Ladislav Koláčkovský
Ladislav Koláčkovský

Otřesné, co odhalil bloger a  advokát se zájmem o svět, historii a politiku na iDNESu o záhadných zprávách dehonestujících Putina a Rusko! Asi jedině proto jsou ty zprávy tak fantasmagorické.

Je US ARMY tak demoralizovaná, nebo ji opouštějí všichni "modloslužebníci" a pseudopřátelští lokajové?

Komentáře k vývoji ekonomik jsou občas zmatené, ale k ruské je to  komiks propojený s Fatou Morganou. (Novinářskou)

Normálně by si člověk myslel, že když už sankce, tak poškodíme toho, na koho sankce uvalíme. A "vono né, to je přece po Americku vopačně"....

Každý, kdo navštíví zámek Jezeří se může přesvědčit. To nejsou jenom doly, ale jsou to i Babišovy chemické závody a to vše v jedné aglomeraci.

Bráním li své děti, rodinu a vlast, jsem snad rasista a xenofob? Kdo vám dovolil nás urážet vašimi zvrácenými pohledy na svět? Místo, abyste se šli léčit do psychiatrického ústavu, ohrožujete a vyhrožujete vyvrácením kořenů lidského bytí?   Petr Pokorný

 

Norsko
Norsko

Norsko jako hvězdná flotila ekonomiky.  Norsko nám ukazuje zelenou cestu. Norsko je prostě zázrak a my se tam máme jezdit učit. Skutečně? Nebyla to Fata Morgana?

Není to náhodou tím, že musíme Izrael milovat do posledního ortodoxního, či toho, kdo zabírá půdu v sousedním státě v pásmu Gazy a zatímco zabití Palestinců se bere jako louskání vší, nad každým Izraelcem se pláče několik týdnů a ještě se přidají útrapy za Adolfa Hitlera?

Rád bych osobně upozornil čtenáře na zajímavé věci, kterých si skoro nikdo nevšimne ani z expertů a  které přitom předcházejí ukazatele za rok, či dva.  Petr Pokorný


Čím více teroristických útoků USA je zdokumentováno, tím více fanatismus některých novinářských bláznů vyniká. Úmyslné vybombardování Lékařů bez hranic v Kunduzu jim asi pomátlo rozum.

Z JINÝCH ZDROJŮ|16. října 2015|1 komentář|3 fotografie|Pokračování...


I při ceně 50 dolarů za barel ruská vláda, která se ve státních příjmech z poloviny spoléhá na výnosy z prodeje ropy a plynu, je schopná sestavit rozpočet.

 

Suchoj
Suchoj

Už i Čína se postavila americké teroristické hegemonii a varuje v USA, že v případě přiblížení lodí k Číně použije tvrdé odvety!

Studánka křišťálově čistá. Jak krásně poeticky to zní. Pak si vzpomeneme na Stanislava Grosse (budiž mu země lehká), strýčka Vika, byt a následně sta miliónů, akcie...

Možná jste si všimli, že vehemence napadání Ruska už dostala obskurní komičnost, kdy se za pochodu už dělá vše možné i nemožné a jak pak na to máme my bez velkých týmů jenom s pár spolupracovníky bleskově reágovat?  Petr Pokorný

Šéf radikální sunnitské fronty An-Nusra abú Muhammad Džulání vyzval povstalce k vystupňování útoků na bašty alávitské vládnoucí menšiny syrského prezidenta Bašára Asada. Podle Džuláního to má být

 

Donátor?
Donátor?

Podobnost čistě náhodná: záhada. Dnes ve 13.15 bude (měl by být) znám rozsudek Ivan Langr versus Kmenta. (Tehdy pracoval pro Mf Dnes). Pak Langer napadl protektora Schapira a nakonec divného Ištvana za monstrproces s Nečasem.

Je až s neuvěřením, že Polsko ještě někdo ze slušných bere jako seriozní občanskou společnost. Pořád provokuje, vyhrožuje, nedodržuje dohody a pak když dostane tvrdou lekci, desítky let pláče!


Podle německé policie do ulic Berlína v sobotu vyšlo přes 150 tisíc lidí, aby protestovali proti dohodě o volném obchodu mezi Evropskou unií a Spojenými státy (TTIP) a proti podobné obchodní dohodě s Kanadou (CETA). Pořadatelé protestní akce počet účastníků odhadli až na 250 tisíc.


Lada Vesta
Lada Vesta

Tomáš Andrejčák |

S novou Vestou má AutoVaz veľké plány. Má sa stať jednotkou na ruskom trhu. A je vlastne prvou Ladou, navrhnutou kompletne ruskými dizajnérmi a inžiniermi za použitia ruskej techniky.

EuroZprávy.cz  Europoslanec a předseda Svobodných Petr Mach dnes předal premiéru Sobotkovi návod, jak lze "zajistit, aby ČR nebyla napříště přehlasovaná v Radě ministrů EU."

Tyto dvě závažné zprávy nabízí Eretz a Židovské listy. Po obřízce (uříznutí ochrany pinďourku) vznikl člověk. (prý)

Je dobře, když se vyloží karty na stůl. A bylo na čase. Zveřejňováním ruských náletů se USA vyděsily a odkryly: stáhly se z Afghanistánu, aby společně pozabíjely se Saudskou Arábií ropné konkurenty!

Další a další polský hnůj na našem jídelním stole. Pokud výrobu doporučila americká firma a dává tam hnůj americký, dnes nezjistíme. Ale osobně jsem je ochutnal a rozdíl je jako mezi oslem a koněm. Oba mají čtyři nohy...

Asi nikoho by v roce 1989 snad ani ve snu nenapadlo, že nadšení ze vstupu do amerického NATO vystřídá v roce 2045  všeobecná skepse a nenávist!

Důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, ůkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy, důkazy a....? Důkazy!

Z dluhu vytvořená hodnota dolaru
Z dluhu vytvořená
hodnota dolaru

Portál WikiLeaks založený Julianem Assangem za účelem zveřejňování tajných dokumentů a politických usvědčení informuje, že vypsal odměnu 50 tisíc dolarů za video a audiomateriály z ostřelování nemocnice mezinárodní organizace Lékaři bez hranic v Kunduzu.

 

Eva Filipi
Eva Filipi

V současnosti narůstá napětí kolem bojů v Sýrii. Do války vstoupilo Rusko a rázem se stalo terčem kritiky americké kavárensko-mediální demokracie v naší republice i v zahraničí, popisuje vojenský analytik Martin Koller.

Ale musela být rozvrácená libyjská zem?

A jakým právem parta západních politiků dokázala změnit prosperující zem v zabijácké peklo?

Anders Behring Breivik
Anders Behring Breivik

Divné, velice divné, co se děje v norské společnosti, která jako další nám byla dlouho dávána za vzor. Opět okopírováno od Adolfa Hitlera a jeho převýchovy.

Sbohem Ameriko Rothschildů a vydírání
Sbohem Ameriko Rothschildů
a vydírání

Teprve tento impuls vyvolal šílenství na americké scéně a běsnění dosáhlo vrcholu. A následný bezradný kolotoč: kruhové dokončení obklíčení Ruska, nejnižší rating iniciovaný politiky USA, absazení mainstreamových redakcí cenzurou a výpady na každé dění v Rusku.

Britská kapela Black Sabbath ohlásila své rozlučkové turné nazvané The End. I s Ozzym Osbournem dorazí do pražské O2 areny 30. června 2016.

Ticho po pěšině. Naše mainstreamová média ze skromnosti jim vlastní ani necekla!


Lékaři bez hranic (MSF) odmítli tvrzení, že jejich nemocnice v afghánském Kunduzu se stala terčem náletu, protože z ní stříleli bojovníci Tálibánu.  Počet obětí sobotního bombardování vzrostl na 22. Zemřelo 12 zdravotníků a 10 pacientů.

Je to zločin a demokratické státy obviňují Putina z mezinárodního terorismu. Není něco v tomto pohledu zvráceného?

Další a další důkazy, jak USA podváděly celý svět, mají pokračování.

Co je to xenofobie? Je to forma strachu ze všeho neznámého, cizího. A jaký já mám strach z každého hovada, to se ani nedá popsat. 

Není divné, že u nás ho hlavní masmédia nezvládla odvysílat, zatímco Obamy ano, v USA v tomtéž okamžiku nasadila média zprávu NASA o vodě na Marsu...

Události posledních dní nabírají rychlý spád a je to cítit i v evropské společnosti.

Jaký národ, takový parlament, takový prezident? Asi ano. Neskutečné bláboly, kterými ohromuje svět. Od Jaroslava Haška by to byl geniální zábavný fejeton.  Dejte mi peníze pro Pentagon a já vám zajistím stotisícovou armádu!

V porovnání s Českou republikou: u nás dostává potravinové lístky každý, včetně generálních ředitelů. Sociální potravinové lístky nebere u nás pouze prezident a pravděpodobně předseda vlády...

Pravda se časem vždy ukáže a Dientsbier ukazuje své pravé já! Obdivuje Dientsbier skutečně holocaust a koncentrační tábory se správnou selekcí lidské rasy?

Jak chtěl premiér Slovenska Fico přehlasovat státy jako je Francie, když socialistický až komunistický kapitalismus přináší tak kvalitní výsledky?

Pařát dnes nabízí řešení!

Premiére Fico, Viktore Orbáne, už se o kvóty nehádejte, řešení se našlo, prázdné místnosti mohou být k dispozici 24 hodin denně a hradí to nejbohatší společnosti světa!

Mnohé překvapilo, jak razantně ministr Pelikán odmítal odmítání občanů České republiky ke kvótám EU a stejně se vymezil na jednání vlády. A už je to tady!

 

Catalunia
Catalunia

Katalánci se již tuto neděli chystají k volbám, které  rozhodnou o případném odtržení od Španělska. Podle premiéra Španělska Rajoye tamní regionální lídr Mas mezi Katalánci šíří desinformace o důsledcích, které by reálně odtržení od zbytku Španělska regionu přineslo.

Je to hnus, velebnosti, vyslovil by asi někdo za Visegrád. Český ministr vnitra Milan Chovanec po schůzce se svými kolegy z unijních zemí v Bruselu řekl, že polskému postupu nerozumí.

Už je to tady
Už je to tady

Je to souboj, který stojí obě strany šíleně peněz, rubl skáče až k poměru 70:1, takže dnes vzdát hold skutečnému vítězi je předčasné. Přesto....


Nádherná zpráva a velká naděje! Pokud se ruský a izraelský premiér dohodli, že budou spolu koordinovat lidkvidaci Islámského státu dohodou o "neútočení" či o sdílení informací, Islámský stát skončil a běženci budou moci jít domů!

Poslední data, která se silně odráží v trajektorii ekonomických kontaktů prezidentů Václava Klause a Miloše Zemana mají jasné kontury, zveřejněné ministrem Mládkem.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...