Rád bych se omluvil, ale nejde to!

I když údaje zde nejsou pro přesné výpočty daní a bank, přesto je dobře vše uvézt na pravou míru.

Skutečně nemohu zodpovídat za tabulky vkládané ČSSZ a dalšími institucemi. Za autenticitu zodpovídá tisková mluvčí daného resortu, která(ý) má vždy veškeré doklady autentizované a přesné. Mohl jsem prostě jenom vložit odkaz a urážejícího člověka i s jeho nesmysly hodit za hlavu. Ale právě kvůli slušným čtenářům jsem požádal zdroj, zda se nemohl splést a něco špatně přepočítat, byť to nikdo na ekonomických servrech nezpochybnil - pouze zde jeden sprostý čtenář.

 

A dnes mi přišla odpověď:

Dobrý den, pane Pokorný. Údaje, které jsou v článku uvedeny, jsou letošní aktuální údaje ČSSZ, které jsem si vyžádala na tiskovém oddělení. 

Zdraví
ved, Financí iDNES.cz

 

Milí čtenáři, víc nemohu udělat a i když čekám další příval sprostot a urážek, nebudu na ně reagovat. Nemohu nařídit ministerstvům, aby předělaly tabulky, či to přepočítaly. A zda je tabulka chybná fakt nevím. Je v rukách ČSSD (Marksová) a mluvčí také.

A zde to začalo:

Tak jsou, nebo nejsou lidi, slavná pani Marksová (ČSSD)?

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

novota
před 4 měsíci

Jestli ČSSD ze svých řad okamžitě nevyhází,
ty představitele, kteří propagují neomarxistický zvrácený kulturní marxismus, který adoruje islámské kozomrdy, černé zneužívače sociálních dávek, buzeranty, pedofily a brzy již i kanibaly, propadne v krajích a při dalších volbách se nedostane do sněmovny. Úchylný a protilidský kurs části vedení ČSSD voliči ČSSD vidí a neodpustí. Neodpustí sociální inženýrství a ničení křesťanských zásad, na nichž stojí naše civilizace. Jde o naše děti, o naši budoucnost. Nesmíme dovolit propagaci všemožných úchylek pod pláštíkem tzv."lidských práv". Tento pojem je třeba zařadit zpět tam kam patří. Paní poslankyně Nytrová má můj obdiv za svou statečnost! Vyhozeni ze strany musí být Marxová, Dienstbier, Valachová, Zaorálek a další včetně Sobotky, jinak tato strana končí....Tohle mi poslal kolega , který odešel na protest ze soc. dem..

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...