než si mnozí myslí. Zatímco předlužený západní svět se zoufale snaží, aby občané kupovali místní výrobky a ještě se něco vyvezlo, Rusko díky pokryteckému embargu dostává výhodu.

Totální špína, dezinformace, jednostranné informování občanů včetně totální, až bestiální masáže do vidění, které mají občané na zakázku vidět! Toto čteme a slyšíme každý den a vyvrcholilo po pádu letadla Malajsie na Ukrajině!

Celý dopis - žádost o informaci - ministerstvu financí vedeným ministrem Babišem. Tím Babišem, o kterém REPORTÉŘI ČT napsali:

 

Texasan John Dawson Winter patřil mezi nejslavnější představitele bílého elektrického blues. Jeden za druhým odcházejí hudebníci ze silné generace šedesátých a sedmdesátých let, kteří ovlivnili svět.

Urážky, lži, podvody, agenti, zabíjení a vojenský průmysl. To vše s tvrdým ovládáním Světové banky a Mezinárodního měnového fondu. Vyhrožující atak na ratingové hodnocení jednotlivých zemí (tzv. sovereign rating). A ovládání světových masmédií.

Korektní politika francouzské justice se už dostala do islámské dokonalosti. Zvrácená univerzita v Dijonu slaví své úspěchy. Kopíruje islám západní demokracii, nebo západní demokracie kopíruje islám? 

Toto není opice, zní rozsudek.
Toto není opice, zní rozsudek.

Může to být provokace nikým nekontrolovatelného, na nikom nezávislého a na světě daleko nejtvrdšího komanda MOSAD? Kdo si skutečně objednal smrt tří mladíků z Izraele?

Škoda, že každá francouzská revoluce zničila část historie a revolucionáři neměli k historii úctu. Tak alespoň s Dumasem můžeme snít, jak Francie za mušketýrské doby vypadala.

Tento text vrátím opět na scénu v okamžiku, kdy přijde odpověď z ministerstva financí od ministra Babiše, na které bude zítra žádost odeslána. (Nebo od jeho náměstka)

 

Skutečně naše vlast?
Skutečně naše vlast?

Jakoby tomu osud chtěl. Čtyři žoldáci v americké armádě a z příkazu americké vlády NATO mají obrovské pocty. Bránili naši vlast: Afghanistán!

Kvitová utekla do dańového ráje. Ten prosím není Na konci světa, ale součást Evropy. Zajímavé. Takže systém daní u nás je Evropskou unií kritizovaný, ale pokud tam daní lidé bohatí z Evropy, Bruselu to nevadí.

Pojmenujme skutečně to, co se stalo a nedělejte si alibi několika lidmi, kteří pouze na internetu provokují. A už naprosto nepřípustné je, aby se cenzurovaly, či dokonce uzavíraly diskuze pouze s důvodu, že občané s misí americké armády nesouhlasí!

Podle Soukenky se ale nikdo z nadačního fondu o Rittigovy děti nezajímal. "Do doby, než sám Ivo Rittig začal uveřejňovat fotografie svojí rodiny, jsem ani nevěděl, že nějaké děti má".

 

Ekonomické hvězdy
Ekonomické hvězdy

Vážený pane Babiši, samozřejmě máte pravdu. Nečas s Kalouskem nás o vše okradli a jejich nápady nás vedly do propasti. Díky Bohu jste skoro vyhrál volby a zaslouženě jste v čele ministerstva financí.

A odsuzuje Ivo Ištvana  k sedmi létům vězení v třetí nápravné skupině za zločin zneužití pravomoci, za lživou konstrukci o 150 milionech a kilech zlata a především za zneužití demokratického systému k svržení vlády.

 

Omluva
Omluva

Vážená pani (a skutečná) šéfredaktorko Slonková, musím čestně uznat, že jsem se ve Vás zmýlil a že teprve nyní vidím, že Vaše odmítnutí stylu práce v MF DNES nebylo přetvářkou.

50 odstínů duhové...Vášeň slepičích mozků...

Konečně se cítil osvobozen. Vzal si pinďoura do ruky a z hluboka dýchal a dýchal. Tu nezapomenutelnou finskou svobodu dle západní kultury vychutnával až do dna.

Otázky Václava Moravce se nesly v duchu vtipnější vyhrává. Jak jinak nazvat mimoběžky, které se střetli v této masochistické diskuzi v pravé poledne...

Americká vláda se dnes ostře ohradila, že zákaz vývozu ropy nemění. Že strategické suroviny vyvážejí pouze rozvojové země jako Rusko, ale USA ne! Kam teda nárůst jde?

Americká ekonomika se propadla za první čtvrtletí o 2,9%, (HDP o -5,4%) což je nejstrašnější číslo od roku 2009! A to už se vysvětlovat horší zimou, jak původně tvrdila USA administrativa a analytici, nedá!

Kdyby to nebylo myšleno vážně, dokonce by nepadla facka, možná bychom se zasmál. Jenomže...

Četl jsem mnoho vyjádření strojeného Ištvana, četl jsem mnohé rozhovory chudáka Šlachty. A můj osobní dojem je, že vůbec netuší, čeho se dopustili. Nebo tuší a dělají ze sebe blby?

Když se vysloví, že náš stát finančně pomáhá Německu a nikoliv opačně, mnoha lidem se zvedne adrenalin v krvi. Ti lehce zasvěcenější zase tvrdí, že na vybírání zisků mají právo, když dříve investovali. To už má více logiky. Ale...

Najednou začínají vylézat na povrch špinavosti, kterých se dopouštěli.... Vlastně kdo je ten gauner, co za vším stojí, zatím nevíme, protože začínající hádky teprve vyplavují hnis!

Jásá, jaká je to krása, že i toto je člověk, který bude moci žít. Mě z toho běhá mráz po zádech. Zešíleli jsme? Možná se Miroslav Mitlöhner nevyslovil decentně, ale je vůbec slovíčkaření na místě?

Ano, stále hlasitěji se hovoří, že tváří a kandidátem na primátora města pražského za ANO bude líp bude Kaplická, zvaná Kaplický.

MF DNES (iDNES) vydává další svědectví, jak se část exekucí a prolhaných žen vymyká běžné logice. A především, jak takovýto zákon mohl vzniknout?

 

Ne, že by to někdo někde nezveřejnil, ale souvislosti jsou už natolik viditelné, že i mlčení je obžaloba. Tyto pseudokauzy se točí kolem několika státních zástupců, několika policistů a nad nimi drží ochrannou ruku Zeman – prezident.

 

Než odejde další žádost na ministerstvo financí ministru Babišovi kolik skutečně stojí obsluha dotací, podívejme se na „itinerář“ úskalí, co to vše obnáší.

V Parlamentu se prý zakázalo pít alkohol. Na ministerstvu financí toto neplatí? Audit v resortech ANO, bude (skutečně líp?) ukázal výdaje peněz v hodnotě 16 miliard, které se v minulosti vyplatilo a nelze prokázat, co se za ně udělalo.

Má právo státní zástupce obvinit občana Ištvana z pedofilie a 20 let vyšetřovat? Může!

 

ŠOK! Na veřejnost unikl další dokument, proč je tak náročné identifikovat 150 milionů korun a kila zlata a proč selhaly pachové zkoušky!

 

Zatímco ve 130 zemích světa zločiny USA stále procházely a ani jednoznačné hlasování v OSN (vždy byly USA a Izrael proti) je nezastavilo, s Ukrajinou asi Pentagon šlápl do…

Jak z kopíráku!

Lovosice při změně územního plánu pro kamionové centrum porušily zákon, ale zájem investora má vyšší váhu než zájmy občanů, takže není třeba dělat nápravu. K takovému závěru dospěl krajský úřad poté, co si u něj občanské sdružení Nové Klapý - Lovosice stěžovalo, že radnice změnu neprojednala s veřejností.

Na most Pont des Arts každoročně přijíždějí tisíce milenců z celého světa, kteří po uzamčení zámečku se svými jmény hodí klíč do Seiny. V neděli večer ale musela policie most rychle vyklidit, protože se asi 2,4 metru zábradlí zhroutilo.

Je zajímavé, jaké údaje přes čtk filtrují naši "speciál  extra super redaktoři" z válečné zóny, kteří nevylezli z redakce.

Primátor Bém, Jančura a další: předseda Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže Petr Rafaj to ukázal jasně, kde se ukrývá skutečný zločin. A kauza Opencard, Jančurovy stížnosti, a tisíce dalších jsou jasné.

Normální člověk by si myslel, že vydávání státních dluhopisů má nějaký důvod. Normání člověk by si myslel, že dluhopisy pomáhají vládě diverzifikovat (rozložit) dluh i na občany a tím nebýt totálně závislí na bankách. V případě stratéga Babiše však né...

Babiš podepsal kodex

Některé aktivity Andreje Babiše jsou v rozporu se zájmem provozovat nezávislé zpravodajství a publicistiku.

 

Stránky novin, televizí, prostě všech médií plní články a rozhovory, které máme vidět. Ale není důležitější to, co vidět není?

Nelze se nedivit, že Poláci a Ukrajinci jsou tak nadšeni. Uznejte sami....

 

Najednou vrazil do světnice vlk. ,,Všechny vás sežeru,“ zařval na ně. Ale kohout, který měl na bidle nejvíc odvahy, zakokrhal: ,,Všichni ho bijte!“ Houser křičel: ,,Kyjem,! Kyjem ho! Kačer: ,,Šak, tak, šak, tak, šak, tak!“ Nakonec vyskočilo zpod prahu šídlo a píchlo vlka do tlapy, pích, pích. Vlk se hrozně polekal a utekl. A kde je pointa?

Country Pikovice na Sázavě 2014 - setkání vodáků a trampů 

opět jeden z dní, kdy lidé zapomněli na běžné starosti a mohli si užívat přírody, folku, country a prostě všeho, co k tomu patří.

Příroda|3. června 2014|3 komentáře|34 fotografií|Pokračování...

Málokdo si snad z obyčejných lidí uvědomuje, že šílenec Obama je v totálních kleštích a jeho poslední záchranou pro USA je válka, ale válka mimo americký kontinent a nyní do ní tlačí fanatiky z Polska.

 

Kličky, které předvádí americký prezident Barack Obama s klimatem, lze úspěšně spojit s klimakteriem. Že to spolu nesouvisí? Ale kdeže, v USA je možné vše.

 

V době, kdy se ve stavebnictví nejvíce rozkrádalo, peníze tam tekly proudem a stačí se podívat do materiálů, kolik se prošustrovalo bez soutěží a kámošům (2004) jsme tedy byli vysoce úspěšní....

 

Na konspirační teorie jsem prakticky imunní. Co se tedy stalo, že jsem před časem začal brát úvahy Petra Hájka o řízení Evropy a především České republiky vážně?

 

Páni ministři, právě jsem se dočetl v MF DNES, že když prší, tak se voda nevsakuje do země a rychle odtéká. Přitom jdu po ulici, všude samá díra, některé hluboké a bez poklopů a voda  tam do země teče. Není to záhada?

 

Velmoc, která se propracovala před dvěstě léty do čela svobody a trhu. Velmoc, která se stala velmocí právě díky těmto hodnotám, vzala mezinárodním terorismem za své.

Šílený exodus nepřizpůsobivých, který se Francií a celou Evropskou unií šíří jak lavina, už Francie přestává tolerovat. Volby a vítězství Le Penové není ideologií extrémismu, či dokonce rasismu, jak tvrdí různí opilci ve funkcích prezidentů, socialističtí šílenci a další sorta tvrdě hájící lukraticní posty v Bruselu.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...