Otevřená válka zkorumpovaných fízlů: kdy vrátí Šlachta miliony a kila zlata?

 

Je pravdou, že Šlachta žádá o slyšení v Parlamentu, kam má přinést stamiliony a kila zlata, co neodůvodněně nakradli? Jak však bude zabezpečena osobní stráž každého poslance, když toto Šlachta s Ištvanem přinese?

 

Samozřejmě úvod je nadsázka. Co je však skutečná drzost, když si nějaký fízl (Šlachta) vynucuje slyšení v okamžiku, kdy má držet vojensky ústa, a nebo lépe řečeno vysvětlit puč na vládu Petra Nečase, protože v okamžiku onoho puče už rok věděly veřejné zdroje, že Nagyová - Nečas  - Nečasová mají intimní spor ohledně budoucnosti?

 

Plukovníci nám vládnout nebudou, oznámili někteří členové vlády tenkrát před pučem na českou vládu. A za pár dní plukovníci ukázali, kdo je v zemi pánem a proti civilní, neozbrojené osobě zasáhlo komando po zuby ozbrojené jednotky. Je to normání?

Vynechme, zda byla a je Nagyová (nyní Nečasová) skutečná žena, kdy tretky jsou pro ni víc, než stát, a komandovat muže ji připadá normální. (Vždyť si to feministky i přejí.) Vynechme i to, že asi právem měla být odvolána.

Ale udělat z toho konstrukci jak vytvořit puč a svrhnout vládu, kdy v přímém obvinění propojil Ištvan, Šlachta a Komár či Bajgr peníze, které vyloupili z cizího sejfu, kila zlata, které vyloupili z cizího sejfu s Nagyovou a Nečasem a občané se rozzuřili, protože si mysleli, že ta kila zlata a miliony ukradla Nagyová s Nečasem, je zločin zločinů!

 

A přestože je dnes už známo, že byl vykraden cizí sejf (či sejfy), aby dokonalost přepadení předsedy vlády se mohla zdůvodnit, Ištvan i Šlachta chodí po svobodě a zkouší přes intimní telefonáty hádavé ženy a zamilovaného muže vytřískat jakousi konstrukci obvinění, je šílené!

Bojují snad nyní Ištvan a Šlachta proti zatčení: kdy sklapne klec?


Možná není na škodu si zpětně vzít celou konstrukci dvojice, kryté Bradáčovou a Zemanem - státním zástupcem. Pokud se totiž proberete celou chronologií, zjistíte, že toto obvinění nespěje k potrestání za zločin jakési chamtivé a žárlivé Nagyové, ale záhadně k potrestání za odmítání eurovalu, námitky proti postupu Evropská unie, nátlaku americké ambasády, a co je fascinující - náramně se podobá obviněním na Slovensku, v Maďarsku a dalších státech americkou ambasádou. Možná po ucelené chronologii se vám (prosím za prominutí, ale lépe to napsat nejde) rozsvítí. A dále bychom se měli ptát, jak je možné, že tuto kauzu kryje Bradáčová, nejvyšší státní zástupce Zeman a zda bychom neměli překontrolovat zákulisní tahy amerického velvyslance Schapira!

Nic neměli v ruce a po třech letech: lhali! Proto ta strašná nejistota!

Přímý přenos, 31 minuta: zatčení Nagyové včetně "realizace milionů"... Poslechněte si nejdřive 30 minutu a vyjádření Zaorálka o Al Caponovi:

14. 6. 2013 - Studio ČT24 — iVysílání — Česká televize

www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10101491767-studio-ct24/213411058060614

14. 6. 2013 - Studio ČT24, Zásah na Úřadu vlády TK ÚOOZ k policejní razii (živě) ČSSD před jednáním Sněmovny Zahraniční ohlasy.


Ivo Ištvan po roce: Jsme ve fázi sbírání střípků

Děsivé, když Ištvan toto bere jako hru!

„Přece nebudeme odkrývat karty uprostřed hry,“ říká Ivo Ištvan


Kde je příkaz, že měli koupit kabelku za sto litrů?

Kauza Nagyová: dal by se poznat zločin Ištvana a novinářů?


Je výslech Langra zvaného Íčko Ištvanem na nátlak velvyslance USA Schapira?

 

Robert Fico! I na Slovensku rozjíždí USA další kauzu Ištvana: lex Nečas - Nagyová

 

Pozor! V Maďarsku rozjíždí USA další kauzu Ištvana: lex Nečas - Nagyová

 

A finále - důkaz důkazů, jak se zatýkalo, když nebylo nic ověřeno! Bradáčová a Zeman - státní zástupce to kryli!

Je za možným zločinem Šlachty s Ištvanem strach, že budou následovat Ratha?

Zde je skoro celý vývoj svrhnutí vlády, divadlo Ištvana a Šlachty, stačí si připomenout úvodní nenávist k Nagyové, která byla vykreslena jako běhna a šlapka (stačí si najít diskuze), a účelová obvinění, která z počátku Ištvan se Šlachtou přiznali. Pak začali mlžit! Jakou v tom hraje roli Babiš, skutečně zatím nevíme a odmítáme dohady!

.

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Doga Malor
před 5 měsíci

Právo má být předvídatelné, čitelné, vy jste zde vtomto státě po 26 letech bolševického převratu zaznamenal takovýto zákon každy zákon umožnuje korupční prostředí a je nedokonalý a opravuje se do nekonečna jak se hodí vládní klice a nabo potřebují přátelé přátel je fakt že vtom viniká Oranžbolševik ovšem poslední vyjádření Kalouska potrvzuje starou skušenost a pravdu nádávat na sebe můžeme ale jak jde o koryto a prachy držme při sobě toto znám caa 40 let.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...