Další teror ve Francii! Máme však mlčet, když skutečné původní viníky známe?

 

Je to strašné, strašné, strašné. Nevinní lidé a hluboká soustrast pozůstalým, to vše je pravdivé. Terorista je teroristou a i to nemá žádné zastání. Jak dlouho však budeme strkat hlavy do písku před těmi, kteří jim dali do rukou zdánlivou legalitu?

 

Muammar Kaddáfí: dal lidem naději, USA ho zabily a zem rozvrátily!
Muammar Kaddáfí: dal lidem naději,
USA ho zabily a zem rozvrátily!

 

Toto je pouze pohled osobní, nikoliv všech kolem Pařátu dnes. Později se k tomuto musíme vrátit a na podkladě důkazů musíme původce obvinit. My, obyčejní občané Evropy a USA. (Pokorný)

 

Naprostý souhlas s prohlášením, že se musí bojovat s radikálním islamismem. (Le Penová). Jenomže stále znovu a znovu mi schází přesná definice, přesné pojmenování, přesné ukázání, kdo toto šílenství a zabíjení rozjel. Například ihned euroamerický fanatik Pavel Svoboda (KDU - ČSL) prohlašuje, že musíme posílit NATO, protože summit  ukázal, že v hybridní válce, co ISIS používají, je třeba posílit odvody na zbrojení na dvě procenta, neboť musíme vidět i ruskou hrozbu!!!

To jsou ti v pozadí teroru - Pavel Svoboda!
To jsou ti v pozadí teroru - Pavel Svoboda!

Jestliže teror v NICE řeší takto europoslanec Svoboda, tak  směle můžeme říct, že je to idiot všech idiotů!!!

 

 

My, obyčejní občané, trpíme za teror vojenských vůdců NATO, kterými jsou USA a jimž zdatně sekundovali nikoliv lidé Francie a Velké Británie, ale nejvyšší politici a jejich vojenští teroristé, kteří rozvrátili půl Afriky a arabských států včetně Ukrajiny a dalších míst. Například do doby, než Rusové vstoupili do Sýrie, bylo zabito 400 000 občanů této země. Přesto tvrdí američtí generálové, že je pozabíjeli Rusové a Asad!

Saddam Hussein v zemi, kterou USA rozvrátily a lid pozabíjely!
Saddam Hussein v zemi, kterou USA rozvrátily
a lid pozabíjely!

Irák rozvrátil včetně Libye George Bush, Tony Blair a potom rozporuplná Francie, kterou odpadlí migranti dávají stejnou, možná ještě větší vinu, než Anglii, přestože:

středa 17. listopadu 2004, 12:49 - LONDÝN

"Do jisté míry bylo svržení Saddáma Husajna pozitivní věcí," prohlásil Chirac. "Ale zároveň vyprovokovalo reakce, jako třeba mobilizaci v mnoha zemích, islámských mužů a žen, kteří činí svět ještě nebezpečnějším," vysvětlil prezident.

"Není pochyb, že nastal růst terorismu, a jednou z jeho příčin je situace v Iráku," pokračoval Chirac.

Před státní návštěvou Británie francouzský prezident opakovaně kritizoval postoj premiéra Tonyho Blaira a jeho podporu prezidenta Spojených státu George W. Bushe při postupu v invazi v Iráku. Blairovi tato podpora vynesla ztrátu u britské veřejnosti.

(Před pár dny bylo obvinění Tony Blaira oficiálně dokončeno a potvrzeno.)

 

Nelze, než se pod toto jednoznačně podepsat.

Strašné na tom však je, že nejvíce trpí země, která byla relativně přátelská, lidé velmi přátelští, ale teroristickými vůdci v čele s Georgem Bushem a Tony Blairem (následováni Clintonem a Obamou) dotlačeni ke spolupráci, a nakonec občané této země trpí nejvíce,

protože nezaměstnanost dává uprchlým černochům a arabům legalizaci teroru, když i zde cítí beznaděj! Ve Francii je flustrace obrovská, byť jsou Francouzi přátelští a milí!

A nastane-li ekonomický obrat v Německu, masakry tam mohou být daleko větší vzhledem k jejich počtu. 


A ti hlavní teroristi George Bush a Tony Blair včetně vůdců Pentagonu si stále běhají po svobodě a trpí kvůli nim celý svět. Jediná cesta je okamžitě pozatýkat největší teroristy světa, dát všem najevo, že spravedlnost je stejná na západě jako jinde a že nebude potrestán pouze černý či arabský, ale skutečně každý terorista stojící třeba ve strašném zabíjení v pozadí. Teprve potom se svět vrátí zpět na nohy a začne se obnovovat bezpečnost.

Dopustí však vrazi z Pentagonu a USA, aby se začalo pracovat na světovém míru a pokoji?

 

P.S. Když jsem tenkrát viděl jejich beznaděj a točil tyto záběry, místo aby se zaslepení lidé zamysleli, tak naskočili na vlnu Evropských hodnot typu Dienstbiera, Šabatové, Marksové a nás (tudíž i mě) obviňovali z rasismu a podobných nálepek. Nechápali, že upozorňujeme na podhoubí, a přetvářka to nezakryje. Naopak! Dnes titíž lidé se ptají: kdo za to může?

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Petr Pokorný
před 4 měsíci

Rád bych se zeptal ministra vnitra: u nás žádní muslimové nejsou, neboli nárůst skoro nula. Nemohl by nám někdo vysvětlit, co je to za obrovské množství šátkovaných žen nemluvících česky, majících hodně dětí a pohybujících se na Praze 5, například na Barrandově, na Praze 10 například u konečné metra a DP Hostivař či na Praze 4 Jižním Městě?
Skutečně je u nás vše pod kontrolou? Upozorňuji: nárůst, nikoliv že sem tam zde nějaká byla a je, domluvící se česky.
A za druhé: nebyly filmy o komunitách a urážkách každého, kdo kritizoval, jak se černoši cpou do francouzských rodin? A zapomněli jsme, jak tandem USA - Francie drtil každého, komu se homosexualismus, černoši a arabská volnost přidala nebezpečná? Nyní vidíme, kdo měl pravdu a kdo by měl dostat zasloužený trest!
Jenomže to odnášejí obyčejní lidé a děti, nikoliv ti, co tu past připravili.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...