Už je to tady: Vítek má být stíhán za to, že upozornil na podezřelou policejní akci!


Podezříval jsi policii, když se záhadně rvaly dvě partičky a média s policií to chtěla hodit na rasistické občany z Prahy? Tak to né, holenku, i s Nečasem jsem si poradili, natož s nějakým Vítkem!


Vítek - Patrioti.cz
Vítek - Patrioti.cz

 

Horlivost policie nezná mezí: nejdřív vlajka, nyní Vítek

 

 

 

Policie začala stíhat  předsedu strany Patrioti ČR Jiřího Vítka, který vyjádřil pochybnosti ohledně známého incidentu, kdy se střetli maskovaní extremisté s levicovými demonstranty. Vítek naznačoval, že mohlo jít o policejní provokaci řízenou dnes už proslaveným „mužem v hnědé bundě“. Podle policistů se tím dopustil pomluvy, za což mu nyní hrozí až dva roky vězení. Samotný Vítek ale jakoukoli vinu popírá. „Jestli má být někdo vyšetřován, tak rozhodně velitel zásahu, a ne já,“ glosuje pro ECHO24.cz. Potyčka mezi dvěma skupinami demonstrantů, ke které došlo v Praze na Malé straně během únorové demonstrace proti islámu, budila emoce už od počátku.

Podle policie čistě náhodná akce zrovinka tam, co měl jít obrovský dav na Konvičkovu demonstraci. Prý to byli maskovaní radikálové, kteří se střetli s levicovými demonstranty, ale podle mnohých ve skutečnosti nebyli pravicoví extremisté, ale policisté v přestrojení.

Především „muž v hnědé bundě“, který na záběrech z demonstrace působí dojmem, že skupinu maskovaných mužů řídí a dává jim pokyny. Pochybnosti pak pouze posílila skutečnost, že se někteří z radikálů opakovaně objevili ve dveřích budovy, jež spadá pod ministerstvo vnitra. Podezření, že šlo o řízenou provokaci, ostatně den po demonstraci vyjádřil i předseda Patriotů a profesionální hasič Jiří Vítek. „Scénář ze sobotní demonstrace pro média psala pravděpodobně policie, která účelově připravila malou epizodu, která však mohla stát zdraví nejen občanů, ale také některých policistů, které někdo v této hře obětoval,“ napsal v sobotu 7. února na svůj blog na serveru iDNES.cz.

Hlavně nic neobjastnit, ale zlikvidovat toho, kdo si podezřelé akce všiml!

 

 TZ: Blog, který otřásl nejen internetem, jak dál ( Thunovská ulice)   „V pondělí jsem byl na výslechu, kde se mě ptali, jestli jsem příspěvek skutečně napsal a jestli si za svými slovy stojím. Obojí jsem potvrdil,“ řekl Vítek serveru ECHO24.cz. „Pomluvy jsem se měl dopustit tím, že jsem naznačoval, že za tím incidentem stálo ministerstvo vnitra a že to připomíná praktiky Státní bezpečnosti,“ dodal.

Co se týče samotného incidentu, Vítek i nadále nepřestává pochybovat: „Stále si stojím za tím, že celý ten zásah byl absolutně zpackaný. Jestli někdo má být vyšetřován tak rozhodně velitel zásahu a ne já za pomluvu. Byla to naprosto diletantská práce policie, která byla tak zpackaná, že se nenabízela jiná možnost, než věřit, že je to zinscenované.“ Předseda Patriotů Vítek donedávna zároveň působil jako šéf Unie bezpečnostních složek (UBS). Vedení odborové organizace následně opustil kvůli rozruchu kolem jeho příspěvku na blogu. „Z funkce předsedy jsem odstoupil až kvůli této kauze. Rozhodl jsem se pro to dobrovolně.

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

babiš = krejčíř
před 5 měsíci

Odstoupit by měl především "prezident Policie ČR" Tomáš Tuhý, proslulý slepotou k výrobě nelegálního jedovatého alkoholu v Moravskoslezském kraji, kterého si v dubnu 2013 vybral do funkce náměstka na policejním prezidiu KMOTR ÍČKO LANGER, DŘÍVE POLITIK, NYNÍ MILIARDÁŘ. Tedy prostřednictvím Langerova žabáka, tehdejšího policejního prezidenta Martina Červíčka.

Když se ÚOOZ loni pustil do vyšetřování Íčka v Olomouci, náhle chce Tuhý reorganizovat a zrušit ÚOOZ. Pozoruhodné.

V květnové Koncepci policie do roku 2020 není o něčem takovém ani slovo!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...