalifikovanou pracovní sílu, která na českém trhu práce není. Věřím, že úprava projektu jej zatraktivní pro zaměstnavatele a povede k jeho vyšší užitečnosti a využitelnosti,“ uvedl ministr Jan Mládek.

Ministerstvo průmyslu a obchodu je nadále zodpovědné za příjem a administraci žádostí o zařazení do projektu, s výjimkou žádostí podaných zdravotnickými zařízeními. Všechny informace jsou k dispozici i na internetové stránce ZDE.

 

Takže USA nemají na vzdělání peníze, tak nabírají (kradou) bez zaplacení lidí z Německa a v menší míře z celého světa.

Německo nemá peníze na vzdělání lékařů, tak nabírá (krade) bez zaplacení vzdělané lidi všech profesí od nás.

My peníze na vzdělání máme, ale protože musíme posílat vzdělané lidi do celého západního světa, musíme si vypomoci ze států arabských, afrických, či třeba Ukrajiny. Ten systém vážně nemá chybu.

Pak příjdou USA, že nám zaplatí a nabídnou raketovou základnou a Dragouny. U nás se tomu říká výpalné. Prostě jsou to naši noví bratři.

 

Úžasné! Pak příjde 4442 neziskovek, žádá z Evropské unie 24 miliard jako dotace na sociální začleňování, že pro 400 000 nezaměstnaných nemá práci. Pak příjde Dienstbier a žádá další miliardy na sociální začleňování, protože pilotní projekt, který trvá deset let, vykazuje stále větší procento sociálně nezačleněných než na začátku a města urychleně bourají domy, aby spekulanti tyto Dienstbierovy a Hate Free Culture lidi tam proboha nenastěhovali!

Americko - Dientsbierové perpetuum mobile skutečně nemá chybu! Vážně neplacení za vzdělání je "svoboda pohybu lidí a zboží"? Neplatilo toto nepsané pravidlo za bolševika, které se USA vzorově naučily: co je tvoje, to je moje a co je moje, do toho ti nic není? Nic nebrání našim lékařům, hokejistům, inženýrům, ekonomům, aby do USA svobodně odešli. Zaplaťte, co jsme do nich vložili, zaplaťte ztráty, pokud odejdou a my si vychováme další. To je tržní, to je demokratické, to je i normální. Ale jít do kostela, třikrát se pomodlit jako prezidenti USA a pak jít rabovat a zabíjet, jak si po válce zvykly i vlády USA?

Ne, toto není demokracie a svoboda, ale příliš se toto rabování neliší od "indiánských dob", kdy civilizace znamenala vyhlazení původních obyvatel Ameriky a ještě na to byli generálové hrdí.

To není svoboda, ale zločin a měl by následovat trest!

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

bývalý osvč
před 6 měsíci

Proto jsem s tím také skončil po 20 letech...http://www.podnikatel.cz/clanky/tahle-ze... jenomže to těm odborářským bossum nikdo nevysvětlí.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...