Jsou tyhle novinářské hyeny na Ukrajině ještě lidi? Senzace víc než lidský život!

 

Pozorně se dívejte. Máme pak litovat jejich smrt, když sami se tak chovají? A tuhle sběř pouští naše vláda do České republiky? Bude to i u nás?

A co na to Porošenko, najednou mlčí?

 Neuvěřitelné hyeny z novinářské ukrajinské žumpy, kdy místo aby se postavily běsnícímu teroristovi, perou se o co nejsenzačnější snímky. Co kdyby náhodou propásly smrt dokopaného člověka? 

To není úlet jednoho reportéra, ale systém, který se nám sem hrne ze všech stran do Evropy. A naše vláda je vítá!

Svět na hraně

Zabraný Krym volil Putinovu stranu, v Kyjevě zbili ruského voliče Zabraný Krym volil Putinovu stranu, v Kyjevě zbili ruského voliče


Pokud naše vláda v čele se Sobotkou tuto spodinu vítá, nechť si je bere do svých domovů.  Ale proč se máme bát těchto teroristů a šílenců my? A té zabijácké zrůdy si nikdo nevšímá, pouze hyeny fotí a filmují zmláceného!

A nakopnutý do hlavy je jen proto, že šel volit na ruskou ambasádu!

Buď Hate Free Culture a drž hubu, protestující Čecháčku...

novinUkrajina

Rubriky: ~ Štítky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
n
před 2 měsíci
*antibuzna*
před 2 měsíci

Trockistická propaganda po smrti Stalina vytvořila mýtus o Stalinovi jako krvavém diktátorovi. Naštěstí dnes v Rusku pracují anlytici ve skupině KOB, kteří odkrývají pravdu a vynášejí na světlo informace o tom, že za vším krvavým svinstvem stáli Trockisté, pohůnci Globálního Prediktora.

Nebudu se více rozepisovat, jelikož pro zdejší Ultras je to zcela zbytečné a bylo by to házení perel, ale dám odkaz a pokud to někoho opravdu zaujme a bude chtít znát pravdu, jistě si bude schopen dohledat další bohaté zdroje informací ať už u Katasovnova, Zaznobina, Jefimova, Pjakina atd.

http://leva-net.webnode.cz/products/neni...

kubík
před 2 měsíci

Čssd v praze už přijímá kované islamisty s nožem v ruce...http://www.parlamentnilisty.cz/arena/mon...

Vostok
před 2 měsíci

To samý provedl v 90. letech Blair v Anglii - za něj se radikálně zvýšil počet arabaku, indu a dalších a dneska ma Londýn arabského starostu. Holt kulturní revoluce v akci. Ergo zastavit plesku co nejdřív. V Praze bohužel volby nejsou, takže mimopražáci do toho do toho dotoho

n
před 2 měsíci

22. jún 2015 ·
Otto von Bismarck o Ukrajincích.:
„Není nic odpornějšího a hnusnějšího než takzvaní „Ukrajinci“! Je to sběř odchovaná Poláky z těch nejhnusnějších odpadů ruského národa – vrahů, kariéristů a inteligence plazící se před vrchností – ochotná za moc a výnosné místo zavraždit vlastního otce i matku! Tyhle zrůdy jsou ochotné likvidovat i své soukmenovce, a to nejen kvůli nějaké výhodě, ale kvůli uspokojení svých nízkých pudů. Pro ně není nic svaté, zrada je pro ně životní normou, jsou to duševní ubožáci, hněviví, závistiví, svým specifickým způsobem vychytralí. Tito podlidé do sebe vstřebali to nejhorší a nejpodlejší od Rusů, Poláků i Rakušanů. Pro kladné vlastnosti jim v duších už nezůstalo místo. Nejvíc nenávidí své dobrodince, a jsou ochotní se patolízalsky plazit před mocnými tohoto světa. K ničemu se nehodí a dokážou vykonávat pouze primitivní práci. Nikdy nedokážou vytvořit svůj vlastní stát – spousta zemí je honila jako nějaký míček po celé Evropě. Jejich otrocké instinkty se jim už tak dostaly pod kůži, že celou jejich podstatu pokryly odpornými jizvami“

kubík
před 2 měsíci

Máte pravdu , tento názor vyslovil německý kancléř Bismarck a lze ho nalézt na internetu a v různých publikacích a češi co pracovali na ukrajině na plynovodech atd. Vám to můžou potvrdit.Nejhorší lidé byli v oblastech odkud pocházeli banderovci..lvovská,ternopolská,ivanofrankovská, vinická oblast...a volyň by mohla vyprávět o jejich řádění...

*antibuzna*
před 2 měsíci

No, to jsem zvědav jak na toto

"ultra-nacionální a xenofobní" svinstvo

zareaguje admin.

gogo
před 2 měsíci

"V letech 1995–2000 Babiš cestou Agrofertu nakoupil a privatizoval desítky zemědělských podniků a souběžně si zaplatil mediální podporu, v níž jsou jeho aktivity prezentovány jako levné nákupy cestou levných zahraničních úvěrů. Do roku 2000 Babiš ovládl třetinu celkové zemědělské produkce ČR a má účast v celém řetězci od prvovýroby až po distribuci."

http://svobodneforum.cz/tajna-analyticka...

n
před 2 měsíci

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/roz... další co prohlédl co je tato strana..jinak pokud se k tomu dostanu tak zde dám věty co prohlásil o okrajincích kancléř Bismarck,

Jaroslav Matuška/Zeoli t
před 2 měsíci
Praha, sobota 24/09/2016, 14:00, Malostranské nám
před 2 měsíci

V nadpisu je místo "setkání". KDO, CO? Trocha námahy snad není na škodu.../Pršet podle předpovědi nebude!/

Patří pod Odkazy a připomínky.

*antibuzna*
před 2 měsíci

Obyvatele Lvova zklamala politická elita, která se dostala k moci v důsledku euromajdanu, žádají, aby se vrátila vláda Janukovyče. Bývalá ukrajinská premiérka a předsedkyně strany Otčina (Baťkyvščyna) Julija Tymošenková o tom hovořila na zasedání smírčí rady Nejvyšší rady, informuje televizní stanice 112.

Podle slov ukrajinské političky hovořila během své nedávné cesty do Lvova s jeho obyvateli v městských ulicích a dozvěděla se, že jsou velice nespokojeni se současnou situací v zemi. Tymošenková zdůraznila, že nikdy neviděla „takovou spoustu slz, prokletí a beznaděje" u lidí hájících nezávislost Ukrajiny. „Když nezvládají demokratické síly, které jsou dnes u moci, řízení, ať odejdou a ať se vrátí „ta zločinná moc", která měnila život lidí k lepšímu", citovala Tymošenková požadavky obyvatel Lvova. Bývalá ukrajinská premiérka zdůraznila, že lidé, s nimiž se setkala, obviňují Kyjev z genocidy, která se provádí „záměrně a systematicky".

https://cz.sputniknews.com/svet/20160920...

Pro všechny hlupáky, kteří si myslí, že všichni Ukrajinci jsou jen fašisti. Jak můžete být tak mediálně zmanipulovaní, to nechápu. Ale ani se nedivím, když čtete články jako tento dnešní od PP.

Petr Pokorný
před 2 měsíci

Myslím, že bude vážně lepší, když se s námi rozloučíte. Evidentně vám zdejší klima nesvědčí a ještě byste si mohl stěžovat, že vám poškodilo zdraví. Všichni mimo ČSSD jsou tupci, hlupáci, mediálně zmanipulovaní včetně všech ekonomů,kteří nejsou u ČSSD. Dám vám jednu možnost: buď nám předložíte texty ucelené, koncepční a porovnatelné, abychom to mohli konfrontovat, nebo jděte. Už jsem vám jednou napsal, abyste si zaplatil server a tam vkládal své expertní posudky, nebo máte li je, zveřejním je zde a můžeme se k nim za rok vrátit. Pokud toto neuděláte, nedivte se následným krokům, které s Adminem provedeme. Jistě jste pochopil, že toto opatření není za jeden výkřik,který každému z nás ujede, ale za programové provokace na každého, či na každý text zde vložený. Takže naposledy: předložte zde ucelenou koncepci, obhajujte jasnou definici a my to časem zkonfrontujeme, nebo zanechte svých aktivit zde. A abyste pochopil: pokud Sobotka bude dělat špínu pro vás - členy ČSSD, nechť je nekritizovatelný a můžete ho takto brutálně obhajovat. V okamžiku, kdy naše životy a peněženky jsou závislé na jeho nesmyslných zločinných dotačních systémech, opakuji - naše - potom máme plné právo ostře tyto zločiny pranýřovat! Na obranu máme plné právo a za to nám nadávat nebudete. Kritizujeme jak TOP 09, ODS, tak ČSSD. Vždy tam, kde nám zločinné rozhazování a přehazování peněz hrozí do budoucna. Navíc je to zde soukromá, nezisková stránka, dostávající občas příspěvky od čtenářů.A nevím, že byste si zde předplatil nějaký prostor. Snad jsem to napsal jasně! Pokud ne, je to váš problém, ne náš.

*antibuzna*
před 2 měsíci

Očernil jste Sobotku, že vítá nějakou "spodinu".

Minulý rok vláda přijala 470 azylantů z Ukrajiny a ani jednoho neznáte. Vůbec nevíte, co to jsou za lidi, neznáte jejich osudy. Ale to vám nebrání, abyste je všechny zařadil do kategorie "spodiny" a následně ještě očerňoval Sobtoku, že tu "spodinu přijímá do ČR.

Že se nestydíte, že vám není hamba PP !!!

A ještě vyhrožujete blokací, místo abyste si uznal chybu a hluboce se omluvil !!!

Já žádnou koncepsi předkládat nemusím.

Mou koncepcí je sdělovat lidem PRAVDU !!!

A když vidím, že tady kdokoliv včetně vás napíše nepravdu, ať už je to v oblasti ekonomické nebo, když napíšete, že všichni Ukrajinci, kteří dostali azyl v ČR jsou "spodina", tak se ozvu a napíšu, že to není PRAVDA.

Dnes jste se dokonale demaskoval, že vám nejde o PRAVDU.

Tento váš dnešní komentář je už absolutní ZOUFALSTVÍ, jste demaskován a proto se mne musíte zbavit blokací.

Jasně jste se dnes projevil, že vy nechcete lepší svět.

Ježek
před 2 měsíci

Absolutně nepoužitelný a nepoučitelný kretén,jiné oslovení pro tohle tele nemám a to jsem ještě hodně slušný.
Tímto se omlouvám redakci pařátu,netušil jsem,že se nechám až tak unést.........

Petr Pokorný
před 2 měsíci

Pane Ježku, s tímhle problémy nemáme. Ta skutečná pravda, co vidět není je ta, že je zde každý den dalších 500 až tisíc Ukrajinců, Bulharů, muslimů, ale o těch se oficiálně mlčí. Proto ostře odmítám tyto s prominutím debily, kteří si vezmou statistiky a mlátí nám je o hlavu. Jenom v Babišových firmách za poslední měsíc věrohodně přibyly desítky Bulharů, Arménů a Ukrajinců. A stačí překontrolovat bulharské či polské agentůry a konfrontovat je s prolhaným Sobotkou a Marksovou. Kdyby byly nezávislé noviny či servery, tak by to Babišovi, Sobotkovi a Marksové omlátili o palici. Ale ono se statisticky mlčí, protože to nejsou české agentůry. Tak k čemu jsou statistiky toho blba? Proto tady končí - lže a každého osočuje, aniž ví jako důchodce bydlící na internetu, jaká je skutečnost. A nikoliv proto že by měl jiný názor. Prostě vytáhne statistiky ČSSD a každému, kdo je odmítá, protože nejsou pravdivé, nadává do blbů apod..
A takové lidi já, jako zakladatel Pařátu prostě nebudu tolerovat. Samozřejmě když si vynadají normální lidé, či si uleví, tak na toto ventilování hospoda či internet je a Chovanec má zavřít ústa! Ale programově provokovat - vždy platilo: kybic, drž klapajznu, než ti jednou majznu. My nemlátíme, ale prostě jak výše napsané: dá vlastní koncept a důkazy můžeme časem vyhodnotit: O.K.. Nedá, tak ať táhne. To je celé.

*antibuzna*
před 2 měsíci

Můžete psát stořádkové elaboráty, ale nikde v nich jste nevysvětlil, proč tyto lidi označujete jako "SPODINU". ???

Nic vám nedává právo, takto otevřeně projevovat nenávist k cizincům.

Statisíce českých občanů pracuje v zahraničí a nikdo s tím nemá problém.

Kdyby se museli ti všichni na základě nějaké nenávisti k cizincům vrátit zpět do ČR, tak bychom tu měli rázem o 400 000 lidí vyšší nezaměstnanost. A vám vadí pár tisíc cizinců někde z Bulharska apod.

Jestli je tu někdo nelegálně, tak nemůžete psát, že je tady přijímá Sobotka. To nejste schopen pochopit ? !!!

A legálně byl udělen AZYL - 470 Ukrajincům, o kterých vůbec nic nevíte a neznáte je.

Jesttli máte problém se zaměstnáváním cizinců a máte důkazy o tom, že je přestoupen zákon, tak to řešte s příslušným Úřadem práce, kde jsou přesně na tuto práci vyhrazení lidé.

Ale je naprosto nepřípustné, abyste bezdůvodně očerňoval premiéra ČR.

Vostok
před 2 měsíci

Dobrý den pane Pokorný nechci Vám do toho kecat a tudíž nechci bejt kibic... Jen můj názor na Antibuznu nebo jak se jmenuje:
1/ Ten člověk je hlupák
2/ Ten člověk se naučil pár pouček z nějaký ideologie a aplikuje je na všechno nehledě na realitu
3/ Ten clovek chce, aby vsichni akceptovali jeho pohled na svět, tj. ten člověk chce moc ovlivňovat ostatní
4/Mě z výše uvedeného vychází, že Antibuzna je prototypem /neo/bolševika.
Takže pokud se nemýlím v tom kým Antibuzna je,
tak by možná stálo ho zde ještě třeba nechat jako poučný exemplární případ.
To jen tak moje malá úvaha.

*antibuzna*
před 2 měsíci

A víte, že mi vůbec nevadí, že jste mne označil jako bolševika?

Je to pro mne čest.

Protože ten název "BOLŠEVIKI" vzniknul z toho, že to byli lidé, kteří chtěli lepší svět a spravedlnost pro většinu (bolše).

Tedy hlavně pro obyčejné lidi a pracující.

Takže ano, jsem BOLŠEVIK.

antiopus
před 2 měsíci

A také říkali, že toho lze dosáhnout jedině násilným převratem. Což poté udělali, když zavraždili ruského cara a povraždili celou jeho rodinu a všechny jeho potomky.
Byl byste tedy ochoten rovněž pro tu svou "PRAVDU" zabíjet nevinné děti lidí, se kterými nesouhlasíte???
Vy musíte být blázen, každý druhý váš komentář je za hranou, ale tohle je opravdu extrém. Bolševici vyznávali jedině diktaturu a vy se k nim hlásíte, neuvěřitelné...

vostok
před 2 měsíci

Well/chorošó/gut/bien/hleďme a jsme doma

Petr Pokorný
před 2 měsíci

Naopak moc děkujeme, potřebujeme znát váš názor. Poradíme se, i toto něco do sebe má. Já a my se bojíme, aby kvůli nějakému cvokovi to neodradilo jiné jako je to na mnoha diskuzích a pak tam zůstanou pouze agresívní cvoci a ti slušní se stáhnou. Příjemný den přeji.

Petr Pokorný
před 2 měsíci

A ještě k onomu klipu: buď ukrajinská společnost generuje a podporuje násilí, Porošenka, kopání lidí do hlavy a upalování a pak je celá společnost fašistická. Nebo se tomuto vzepře, Porošenka a jiné, kteří lži, terorismus a násilí tolerují a vítají vykopou a pak se budeme zabývat jednotlivci, kteří jsou i mezi námi. Zatím tomu ukrajinská společnost tleská, tak do civilizace tito lidé nemají mít přístup. Tečka.

*antibuzna*
před 2 měsíci

Ale klidně si ulevte, administrátor vzájemné urážky povolil.

Psát pravdu, to už ne, to budete zablokován.

Ale je otázka jestli jste vůbec schopen pravdu uzřít a pochopit.

Zatím to tak nevypadá. :))

Vostok
před 2 měsíci

Pleš nás prostě zaprodala

n
před 2 měsíci

Přesně tak , 9 z desetí okrajinců co potkáte v česku řve sláva ukrajině ,gerojam sláva...a putin chujlo...

*antibuzna*
před 2 měsíci

Opět naprosto účelově manipulativní článek pane PP.

Všichni lidé na Ukrajině nejsou jako tato fašistická sběř. Většina lidí na Ukrajině je normálních a velmi je to trápí co se tam v současnosti odehrává.

A mnoho z těch co už toho fašistánu mají plné zuby tak raději odcházejí do okolních zemí včetně ČR.

Tvrdit potom, že vláda ČR přijímá nějakou spodinu, tak to je úlet jako hrom, Opět jste se předvedl, jak účelově je váš web zaměřen. Jen chcete škodit amediálně očerňovat vládu ČR a používáte k tomu všemožné mediální podpásovky a manipulaci.

To co jste dnes předvedl je absolutní mediální hnus a klesl jste ještě daleko hluboko pod paní Procházkovou, kterou kritizujete.

Pepan
před 2 měsíci

A co pro to aby se tam takové věci neděli, ti slušní ukrouši a tzv novináři dělají? Vyfotí si to a nacpou do médií aby vydělali nějaký ten jidášský groš, většina lidí už má tu banderovskou sebranku přečtenou *antibuzno*

*antibuzna*
před 2 měsíci

Novináři o tom zvěrstvu informují a jsou za to zabíjení jako třeba Buzina, nebo jim vypalují redakce jako třeba INTERu.

Proti takovému fašistánu se dá buď silou zasáhnout zvenčí, což Putin udělat nemůže, protože to je přesně to, co si USA přejí, vyprovokovat takový konflikt a spustit válku v Evropě.

Nebo ten konflikt musí vyhnít ekonomicky až se to úplně zhrutí, nebo lidé povstanou s podporou armády, k tomu se tam také schyluje.

Váš komentář ukazuje, že jste totální hlupák !!!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...