DOVOLENÁ DO 12.8.2012

PAŘÁT DNES  se odmlčí a přeje  všem hezkou dovolenou, kdo si jí i zaslouží a návrat ve zdraví a pohodě!

Velice těžko se hledá zrušení a jediný návod:

Počet židovských osadníků na okupovaném západním břehu Jordánu v minulém roce stoupl o 15 tisíc a přesáhl tak 350 tisíc. S odvoláním na izraelské matriky to uvedl britský deník The Guardian. Předjordánsko má být součástí palestinského státu, a možnost urovnání izraelsko-palestinského sporu se proto dál komplikuje.

Málokdo si uvědomuje, že spropitné, jak je dnes dáváno v USA, je převzato z arabských zemí, kde bez bakšiše se nedostanete ani domů.

Je li nám stále předhazováno, že s EU a nikdy jinak a samostatné obchodování je cesta do pekel, měli bychom znát i skutečná fakta a data

Turecko, Irsko, Španělsko, Česká republika: domy  jako z kopíráku, satelity, které se i rodily jako houby po dešti.

Zatímco stát platy svých zaměstnanců v posledních letech přiškrtil, veřejnoprávní Česká televize nešetří.  Za pět let se platy pro televizní manažery zvýšily o více než 47 procent.

Ač jsme z generace která bolševiky, Sověty a Rusáky nenáviděla z celé duše, kritika co jest z Ruska dnes, je ďáblovo přímo evokuje zákon akce a reakce. Tak jako jsme nenáviděli "východní masáž", stejně stupidní je i ta západní dnes!

A dost! A dost by měla říct nejenom D.O.S.T., ale všichni, kdo chrání své rodiny od zvrácenosti, uměle šířené pedofilie a přenášení pohlavních chorob až po AIDS!

Kdo si myslel, že Kalousek je hlupák a prezident  bezdůvodně vyhlásí podporu Lessymu a především Buřičovi je naivní. Muselo být každému jasné, že Kalousek není hlupák a prezident nemiluje odbory, natož policejní......

Mezinárodní ratingová agentura Moody´s dala dobré vysvědčení České republice. Potvrdila totiž rating země na úrovni A1, která je vysoko v investičním pásmu. Přesněji to znamená, že investice do tuzemských vládních dluhopisů je bezpečná, výkyvy mohou způsobit jen nenadálé vnější ekonomické změny.

Agentura zároveň Česku přiřadila stabilní výhled.

Pochyby, kritika, nesouhlas: zapalme hranice ať lidé s vlastní myšlenkou hoří! Jan Hus, Vladimír Stwora ,Antonín Holý - každý po svém hledá pravdu!

Poslední 15.7.2012  ""OVM" opět patřily k těm, které rozhodí společnost. Podle ohlasů je vidět, jak mistrně jsou udělané. Leda, leda že by si někdo myslel, že Václav Moravec je hlupák. A to je nepravděpodobné.

Policie zatkla klíčového svědka proti exministryni obrany Vlastě Parkanové (TOP 09) v kauze CASA Karla Daňhela. Právu to bez dalších podrobností potvrdil mluvčí armádního resortu Jan Pejšek. Podle informací Práva ho detektivové podezírají z pohlavního zneužívání nezletilé.

Česká republika již nebude velkým exportérem elektřiny. Ministr průmyslu a obchodu Martin Kuba chce omezit její vývoz, aby tak ušetřil uhlí pro české teplárny. Pomoci mu k tomu mají poplatky za distribuci a přenos elektřiny.

Policejní prezident plukovník Petr Lessy - chráněnec ČSSD nejenže nezakročil v okamžiku, kdy polovojenská policejní chunta kolem Buřiče vyhrožuje svržení vlády, ale dokonce podporuje její kroky! To už neprojde ani na Mali, či v Barmě. V české republice ano?

Vzhledem k naprosté rozpolcenosti hodnocení pořadu Moravec versus plukovníci zde bude nejpozději v úterý rozbor tohoto pořadu.

Pokud si dáte http://www.paratdnes.cz/ jako domovskou stránku, v liště nahoře najdete ode dneška vše nejpotřebnější.

Mostecký soud se zabývá jedním z nejznámějších případů stalkingu v Česku. Obětí je devětadvacetiletý Tomáš Kočí, kterého už devět let pronásleduje bývalá spolužačka s matkou.

 

I tak vypadá krize. Rady Němců či Finů, aby Řekové prodávali ostrovy, když jich mají tolik, se pomalu mění ve skutečnost.

Vážený pane ministře Kalousku

že se tentokrát zastávám Vaší obrany , není to ani z lásky, ani sympatií. Ale naprosto věcně vidím kampaň, která se přes Vás přehání a jejíž vyústěním má být opět pád vlády. A v zájmu vítězství se pošlapou veškeré principy, demokracie, veškerá slušnost, veškerá spravedlnost, dokonce někdy i právo. A to já celý život odmítám. A všichni bychom měli být ve střehu!

Poslanci bezpečnostního výboru sněmovny schválili usnesení, kterým vyzval předsedu vlády, aby navrhl prezidentu republiky odvolání ministra financí Miroslava Kalouska.Zaručují se, že jsou naprosto nestranní.

Týden.cz

Podle ředitele Vojenského zpravodajství Ondreje Páleníka bral pilot Karel Daňhel paušální měsíční částku od zbrojařské firmy Omnipol. Páleník to dnes řekl poslancům komise pro kontrolu Vojenského zpravodajství.

Rodinná dovolená u moře: "emáte na ni dostatek peněz? Nevadí! Naše exkluzivní půjčka vám je zajistí." Podobné slogany se na nás v letních měsících valí doslova ze všech stran.

Šárka Záhrobská je po operaci, zdravotní stav dobrý. Z hlavy jí byl vyjmut nezhoubný nádor.

První finanční ředitel Facebooku a investor, který na úspěchu této sociální sítě vydělal několik miliard dolarů, odchází z USA. Kvůli tomu, aby se vyhnul placení daně z kapitálových zisků, se Eduardo Saverin vzdal amerického občanství.

Vůbec se nejedná o Parkanovou, která se stala rukojmím. Doslovně Paroubek řekl: vážím si projevu Kalouska, vážím si těch, kteří brání své spolupracovníky, své přátele.

Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) spolu s ministerstvem zemědělství spustila v úterý webové stránky Potravinynapranyri.cz, na kterých se nachází seznam klamavých anebezpečných potravin. Ministerstvo chce zveřejňováním chyb tlačit na nepoctivé výrobce a prodejce potravin.

Pokud byl zatčen Rath, vědělo se proč, z jakého paragrafu a každému bylo jasné, co za tím je. Podrobnosti byly zamlčeny až do doby vyšetření a soudu, což je pochopitelné. Alespoň většině. Parkanová? Záhada nad záhady.

Všichni víme, že stavebnictví a developeři z nás dělali dojné krávy. Ceny bytů, ceny silnic a dálnic gaunerské prostředí ve stavebnictví stahovalo stovky miliard. A ostatní nemělo šanci. Rath budiž příkladem, jak se stavělo. Dokud si stavebnictví nehrábne na dno a nezkrachuje 50% developerů a stavebních firem, nehneme se z místa.

Ještě nedávmo nám je dával kníže a eurofanatici za vzor. Prý jenom Anglie, která po staletí a naše "divná" část pravice...

Zloděj křičí: chyťte zloděje, aneb soudce, co jiné soudí za politickou mafii a soudcovská unie? MlčíÍ!!

Poplatek za kartu (používání) 200 Kč je účtován jednou ročně, na základě Vaší žádosti o kartu a její vydání, dle sazebníku České spořitelny, a.s.

A tak funguje systám pomoci Řecku. Ale bude se hlásat, jak Řekové jsou nenasytní a už polovinu rozházeli.

Fassmann, špičkový ekonomický odborník za přikyvování hvězdné pěchoty Zavadila a Středuly dramaticky oznámil: máme návrhy, jak Česká republika během krátké doby dostuhne a předstihne USA, Švýcarsko a Německo a dostaneme ji na špici světa!

V pondělí a úterý budou posuzovat stav mostů na zvlněném úseku Rudná - Hrušov poblíž Ostravy. Řekla to v neděli mluvčí ŘSD Nina Ledvinová. O závady na D47 se ŘSD soudí se zhotovitelem, stavební firmou Eurovia CS.

Alena Gajdůšková (ČSSD) , zástupkyně samozvaného odboráře dopravních podniků a velkého ochránce pacientů Olejára vydává šokující uzprávy: paralen, brufen nebo ibalgin si budete hradit sami. Strašné!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...