Bleskově: vládní krize, nebo revoluce z americké ambasády?

Vím, že nic nevíme, ale pro změnu dokáži vysvětlit, proč nic nevíme! A jsem přesvědčen, že ve skutečnosti neví přesně ani ministr Babiš, ani ministr Chovanec, exprezident Klaus či další.

Pařát dnes je nyní až příliš seriozní značka, abychom se snažili dělat ze sebe hlupáky, když bychom se tvářili, že něco víme a byla by to blamáž

 

Zkusme prosím vylučovací metodou. Co je zatím jisté? Hraje se o svobodu a o Prahu. A vše ostatní jsou spekulace. Můžeme si však částečně popsat, co je ve hře a slibuji, jak budeme něco vědět s jistotou, okamžitě zveřejníme.

V čem je problém?

Utvořilo se zde několik mocenských center a každý každého mlátí po hlavě, ale nikdo nevyloží karty na stůl. Betl nebo durch. Hraje se o svobodu a Prahu. Vše ostatní je kamufláž.

Jedno mocenské centrum je na americké ambasádě, druhé na Pražském Hradě, třetí je kolem KDU - ČSL, Evropských hodnot a TOP 09, další je kolem Babiše a do toho všeho jsou státní zástupci utržení ze řetězu a především kryti americkou ambasádou, a to vše shnuto je další oranžová revoluce (neplést s ČSSD), kdy se zde prohánějí cizí vojska jako kdyby jim tato zem patřila, a protesty proti jsou brány bruselko - americkým centrem jako útok proti naší vládě ve Washingtonu! (Dříve Moskvě)

A ten, kdo tvrdí, že ví kdo s kým a proč, prostě lže!

Jedno je jisté: americká vláda a Pentagon po arabském jaru a oranžové revoluci stahuje své aktivity ze Sýrie, Libye a Iráku a chaos se snaží roznítit ve východní Evropě za pomoci Poláků a dolarů. A protože se jim Praha vymkla z rukou díky Klausovi a Zemanovi, pokus o nastolení pořádku dle not Pentagonu převzali státní zástupci a některé útvary policie. Neboli známe aktéry, ale rozklíčovat kdo kde a s kým zatím nelze. Pouze víme, že někteří se chodí zpovídat k Schapirovi! Čitelný je pouze prezident Zeman a jeho svrhnout nelze, protože má zvláštní ústavní ochranu. Ale jinak v podhradí nastala klasická revoluce a nic jiného to není!

A samozřejmě přeskupování sil, protože pokud vyhraje ve Velké Británii svoboda, pak už občany Evropy nic nezastaví. Proto si nechali mnozí politici i občanství USA! Referendum o svobodě by pak čekalo nás! Švýcaři bruselskou oprátku už odmítli!

Rozpoutá u nás americká armáda peklo známé z Jugoslávie, Iráku, Sýrie ši Libye? Zbraně už sem přesunují! A takto začínalo arabské jaro či oranžová revoluce řízená z USA! Výsledky amerického řádění tam vidíme dnes a denně!

 

Rubriky: , ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

novota
před 5 měsíci

Je to jasné http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon... proto to dělají....neviděli jím do karet- hlavně ten ostravský prodejce lihu....

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...