Je mi 91 let a jsem sterilizován. Žádám odškodné od státu!

 

Nepřipadá vám to vše nějaké ujeté? Erdogan nutí ženy, aby zahodily antikoncepci a chlapi prezervativy, romské ženy žádají odškodnění, když nemohou mít dvacet dětí, a v Praze je každá muslimská žena těhotná, byť zde dle Chovance žádné nejsou.

Kde mají parkovat pracující po práci ve špičce?
Kde mají parkovat pracující po práci ve špičce? Není to už zvrácené?


Jistě, mnozí mají strach z agresívních jedinců, nebo neziskových organizací. A tak raději zuří, užírají se a... mlčí!

Ti, kteří pracují, se musí uskrovnit, protože musí platit těm, co nepracují. Že nemáte čas a oni si mohou svůj vyhradit mimo špičky? Přece i tuto diskriminaci si nesmíte dovolit. Nepracující má přednost ve všem, nebo dopadnete takto! (A budete rádi, že vás policie nezatkne a nedá do chládku)

Paradox doby, nebo hybridní válka přes pochvy žen?

A především je záhadou, že USA a Izrael tyto prapodivnosti podporují, dokonce iniciují, přestože sami střílejí kdekoliv a kdekoho, aniž se dotyčná země a lidé mohou bránit. Nezisková organizace Hate Free Culture podporuje tyto aktivity a píše udání, kdo je proti. Dienstbier a Schapiro to zastřešuje. A stále dokola. Pokud někdo bude tvrdit, že je to lež, stačí se podívat na neziskové organizace podporované Sorosem a ryk postřelených hus, když se kandidát na prezidenta USA Donald Trump k tomuto vyjádří se selským rozumem!

Rychle se množící entity mají v USA volné pole působnosti, zatímco občané belošské části Evropy mají při cestách do USA a Kanady dramatické šikanózní  obstrukce. To však rasismus není, rasismus je pouze z bělošské části s měrem k těm, co nepracují, protože oni na nepracování mají nárok, neb jsou menšiny a my je musíme živit, protože jsme většina. Divný úhel pohledu, který, pokud se nedodrží, je rasistický, xenofobní a měl by být umlčen. Ale opět kým a proč?

Proč, sakra proč a kdo tuto nespravedlnost a převracení hodnot vytváří?

Sterilizace romských žen byla vždy prý při porodních bolestech. Žádná žena prý nevěděla, co je to sterilizace, byť za komunistů, narozdíl od dnešní doby, všechny romské děti do školy chodit musely!

Nejsme prostě rasisté, xenofobové už jenom proto, že jsme neopálení, bílí, chodíme do práce a poctivě platíme daně? Je toto v dnešní době tak velká zvrácenost - vlastnost, která má být co nejvrději potrestána?

.

.

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

NefandaNefandy
před 5 měsíci

Pokud vím, tak v kině nebývají pokaždé nejlepší volná místa prázdná. Nebo ve vašem kině ano? Dost nedomyšlený příklad.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...