Americký terorismus na vlastních občanech 11. září odstartoval děsivý mezinárodní terorismus?

 

Co píše naše excelentní redaktorka na Blízký východ Tereza Spencerová? Zvyšují se, nebo se snižují pochybnosti o 11. září?

 

Než se dostaneme k textu Terezy Spencerové, opět na pozadí všudypřítomných agentů z USA, o kterých už nemáme pochybnosti ani my: je skutečně možné ovládnout trenažery v USA, posléze letadla, nasadit naráz na všechny připravené linky sebevražedné piloty v jednom termínu aniž se objeví podezření, uniknout americké letecké kontrole a zasadit údery na New York? Jak se podařila akce, kdy vše bylo spuštěno v jednom termínu, a všichni agenti USA se stali statisty a pak jenom zírali?

Kdyby toto vyslovil kdokoliv předtím, všichni by si významně ťukali na hlavy: takovou konspiraci si může vymyslet pouze cvok! Patnáct let uteklo a...

A odtajnění zprávy místo aby přineslo více světla, ještě více mlží a mlží a mlží. Proč, když dle George Bushe bylo vše křišťálově průzračné jak Grossův byt, a následnou smrt milionů lidí z důsledku války Bush stále obhajuje?

 

 

Tereza Spencerová

Odtajnění posledních 28 stran kongresové zprávy o vyšetřování útoků z 11. září nejenže dokládá saúdský podíl, ale vyvolává otázky i o spoluvině tehdejší Bushovy administrativy (a neochotě administrativy Obamovy vyvozovat důsledky).

 

Pokus o vojenský převrat v Turecku do značné míry překryl pozoruhodnou událost – odtajnění 28 chybějících stran z kongresové vyšetřovací zprávy, které měly spojovat Saúdskou Arábii s událostmi z 11. září 2001. O tomto kroku se v americkém establishmentu vedly spory už několik měsíců. Šéf CIA ještě v půli června zkoušel ujišťovat, že saúdskou královskou rodinu s terorismem a Al Kajdou na americkém území nic nespojuje. Bílý dům nakonec tlaku na zveřejnění podlehl, ale spustil současně mediální kampaň, podle níž by nikdo zprávu ani neměl číst, neb je to zbytečné, protože vlastně nic neobsahuje. Některá česká média zašla ještě dále a konstatovala, že odtajněné stránky saúdskou účast na 11. září dokonce rovnou vyvracejí.

Co se ale svět nyní – o 13 let a 28 (beztak zcenzurovaných) stránek později – ve skutečnosti dozvídá? Vlastně nic zásadně nového – jen se potvrdilo, že vláda Saúdské Arábie byla spjata s teroristickými útoky z 11. září.

A lze si klást otázku i o spoluvině bushovského establishmentu, který bránil vyšetřování, nebo přímo o jeho vazbách na teroristy. V září by měl mít premiéru film whistleblowera z NSA, podle něhož nad 11. zářím jásalo také vedení největší americké špionážní agentury: „Teď dostaneme všechny peníze, o které si řekneme. Budeme to ždímat příštích patnáct let!“ A k tomu – ve snaze udržet „kauzu“ pohromadě – americký soud „vědomě zničil“ dokumenty klíčové pro obhajobu přežívajících obžalovaných z 11. září…

Celé zde:

Pravda o 11. září je zase o něco jasnější, ale pšššt!


Je fascinující, že tak úžasná šmírovací společnost, lezoucí nám až do konečníků a google brýlemi i do ložnic při kopulaci o sobě údajně neví vůbec nic. Neumí číst, psát, počítat, dokonce agenti ztrácí paměť a neumí najít na mapě New York. A protože se z nich stala pravděpodobně nemocná společnost, musí kolem sebe rozmlátit a pozabíjet vše živé. Není na čase s touto šílenou, nemocnou společností okamžitě ukončit veškeré styky, než jejich paralýza přejde i k nám?

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

gogo
před 4 měsíci

Americký občan George Dienstbier chtěl protlačit ve vládě osvojování dětí homosexuály ještě před pražskými „slavnostmi“ Gay Pride. Byl by to prý hezký dárek!

Pan premiér Sobotka si vybral opravdu kvalitni ministry.

http://aeronet.cz/news/americky-obcan-ge...

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...