Zemské volby v Meklenbursku-Předním Pomořansku vystaví zítra známku Merkelové


Bude to frenetický potlesk pro Merkelovou nebo římský palec dolů? Padne gladiátor Merkelová před vůlí lidu? A konečně jsou zločinci ti, co podporují šílený exodus, nebo ti, co mají strach?


Meklenbursko-Přední Pomořansko
Meklenbursko-Přední Pomořansko

 

Otázky, které si žádají stále silnější odpověď

A dalo by se parafrázovat: bude větší vůle lidu, nebo zdánlivě těch, co jsou přesvědčení, že jsou od Boha pomazaní a vyvolení?

 

 

Ten podtext má ještě další, fantastičtější dimenzi: snad poprvé v dějinách novodobé Evropy spolu soucítí a sounáleží lidé různých národů a národností (mimo několika menšin podporovaných lidmi jako je Sorors přes neziskové ziskové organizace či americkými velvyslanci, snažící se dokonce tuto evropskou jednotu rozprášit) a snad poprvé mají všichni jednotný náhled, aniž by byl přikázán shora!

A to je tak fascinující lidská sounáležitost, že jenom proto je nádhera v této přelomové době žít! Naše generace zažila osvobození duše v roce 1989 a nyní všichni občané Evropy se dávají dohromady, aby ohrožení tohoto světadílu eliminovali.

A druhé fascinující zjištění: ti, kteří údajně dávali Evropu pod mainstreamovou jednotu a jedno myšlení, najednou ve jménu "nového myšlení" zjišťují, že jednota evropského lidu je nebezpečím pro pseudoelity a jako bolševici se nás snaží rozprášit. Alternativa pro Německo (AfD) a Václav Klaus je toho zářným příkladem! A Velká Británie důkazem!

 

My, normální lidé, jsme nikdy nebyli pro blokaci mezi námi, ale odmítali jsme násilné sjednocování shora! Vždy jsme chtěli volný obchod a volný průchod, přátelit se s ostatními, ale odmítali jsme platit výpalné pseudoelitám, které jsou stejně nebezpečné, jako byl Hitler, Stalin, Brežněv a další si doplňte sami.

A najednou se snaží Soros (Maďar židovského původu) se svými neziskovými organizacemi a americkými velvyslanectvími tuto obyčejnou lidskou jednotu rozprášit? Jakou úlohu v tom hraje kancléřka Merkelová? Zítra se dozvíme víc!

 

 

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Lomcovák
před 2 měsíci

Vyhráli vítači - vyhrála sociální demokracie (SPD) se 30 procenty hlasů podle prvních odhadů. Blbí Němci dvakrát zničili Evropu, potřetí mě to ani nepřekvapuje.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...