Proč šrotovné Sobotkovy vlády, když krize není?

 

Stále se vynořují další a další podvody Sobotkovy vlády na zalíbení lidem, které nejsou viděny jako budoucí hrozba, ale jako úžasná socialistická pomoc pracujícímu lidu.

 

A po nás zítra potopa!

Chceš miliardy? Žádný problém. Zdroje jsou, tvrdil i dříve dnešní poradce Sobotky Špidla. Že výše zadlužení po konci Klausovy vlády byla minimální a dnes je hrozivá? A to přesto, že tenkrát se za Klausových vlád dávaly obrovské finance – stovky miliard na odsíření elektráren, začala sanace po odchodu sovětských vojsk atd.? O tom už se mlčí.

 

Zato dnes se Sobotka chlubí cizím peřím!

Využijte státní dotace! Zažádat můžete o příspěvek na zateplení budovy, výměnu kotle nebo třeba sběr dešťové vody. V nejnovějším projektu můžete získat příspěvek na vylepšení odpadového hospodaření - třeba domácí kompostéry. O dotaci můžete žádat od 1. září do 30. listopadu 2016 přímo na webových stránkách Operačního programu Životní prostředí. Příspěvek dostanete třeba i na pořízení domácího kompostéru nebo štěpkovače.

A Sobotkovy zdroje stále jsou

Dalších 27 miliard si můžete vybrat na Zelenou dotaci. A stát uhradí až 30% nákladů. Také na Modrou dotaci  vám přidá vláda peníze. Prý není voda, neprší. Peníze z dotací můžou získat nejen obce, ale i majitelé domů a zahrad, kteří budou schopni vodu zadržovat, například v okrasném jezírku s násadou kapříků nebo v několikakubíkových nádržích.

I na kotlíkové dotace zdroje jsou

Dotaci můžete získat až na 85 % ceny kotle a jeho instalace. Můžete ale žádat i o dotace na další projekty spojené s vytápěním. Prostě kdo si řekne, ten dostane.

Kdo by si dělal dnes starosti, že dluh dramaticky roste už 9 let. Že dluh dramaticky narostl v době děsivé krize za Kalouska je logické, ale dokonce v době prosperity za vedení Zemana, potažmo Sobotky? No a co, zdroje jsou, hlásal excelentní premiér Špidla, než se dostavila kocovina a dostal padáka. Dnes má obrovskou rentu a ještě radí Sobotkovi, jak se dostat k lizu, místo aby doživotně splácel děsivý účet, který osobně zavinil!

Strašné je, že chytáme šmejdy, kteří důchodce okrádají po tisících korunách. Na šmejdy, kteří nás (i důchodce) okrádají o miliardy, zatím žádný zákon ani bič nemáme. Nenastal čas konečně nějaký najít?

 

Rubriky: ~ Štítky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

opus111
před 3 měsíci

Vyplodila jste velmi dlouhý manipulativní nesmysl.

Takže, jaká je realita?

Každý po škole začne bez zkušeností a bez praxe. Proto Bohuslav Sobotka dlouhá léta pilně pracoval v poslanecké Sněmovně jako řadový poslanec. Posléze byl již jako velmi zkušený a vzdělaný poslanec jmenován do funkce ministra financí, kde na 100% obstál a HDP vykazovalo růst 6-7%. Současně vláda platila dluhy po Klausovi v konsolidační agentuře, vláda vytvořila 150 miliard rezerv a na zvláštním důchodovém účtu bylo přes 50 miliard Kč.

Co se týče OKD, tak tam jste zcela mimo realitu. Sobotka OKD neprivatizoval, stát jen prodával menšinový podíl akcií. Tento podíl se prodal za vyšší cenu než byla v té době na burze.

Ostatně k tomu se vyjádřila velmi obsáhle také EU komise, která hodnotila zdali nedošlo k nějakému náhlému poklesu ceny v průběhu let před prodejem a zjistilo se, že vše bylo OK. Takže žádné vaše manipulativní, že komisi poslal Sobotka nějaké neúplné údaje. Údajů měla komise více než dost. Žádná nedovolená podpora státu nebyla nikdy prokázána.

Podle výsledků současné vlády je nutno otevřeně přiznat, že jako premiér je Sobotka opět velmi úspěšný. Nastartoval hospodářský růst a současně se snižují schodky zadlužení.

Razantně vláda její politikou snížila nezaměstnanost, kdy 240 000 lidí našlo práci a je to pokles o více než 38% uchazečů o zaměstnání na ÚP.

Zvyšuje se minimální mzda, rostou důchody, roste průměrná mzda.

To vše při nulové inflci, proto růst životní úrovně občanů je naprosto reálný.

Bohuslav Sobotka je nejlepší premiér za posledních 26 let od převratu v roce 1989.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...