Má kancléřka Merkelová spáchat sebevraždu, nebo dostat doživotí?

 

Umí si někdo představit, že by byl zabit člen jeho rodiny zásluhou vůdce jako je Merkelová, která do země pozvala všechny vrahy, ale sama se ukrývá za hradbou lidských těl?


Je Merkelová Hitler v sukni,

který obětoval vlastní lidi, aby se třásli hrůzou, a s radostí přijali zločiny Evropských hodnot?

V jakém a čím zájmu měla Merkelová rozvrátit poklidný život občanů Německa a následně Evropy?

Ví se jednoznačně, že arabské režimy rozvrátily USA!

Ví se jednoznačně, že občany arabských států ze svých domovů jednoznačně vyhnaly USA!

Čím tedy drží USA Merkelovou, potažmo pseudoelity z Bruselu pod krkem?

 

Německo zažilo během necelého týdne čtvrtý útok. Odmítnutý žadatel o azyl odpálil v neděli večer v bavorském Ansbachu bombu a zranil 12 lidí. Sám při explozi přišel o život. Podle policie šlo o 27letého Syřana, který měl psychické problémy a v minulosti se dvakrát pokusil o sebevraždu.

Zuzana Liscová v ČT spekuluje, zda masové vraždy jsou zásluhou počítačových her, osobních křivd, utlačování spolužáků, a i chudák Breivik by snad měl být propuštěn, protože ho svedla nezbedná pravicová (nebo levicová) strana...

 

Znamená to, že všechny vrahy ze Sýrie, Pakistánu, Afghanistánu, Libye či Iráku už příště nebudeme zavírat do vězení, ale nejdříve je vyšetříme a pak je Američani budou zavírat do blázince na Quantanamo? Vážně není Breivik vrah, ale pouze vyšinutý, nevyléčený chlapec, kterého nesmíme častovat slůvkem vrah? A co Áda Hitler či plynové komory? I to budeme rehabilitovat, Hitlerovi se omluvíme, protože byl v době války nepříčetný, a vlastně to byl seriózní chlap a velitelé koncentráků byli pouze zmanipulovaní chlapci v pohnutí mysli, kteří do plynu posílali lidi proto, že v době války byli ve stresu a žádný pychiatr je nemohl vyšetřit?

Nepřipadá vám, že politickým představitelům v Evropě hrabe, nebo jsou vydíraní?

 

Občané Evropy jsou skutečně ve stresu (především Francouzi a Němci), ale Merkelová se posmívá, jak vlastně ti strachující se jsou infikováni neškodnou zábavou migrantů, při kterých sem tam zhasne lidský život! Jakoby Merkelová okopírovala Švejka, první světovou válku a dezertéry, kdy každý měl stejnou výmluvu o rodičích a cvocích. A pak vyleze na pódium, udělá divadlo, jak je jí to politicky líto a jede se dál!

 

 

Kdo má zájem na rozvratu Evropy (nikoliv Evropské unie) a ukrývání zločinů a vražd?

Kdy vydá ministerstvo zahraničí varování, že do Německa a Francie se jezdí na vlastní nebezpečí?

.

 
 

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
gogo
před 4 měsíci

Islamský stát prodává sexuálni otrokyně v ulicích Londýna. Kozojebové pořádaji aukce, na kterých se jako sexuálni otrokyně nebo manželky prodávaji i 6 leté holčičky.

https://www.youtube.com/watch?v=yP6gxVr3...

A tohle nám Makrela a Sobotka tahaji do Evropy.

gogo
před 4 měsíci

Ženy, které se zúčastnily „proti-rasistického“ festivalu ve Švédsku byly znásilněny a obtěžovány přistěhovalci v rámci dalšího šokujícího příkladu toho, jak Západ dováží skutečnou násilnickou kulturu.

http://zvedavec.org/komentare/2016/07/69...
http://www.infowars.com/migrants-rape-mo...

Lomcovák
před 4 měsíci

Islámský stát ráno přepadl kostel ve Francii a podřízl kněze. 8-0

gogo
před 4 měsíci

Plivanec do obličeje českým občanům: Dohoda s Tureckem o kšeftování s uprchlíky není v ČR ratifikována, ale Sobotkova vláda už rozhodla o přijetí 81 migrantů z Turecka!

http://aeronet.cz/news/plivanec-do-oblic...

Sobotka opět nezklamal, doufám, že je to jeho vstupenka do politického důchodu!.

opus111
před 4 měsíci

A co je na tom špatného, že ČR přijme nějaké nešťastníky, které vyhnala válka z domova ???

Ocenil jsem ve včerejších Událostech ve 22h, že jak pan Fiala, tak pan Zaorálek se shodli na tom, že je nutné především nastavit důslednou kontrolu, kdo přichází do ČR. A jsem přesvědčen, že těch 81 si určitě pohlídájí, stejně jako všechny předtím. ČR má důselednou imogračí politiku a pan Sobotka i pan Chovanec jsou velmi zodpovědní a neohrožují občany ČR.

A že berou uprchlíky i bez ratifikace nějaké smlouvy?

No vždyť je to naprosto konzistentní s tím, co ČSSD říká celou dobu, že budeme uprchlíky přijímat na základě dobrovolnosti.

Takže pokud ČR přijímá na základě DOBROVOLNOSTI, tak nemusí být žádná smlouva.

To ti ještě nedocvaklo, tak jednoduchá souvislost, gogo ???

janskopnik@ema il.cz
před 2 měsíci

kolik slimáků jsi si vzal ty domů?BachA, AŤ tě nepodříznou jako v Rakousku to udělali dobrosrdovi.

Eva
před 4 měsíci

Vazeny,to ze jste skalni socan vas jeste neopravnuje sirit na zdejsim webu bludy socanskych pomatencu.Pan Chovanec bude v otazce nam vnuceneho prijimani ruznych kriminalnich lebek z valecnych uzemi Iraqu,Syrie,Libye i tech nevalecnych,ke kterym patri temer cela Afrika,pravdepodobne zodpovednejsi ale to nic nemeni na skutecnosti,ze i on se bude muset podridit perversnim pranim podlezaveho Sobotky! Neni vubec nic konzistentniho ve vecnych slibech socanu,kterymi oblbuji obcany CR,duslednou imigracni politiku bych videla docela jinak.Nepodlezat,nenechat se za to dobre zkorumpovat,drzet tzv.basu s predstavitely W4 a predevsim dodrzovat predvolebni sliby!Kazdy imigrant by mel mit ze zakona povinnost se po skonceni valky ve sve domovine vratit tam kam patri!

opus111
před 4 měsíci

Výsledky ČSSD jsou naopak absolutně konzistentní.

ČSSD splnila přes 80% jejich volebního programu, nastartovala hospodářský růst. Životní úrveň prudce stoupá, rostou jak investice, tak domácí spotřeba občanů. Roste výrazně průměrná mzda, kdy platy rostou převážně u hůře placených zaměstnání. Učitelé dostanou už od září přidáno 8%, důchodci příští rok opět 200Kč měsíčně plus 1200Kč jednorázově.

ČSSD jako jediná dělá také sociální politiku, klepla také přes prsty exekutorům.

Nezaměstnanost se snížila o 40%, kdy 240 000 lidí našlo novou práci.

Co se týče migrační politiky, tak vláda se chová velmi zodpovědně, neustále odmítá kvóty a na prvním místě je bezpečnost. Proto, pokud vláda na základě dobrovolnosti příjme nějaké uprchlíky, budou bezpečně prověřeni na všechna bezpečnostní rizika. Ve finále jich stějně 3/4 zdrhnou do Německa. :)

Ladislav Hora
před 4 měsíci

Opusi jsi idiot. Nic jiného k tomu nemám. Když hoří les, tak si taháš hořící dříví domů a tam ho budeš hasit? Nebo ho budeš hasit v tom lese. A hlavně to nejso žádní uprchlíci, ale vyžírkové sociálních dávek a agresoři. Už se člověče vzpamatujte!!!! Tam není co kontrolovat. Oni určitě neřeknou, že sem jdou vystřílet obchoďák a budou dělat ze sebe chudáky. Kde mají děti ženy a starce? Jde sem jenom "vojsko"

opus111
před 4 měsíci

Evidentně nechápeš, jak se dělá globální politika. Pan Sobotka to narozdíl od tebe ví. Proto je naprostý nesmysl vykřikovat jako Babiš, že nikoho nepřjmeme.

Daleko leší je nahrát situaci tak, že se ten proces sám zdiskredituje.

Už to tu jednou přeci bylo, že tu dotáhli nějaké uprchlíky a všichní zdrhli do Německa.

No a těch osmdesát z Turecka? Tipuji, že tak dvacet jich neprojde bezpečnostní prověrkou, tím se získá hodně času. A ten zbytek zdrhne většinově di Německy. A zase bude o důvod více poukazovat na nesmyslnost kvót.

Takže takto se dělá globální politika ty Idiote.

gogo
před 4 měsíci

Vůbec se mi nelíbí, jak vláda ČR se snaží mediálně stavět do role odpůrců migrace v EU na straně jedné v hlavních vysílacích časech televizí, ale na straně druhé v tichosti a salámovou metodou, kousek po kousku, v malých dávkách, nasunuje do ČR migranty, a to na základě dohody s Tureckem, kterou český parlament ještě ani neratifikoval.

Co nebo kdo nutí vládu Bohuslava Sobotky, aby přijímala migranty a Araby ve chvíli, kdy jejich soukmenovci vraždí v Německu a ve Francii občany západní civilizace jako lovnou zvěř?

http://aeronet.cz/news/plivanec-do-oblic...

Lomcovák
před 4 měsíci

Lovná zvěř? Opusovi se nic stát nemůže. Sedí doma na gauči a pizzu si objednává po telefonu.

opus111
před 4 měsíci

Vláda se nestaví do role odpůrců migrace. To asi žiješ v jiném státě než v ČR. Vláda je dlouhodobě konzistentní a má jasný postoj. Uprchlíky přijímat budeme, pokud je někde nebezpečná situace, která vyhání lidi z domovů. Jako jsme přijímali například uprchlíky z bývalé Jugoslávie.

Současně ale vláda zdůrazňuje a to dlouhodobě, že tak budeme činit dobrovolně a nikoliv na základě nějakých kvót.

Vláda ČR se dlouhodobě staví proti kvótám.

Ne všichni migranti jsou vrazi. Vrahy je třeba zacyhtit řádnou kontrolou v přijímacích řízueních a ne to, co předvedla Merkelová v Německu, že otevřela stavidla a bez kontroly pustila do Německa 1,5 miliónů uprchlíků. Teď za to Němci trpí.

Nesmíš gogo tolik část tu mediální žumpu Aeronet, už dokonce chytáš to žumpoidní názvosloví. :))

Ladislav Hora
před 4 měsíci

Ano přijímali jsme ty zbídačené lidi, kteří byli vděční a které v rámci rozdávání demokracie chrabrá US army vyhnala bombardováním z jejich domovů v Kosově, aby tam později mohli nasadit mohamedánské dealery drog, obchodníky s bílým masem, nájemné vrahy a další kriminální esa z blízkého východu. Dnes je v Kosovu sebranka všech možných gangsterů v Islámské víře!!!
Vyndejte si tu hlavu z pr..le a začněte s ní přemýšlet!!!

opus111
před 4 měsíci

A ty si vytáhni hlavu z prdele, když nechápeš, že ti gagnstři, kteří jsou dnes v Kosvu, tak by ty lidi postříleli, kdyby neutekli.

Nebo ti také vadí, že v Rusku je uprchlých 3 milióny Ukrajinců? To je měl Putin nechat na Ukrajině, ať je tambanderovci dořežou?

Ty teda musíš být hovado neobadane.

gogo
před 4 měsíci

Zatímco v Evropě islamisté masakrují lidi, přejíždějí je náklaďáky, sekají do nich sekyrami ve vlaku, střílí po nich z upravené divadelní pistole, zabíjejí je mačetami, vyhazují do vzduchu v hospodách bombami a podřezávají hrdla farářům, Sobotkova vláda rozhodla, že začne přijímat migranty z Turecka.

http://aeronet.cz/news/plivanec-do-oblic...

n
před 4 měsíci
Petr Pokorný
před 4 měsíci

26. července 2016 13:47

BERLÍN Útočník na berlínské univerzitní klinice ve Steglitzu na jihozápadě Berlína zastřelil okolo 11 hodiny v úterý podle Bildu lékaře a poté spáchal sebevraždu. Policie už tuto informaci potvrdila.

Zdroj: http://www.lidovky.cz/v-berline-se-stril...

Petr Pokorný
před 4 měsíci

Dnes 10:58 - Saint-Etienne-du-Rouvray
(Aktualizováno: 13:57 ) https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa...
Útočníci stačili útočníci podříznout faráře a vážně zranili jednu jeptišku, která podle SkyNews bojuje o život.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...