Rusko jak bájný Fénix zvedá se z popela a USA ve smrtelné křeči


V tichosti prochází další a další nepolitická posouzení Ruska, kdežto politicky se Rusko hroutí, útočí, zabíjí, "heckeruje" a údajně podvádí celý svět.


Zatímco každý prohřešek Ruska okamžitě oběhne celý mainstream rychlostí blesku několikanásobně, každý úspěch se zoufale tají. Ta "svoboda" informací je úžasná. A pak se údajně mainstream diví, že nahrazujeme pseudoinformace fakty, které velké mediální domy tají.

Celé na novém webu www.skrytapravda.cz zde:

Rusko jak bájný Fénix zvedá se z popela a USA ve smrtelné křeči

.

.

.

.

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Lomcovák
před 28 dny

Akcie nemůžou klesnout, protože centrální banky je nakupují napříč trhem, to už je dnes součást monetární politiky. :-PPP

Oficiálně aby centrální banky splnily inflační cíl, aby nedržely jen dluhopisy, ale jde jim o to, aby akcie neklesly.

Konkrétně třeba japonská centrální banka Bank of Japan (BoJ) nakupuje akcie ETF fondů (to je druh podílových fondů) a ty nakupují zase ty akcie, protože mají nějaká pravidla, že BoJ nesmí mít přímo majetkové podíly v podnicích, že, ale FED se s tím nemaže, ti to valí přímo, nebo Norský státní ropný fond, který obyvatelům Norska střádá peníze na důchod, nebo dokonce ČNB nakupuje nějaké zahraniční akcie, tipnu si, že akcie Deutsche Bank. :-D Myslím, že Bank of Japan má poměr držených akcií ku dluhopisům asi 1 : 10.

Když si všimnete, jak se od finanční krize 2008 strašně nafoukla bilance FEDu nebo BoJ, zejména to nafukování akcelerovalo v posledních letech. U BoJ představovala celková aktiva BoJ vůči HDP v roce 2009 asi 20 % HDP, v roce 2012 asi 30 % a teď už to je přes 90 % japonského HDP.

A teď si představte, pane Pokorný, že zvednete úroky o 2 %, jak zamýšlí Yellenová. Tak to Vám hned naskočí deficit státního rozpočtu taky ve výši 2 % HDP nebo co?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...