První vážný protikandidát Miloše Zemana na prezidenta ČR je Sládek!

 

Ale není to Josef Václav Sládek, ani republikán Sládek. Jeho jméno je Igor Sládek. Mnohé toto jméno zaskočí úplně, někteří trošičku věděli, že se něco chystá, ale nic víc.

 

Igor Sládek
Igor Sládek

 

Samozřejmě jsme brali kandidaturu pana Sládka až do zveřejnění jako výkřik Kocába, Halíka  či Horáčka.

Teprve nyní se situace změnila. Avšak vzhledem k tomu, že víme (poctivě přiznáváme) pouze o několik procent víc, než široká veřejnost, můžeme pouze říct, že je to vážný protikandidát, ale nikoliv, zda je dobrý, vhodný či důvěryhodný dle našich přísných měřítek lidí okolo Pařátu dnes.

Takže z prvního veřejného oslovení vybíráme to, co nám připadá nejdůležitější.
 

Pan Igor Sládek se narodil v Náchodě v roce 1955. V roce 1980 emigroval do Německa a následně do USA. Má vysokoškolské vzdělání, je podnikatel (v USA a nyní zde) a od roku 1990 se vrátil zpět do naší země. Nikdy nebyl politicky činný, neměl žádnou politickou funkci.

 

A vzhledem k tomu, co vidím kolem sebe

Dodejme, že v současné době je velice závažná mezinárodní situace, takže budeme chtít vědět jako první, zda by nás na politické scéně reprezentoval lépe, než současný prezident Miloš Zeman.

Situace, kdy jsme byli totálně podřízeni jedné straně, dnes zase totálně druhé, je pro naši zem devastující. A to je hlavní kritérium na prezidentskou funkci! Morálně podporovat co největší svobodu!

Uvidíme, s čím příjde. Ale vzhledem k tomu, že do kandidatury dává své peníze a už inzeráty platí ze svého, není to žádný "mluvka" s prominutím.

 

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Igor Sládek - kandidát na prezidenta:
před 5 měsíci

Koho budu volit nevím, na rozhodnutí mám dostatek času. Desítky let jsem nemohl svobodně volit. Nyní mohu a proto každé volby jsou pro mě svátkem. Je vidět, že pan Igor Sládek žil dlouhou dobu ve Spojených státech. Jde do toho naplno, riskuje, že miliony, které vloží, vyletí komínem. Těším se na jeho pondělní TK. Držím mu palce. Těch 30 Kč mu pošlu. Z diskuse na iDNES.cz. http://zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?iddi...

Shia LaBeouf - JUST DO IT /MAKE YOUR DREAMS COME TRUE/

https://www.youtube.com/watch?v=5-sfG8BV...

Igor Sládek v pořadu M. Jílkové Máte slovo.
před 5 měsíci

Moc ho tam nedostal /na videu v 45:36/. Proto se ke zdravotnitví bude vyjadřovat v pondělí na MFDNES inzerátem, ministr Babiš ho asi nevyslyšel a nebude ho "dotovat". Jsem rád, že si pan Igor Sládek vybral ZDRAVOTNICTVÍ, které poznal ve Spojených státech...

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10175...

opus111
před 5 měsíci

Igor Sládek, nerozumí ekonomice a plete si pojmy kvantitativní a kvalitativní. A navíc projevil zančnou dávku demagogie, kdy nejdříve začal o tom, že systém prý není podfinancovaný, ale že chybí organizace práce a pak hned mluví o efektivitě odborné práce lékaře. Tot jsou však velmi vzdálené věci, a takzvaně míchá jabka s hruškama.

Řekl, že zdravotnoctví v USA je mnohem efektivněší, což ničím nedoložil. Ničím tento výrok nepodložil, naopak začal vyjmenovávat jen kvantitativní faktory, že má lékař mnohem více pokojů a mnohem více pomocného personálu. A proto je zdravotnictví efektivnější? No to je fakt úlet! Řekl, že lékař efektivněji využije jeho pracovní čas, to je jiné kafe. Ale kde je údaj, že by USA zdravotnictví provedlo více úkonů a věnovalo se více pacientům za méně peněz než je tomu v ČR, přepočítáno na jednoho lékaře? Nic takového neuvedl!

V USA 17% HDP do zdravotnictví, no to je terpve černá díra na peníze. Z toho by Babiše jinak rozbolela hlaha, než jak tady se snaží Němečkovi přidusit pár miliard. Desítky miliónů lidí v USA bez zdravotního pojištění, kteří se modlí, aby vážněji neonemocněli, jinak je to pro ně totálně finančně likvidační. To je ta efektivita zdravotnictví v USA?

České zdravotnictví je velmi efektivní, když s mnohem méně lidmi a řádově nižším rozpočtem na zdravotnictví je schopno poskytnou velmi vysokou zdravotní péči pro občany. Ale ani na toto téma nezazněly v pořadu odborné argumenty.

Sládek chce šetřit tím, že se přijme ještě více pomocného personálu, aby lékaři dělali jen práci lékaře. Ano, pak bude práce lékaře efektivnější, ale řeč byla o zdarvotnictví jako celku. Nějak mu nedošlo, že tím žádné peníze neušetří, jen bude potřebovat 2x více peněz na obslužný personál. A Babiš sedí na kase, tudy cesta nevede. Alespoň zatím ne.

Absolutně nevěřím, že kdyby český lékař přijal dvě administrativní pracovnice, že by začal léčit dvakrát více pacientů, nebo, že by je léčil dvakrát rychleji. Věřím tomu, že by třeba byl méně unavený, ale to jen za předpokladu, že by další pacienty nepřijal.

No, nic není tak černobílé, jak se na první pohled zdá, jen ten Babiš sedí na té kase a nedá a nedá. A globální páničkové si mnou ruce.

Celkově zhodnocení, Igor Sládek je totální katastrofa, chraň nás Pánbůh před tímto populistou.

Dědouch
před 5 měsíci

Zalez Sralbotko. Žvaníš

Přemek
před 5 měsíci

O ekonomice toho Igor Sládek mnoho neví. To je holý fakt, protože podnikat znamená vidět svět perspektivou žáby ve studni, kterou sice zná dokonale. ale její okolí, natož kdo či co tu vodu ve studni vlastně udržuje, to je mu vzdálené. Vysokoškoláků je habaděj, ale těch, co znají skutečnou, nikoli vybájenou světovou ekonomiku, je jako šafránu. Takže prozatím o několik prezidentských délek vede Miloš Zeman.

Igor Sládek o zdravotnictví v MF DNES.
před 5 měsíci

Roky nekupuji noviny, s výjimkou čtvrtečního Magazínu. Tam jsem se dočetl několik zajímavých věcí z inzerátu pana Sládka. Avizoval na pondělí inzerát na téma, které je pro občany jedním z těch nejzásadnějších. Jsem moc zvědavý s čím přijde.

Sestra pracovala celý život jako zdravotní sestra. Švagr byl lékařem. Sám jsem kardiak a vzhledem k věku se těch chorob najde povícero. Mám známé v USA. Říkávám, zaplať pánbu za naše "socialistické zdravotnictví", s dodatkem, že audit a následná reforma je nezbytná. Něco na způsob povinného IZIPu by např. ušetřilo miliardy. O nevyužívání drahých přístrojů se hovoří i mezi laiky. Problémů je víc jak dost, souhlasím s ministrem financí, že resort zdravotnictví je svým způsobem černá díra... Ministr zdravotnictví nedělá dojem člověka na svém místě.

Do hodnocení návrhů o zdravotnictví pana Igora Sládka se možná pustím až se s nimi seznámím.

Mayor Drack
před 5 měsíci

tak zase z ameriky..copak nemáme nikoho od nás?
Při prvém kouknutí jsem se chtěl zaradovat že se jedná o doktora Sládka republikána..

benda
před 5 měsíci

tak jsem si říkal jak odporné individuum to asi musí být, aby ho pokorný označil za "vážného" protikandidáta tohoto podivného zemana. A už to tu máme: Sládek nám vysvětluje, že pokud si někde nějaký neárijec nenasadí při pohlavním styku kondom, pak jde o komplot proti evropským národům

ještě štěstí že mi pánbůh nadělil velmi skeptický názor na lidský rod, jinak bych se při čtení českých vlasteneckých tiskovin musel každých pár minut poblít

Drak
před 5 měsíci

Povídal Pepík Vopršálek, že když ho zvolíme prezidentem, tak nás bude poslouchat a že zatočíme s celým světem.
Tak to máme dalšího vážného kandidáta.

Bedřich Kalina
před 5 měsíci

Vážené dámy a pánové,
kdysi jsem byl amerikanista, a jako dělník nejnižší kategorie jsem navštěvoval ambasádu USA v Praze v letech 1984-89..
Během dalších roků mi USA uštědřila mnohá zklamání, a to mne přivedlo k monarchii jako celosvětového celku. Nehledě ke skutečnosti, že velmi významný spisovatel o americké demokracii byl francouzský šlechtic Alexis de Tocqueville.
Viribus unitis
Bedřich Kalina

Ruda
před 5 měsíci

Ano, ale co tím chce básník říci?

Doga Malor
před 5 měsíci

Chtěl tím říci že jeto slušný člověk a nelez bolševikovi do zadele a dneska ze sebe nedělá revolucionáře. Dnes už je jasné důsledná debolševizace byla na místě měla být provedena důsledně ale oni to měly domluvené což je jasné. Faktem zústavá že lepší osvícený Diktátor než tato postbolševická demokracie.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...