John Kerry protestuje u Putina: šíleně záludní agenti Ruska dezinformují americké ambasády na celém světě!

 

Za nočních temnot pronikají na americké ambasády, demonstrativně vypouštějí exkrementy na koberce, tahají skříně sem a tam, židle odnášejí do jiných místností a plivají do pití ambasadorům.

 

Domluvili se snad všichni blázni?
Domluvili se snad všichni blázni?


Pane Bože, pošlete tu loď bláznů z USA někam do pryč!

 

 

The Washington Post s odkazem na informace několika velvyslanců USA varuje před ruskými agenty. Ti údajně zastrašují Američany nejen v Rusku, ale v některých dalších evropským městech. A zastrašují je lejny na koberci, prděním, kašláním... Agenti podle listu sledují americké diplomaty a členy jejich rodin, nezvaní se objevují na jejich společenských akcích a platí novinářům za negativní články. Tím ale problémy nekončí, pokračuje The Washington Post. Rusové prý vnikají pozdě v noci do amerických diplomatických bytů, jen aby přestavěli nábytek nebo zapnuli všechna světla či televize. Jeden americký diplomat vypověděl, že ruský vetřelec si na koberec v jeho obýváku ulevil.

Nejagresivnější útoky jsou v Moskvě, tvrdí deník. Bývalý velvyslanec USA Michael McFaul byl pronásledován davem placených demonstrantů a jeho děti sledovali na cestě do školy ruští agenti. Ještě v době prvního mandátu prezidenta Baracka Obamy Rusové pronikli do bytu amerického vojenského atašé v Moskvě a zabili jeho psa. "Od návratu Vladimira Putina (do Kremlu v roce 2012) vede Rusko po celé Evropě agresivní válku v šedé zóně.

Teď je navíc odvetou za západní sankce kvůli Ukrajině. Šikana diplomatů je další frontou této šedé války," řekl listu Norman Eisen, velvyslanec USA v Praze v letech 2011-14. "Útočí na americké diplomaty doslova všude, kde žijí," dodal. Všichni američtí diplomati před působením v Evropě procházejí speciálním výcvikem, jak ruskému pronásledování čelit. Obamova vláda zvažovala odpověď, ale nakonec se rozhodla nereagovat.

Ministr zahraničí USA John Kerry při březnové návštěvě Moskvy o útocích hovořil s Putinem, ale akce ruských agentů to nezastavilo, uvedl The Washington Post.

Upřímně, kolik je nás ruských vetřelců a agentů v České republice, když na Schapira nadává velké množství občanů? (Mimo vozembouchů lokajských). Milion, dva, tři, nebo dokonce šest milionu cvičených agentů a vetřelců Putina?

Kam americká vláda či Kerry na ten "dementismus" chodí? Tohle předčí i pomateného Porošenka! A to už je nějaká třída...

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

gogo
před 5 měsíci

A proc US nezminuji legislativni kroky, ktere chysta jejich vlada zavest pro ruske diplomaty?

Podle noveho zakona by se rusti diplomate nemohli vzdalit od mesta, kde pracuji vice nez 40 kilometru, coz v rozlehlych USA to znamena tak dojet na predmesti. Pokud by diplomate Ruska chteli jet dale nez za hranice predmesti, museli by ziskat povoleni od FBI jehoz vyrizeni trva nekolik dnu az tydnu. V pripade, ze by nektery z ruskych diplomatu porusil toto pravidlo, dostali by VSICHNI rusti diplomate domaci vezeni bez moznosti volneho pohybu.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...