Těžko uvěřitelný případ, kdy zlodějové dokonce dodávkou rozkrádají na Moravě svodidla, kontroly sběren neexistují, policie nešetří a nebýt všímavého občana, kradlo by se snad dodnes?

 

Ruty šuty Ukrajina Texas, zpívala naše generace protestní slova proti SSSR. Jen tak trochu, za víc se zavíralo.

Tomáš KlusJestliže tento text má být jakýsi protestsong, tak nechť mi onen Klus, promine, ale je totální pimitiv!

Hospodářské noviny: HDP podle údajů Českého statistického úřadu

Gazdík z TOP 09 to má skoro jisté. Odměna za útoky je sladká.

Zhroucení deníku Mf Dnes je šílené. Jakoby členové JZD dostali za úkol napsat popisky nějakých událostí!

Pane Neffe, tam, kde si státní zástupce Ištvan zkouší zákony na živých lidech jak turista sovětskou ušanku, nelze se divit, že i primátor zaváhá.

 

Nemohu se zbavit dojmu, jakoby mi něco zamlčovali....

Vypátrali jsme, že mladého chlapce zabil řidič, co měl důležitou funkci za ministra Kalouska....

Po ustavení vlády budeme rozkrývání pokračovat. S kým, to uvidíme, ale bylo by zajímavé, kdyby se tam usídlil Babiš, který eurodotace (naše peníze) odebírá stále....

 

Zdánlivě směšný nadpis. Bohužel pravdivý a lze to lehce dokázat. Jejich bratrská pomoc spočívá v tom, že zisky z našich podniků tečou směrem na západ a ještě se nám smějí, že jsme žebrota.

Po ustavení vlády budeme v rozkrývání pokračovat. S kým, to uvidíme, ale bylo by zajímavé, kdyby se tam usídlil Babiš, který eurodotace (naše peníze) odebírá stále....

 

Protože většině občanů je intervence ČNB a diskuze kolem zúžena na pojem, že se bude zdražovat a někdo něco rozkradl, zkusme to popsat lidově bez krkolomných ekonomických názvů.

 

Kdo dnes zakoupil Mf Dnes, musel se zděsit. Velké obrázky, nekonečné množství inzerátů, pár článků a televizní příloha. Babišovy noviny jedou...

 

Pokus zavést euro jako dolar prostě definitivně ztroskotal, je už i z Německa slyšet.

Hans-Werner Sinn
Hans-Werner Sinn

 

Na stále se opakující dotazy a  znevěrohodňování dávám veřejné informace.

Já jsem konkrétně oslovoval tehdejší šéfku kanceláře premiéra Janu Nagyovou, protože mi bylo řečeno, že pokud se chci sejít s panem premiérem, mám napsat na sekretariát Úřadu vlády paní Nagyové a specifikovat téma. Když jsem nastínil, jaké mám podezření a že by měla být nasazena BIS, místo úkolování BIS ve věci ochrany ekonomických zájmů paní Nagyová úkolovala někoho jiného a snažila se chránit zájmy své.

bývalý důstojník Bezpečnostní informační služby (BIS) a disident Vladimír Hučín v souvislosti s Andrejem Babišem a jeho údajnou spoluprací s StB.

Teda na upřesnění: trojice připravila Českou republiku o peníze, zaslané do Bruselu a žádané zpět - nazývané bůhví proč DOTACE...

Přímé platby pro zemědělce, které patří k podporám vypláceným v rámci společné zemědělské politiky Evropské unie, obdržely za rok 2012 třeba i střední odborné školy nebo golfová hřiště. Zjistil to Nejvyšší kontrolní úřad (NKÚ). Systém správy plateb i tak úřad vyhodnotil jako funkční a účinný.

 

 

Nic víc jsme si nepřáli. Miliardář Babiš, podporovaný miliardářem Janečkem, kteří poctivě na přesčasech k miliardám došli, bojují za dělnickou třídu...

 

Dva dni před před začátkem skládání vlády se našel zaručeně, skutečně zaručeně věrohodný svědek, který svědčí pro Babiše!

Washington - Americká vláda poprvé potrestala provozovatele větrných elektráren za to, že lopatky jejich větrných turbín ve velkém zabíjejí ptactvo.

Excelentní výklad dánského ekonoma s redaktorem Waisem v Lidových novinách na téma ČNB a intervence.

 

A údajně už vznikají na podkladě Vašich výroků dementní trestní oznámení na bankovní radu ČNB („moudrý senátor Dryml“)

 

budou základem reforem a radit, jak se stát poctivě vede? Ne! Vést stát jako firmu je zločin. A okamžitě vysvětlím, proč!

Zajímavé, co napsal Aleš Michl (poradce Babiše a ANO) pro Hospodářské noviny. A že by to také byl amatér?

 

co tady vše rozkradli a ČNB nás ještě navíc ožebračila. To přece ví každý a když to řekne sociolog Keller a ekonomka Švihlíková, je to potvrzeno.

Premiér Jiří Rusnok dopisem z 11. listopadu oznamuje, že Halíkovy knihy budou z registru vědeckých prací vyřazeny.

 

Pokud někdo bere politiku jako fotbalový zápas, je to děsuplné, protože se jedná o naše životy a slušné žití. Zatímco zde....

 

Nadešel čas, kdy musí do politického dění vstoupit obyčejní občané. Nikdy jsem nebyl v žádné straně a nebudu. Píši však z prostého důvodu. Jsem pravicový volič, který nemá koho volit.

 

Plést se mezi tyto uznávané ekonomy je naprostý nesmysl. V otázce intervencí ČNB nejsem tak pyšný, abych je mohl rozsoudit. Ale....

 

A Němci jsou hlupáci, jakoby těmito výroky naznačovali. Já se osobně pro změnu domnívám, že to mají trošičku v hlavách pošmodrchané. (Velice jemně napsané)

petrpokorny.bigbloger

sem i já zde dnes na .lidovky.cz jako bloger naposledy. Nikdy se nesmířím s cenzurou, nikdy nepřistoupím na to, abych nemohl napsat podezření, neřkuli fakta, k čemu dochází.

 

Také vám vrtá hlavou, proč se s rozjezdem Opencard tak otálelo? Proč trestní stíhání  byla podávána nepřetržitě jak na firmu Haguess střídavě tak i na Pavla Béma, dokonce na nové vedení?

Jediná škoda, že si nedal takovou práci s rozkrytím a rozsudkem u Mojmíra Hampla. Ale jinak přesný popis událostí. Ústavní soud ČSSD je tragédie.

Kuby upozorňuje, že v Německu se již distribuují zdarma kontroverzní brožury pro rodiče, učitele, vychovatele, do škol a žákům.

 

Ištvan, Babiš, Žák, Okamura, dokonce i Sobotka dokázali víc, než panenka Maria, když zplodila syna jako panna.

Tisková zpráva vydaná - 7. listopadu  2013 v 12:12  

Výstavba dálnic je u nás dražší než v Německu

O více než čtvrtinu je dražší výstavba dálnic v České republice oproti Německu. Vyplývá to ze studie, kterou vypracoval Nejvyšší kontrolní úřad společně s německým Spolkovým účetním dvorem.

AC Sparta Praha. LogoJaroslav Hřebík je přesně odrazem naší společnosti. Když je špatně, je to málem zločinec. Když je dobře, ani se mu nepoděkuje.

Paradox voleb je úspěch Babišova Agrofertu. Ačkoli byli lidé zklamáni marketingovým podvodem zvaným Věci veřejné, každý pátý volič volil marketingový podvodný projekt Andreje Babiše.

Dnes je půl levicového národa překvapeno, dnes se novináři tváří, jakoby zpráva o těchto třech (přidejme k nim Zimolu a Chovance) lhářích byla obrovským šokem. Jsou tupí novináři, nebo je to zákulisní hra?

Jízdu z diskotéky stokilometrovou rychlostí v místech, kde je padesátka, nepřežili dva mladíci. Jenomže, proč psát mladíci, když svojí jízdou mohli zabít jiné?

 

Stejně jako dav nehledá řešení, ale řve a nadává, tak nová geniální hnutí vidí, že se všude krade, každý je zločinec a z pozice davu vědí, jak je vše špatně s příznakem jejich geniality. Bohužel odmítají ukázat cestu, jak dál.

Neuvěřitelné zdůvodnění jiného podnikatele, jak vidí Babiše a proč ho volí. Nevím, jestli některým skutečně nepřeskakuje.

Fraška jménem dotace už se dostává i mězi běžný lid. Zaujal mě dotaz paní na dotace EU. Je to kravina, přesto, proč ne, když druzí dostávají dotace na ještě větší stupidity krásně však nazvané?

Je nutné si uchovat v paměti, jaké byly námitky a co bylo upozorňováno, aniž na to dav bral zřetel před volbami.

petrpokorny.bigbloger.lidovky.cz

Bleskové zhodnocení voleb. To, co jsem předpokládal, se stalo skutkem. A kdo skutečně prohrál volby?

 

Jak pro koho. Už dlouho se spekulovalo, že s pozemky od dob Macha, prvního majitele Sparty, nebylo vše čisté. A zbourání stadionu a výstavba jinde je za pomoci p. Křetínského  nejčistším řešením.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...