Je to člověk, který má životní zkušenosti, ale velice bystrou mysl, je za ním kus práce a ač je excelentním kandidátem pro ODS, jeho názory s naprostou jistotou přijme i značná část nejen ČSSD.

Místo pro kosmodrom Vostočnyj bylo vybráno v nehostinné a velmi málo osídlené části východní Sibiře. V případě poměrně častých nehod ruských raket nehrozí, že se trosky zřítí na nějakou obec. (Velmi inteligentní Petra Procházková)

Co vy na to, pobožný katolický knězi a ministře kultury  Daniele Hermane z KDU-ČSL?

 

Je velice absurdní si myslet, že by Paul Craig Roberts četl Pařát dnes. A pokud toto bylo napsáno 25.dubna 2016, těžko jsme to mohli být my, kdo by tento článek přečetl před několika měsíci.

Ačkoli se v posledních letech duben svými příjemně vysokými teplotami řadil spíše k letním měsícům, letos vlivem proudění arktického vzduchu připomíná více leden. A situace v Evropě se navíc hned tak nezlepší. Chladněji  bude až do června.

Začněme nejdříve u diskuzí. Vážně agresívní nadávky, sprostoty, vyhrožování, že nechají každého zavřít za to, co se napíše na internetu dělají pravicoví lidé, nebo naopak zastánci Evropských hodnot?

A ani Austrálie, o USA vůbec nemluvě. Vůbec nechápu, proč jedna věc přijatelná nejméně pro polovinu Západního světa, je nepřijatelná pro EU. Například, velmi kontroverzní trest smrti není v EU udělován, ani vykonáván...

A stěhují se z rezervace do rezervace. V USA existuje přibližně 310 indiánských rezervací, což znamená, že ne každý z téměř 550 kmenů má svou rezervaci.

Kolik padlo amerických vojáků při osvobození Plzně?  Na začátku roku 1945 bylo nacistické Německo už ve značném rozkladu a generálovi Pattonovi se zoufalí němečtí vojáci vzdávali sami!

 Obrněná pevnost Svobodná Evropa americké vlády: v tichosti dluhy, insolvence, arbitráž. Co vy na to, americký velvyslanče Schapiro?

Mistrovské dílo prezidenta Putina jasně popsal Tomasz Peszynski na svém blogu. A musím jednoznačně, ale jednoznačně tuto tézi podpořit. Čtěte prosím pozorně a pod slovy tohoto geniálního bojovníka se prosím všichni podepište. Má jednoznačně pravdu!  Petr Pokorný

Prý Jourová za gender nastoupí jako Evropská hodnota: bude jezdit půl roku s popeláři na Kuka - vozech a dokáže, že na to má. Nebo nemá?

V úterý spustila Shanghai Gold Exchange, jedna z největších burz na světě s fyzickým zlatem, nový benchmark – Shanghai Gold Fix. Od úterý tak dvakrát denně stanovuje v čínských juanech cenu zlata za gram. Cíl je jasný – vytvořit regionální měřítko a posílit svůj vliv na světovém trhu, píše ekonomický server Roklen.

Po patnácti letech, kdy jsem za pomoci přátel sbíral pokud možno pravdivé informace a ukládal na internet, nikdy jsem nežádal ani neprosil  o peníze na provoz Pařátu a posléze Pařátu dnes, mi nyní nezbylo  nic jiného, než začít vkládat reklamy a zkusit žádat o sponzorské dary.

Jenom upřesnění, toto rozhodnutí se netýká české, ale ruské vlády pro občany Ruska.

Tam, kde byl veřejnosti záhadně předhazován zločin, dle selského rozumu nebyl. A skutečný zločin TOP 09 zakrýval pseudozločin, za který měl trpět státní zaměstnanec Šiška. Zatímco Šišku málem semlela snaha pomoci státu a sám na tom zisk neměl, TOP 09...

http://www.rukojmi.cz/files_web/user/preview-76-76/bretislav-olser-1447420249.jpg

Andrej Babiš je pražskou kavárnou zbytečně peskován, že jako majitel firmy MAFRA ovlivňuje obsah jejích deníků a personální politiku; pokud by tomu tak bylo, už dávno by skončili na dlažbě Palatové, Navarové či editor Bohumil Špaček…

Tak to vážně nemá chybu. Na dnešní západní systém už nemá žádný bolševik z dob normalizačních "hej rup". Nemít peníze a sponzorovat neziskovky je systém hodný Nobelových cen...

Z domova|18. dubna 2016|1 komentář|2 fotografie|Pokračování...

Nesmysl? Předložme důkazy a vraťme se do minulosti. Je rok 1.1.2013 a českou politickou scénou, českou justící i českou veřejností otřásl výrok prezidenta Klause.

Co se vlastně před chvílí dohodlo v Dauhá (Katar)? Vážně jsou Saudové a Rusko spokojeny s výsledkem, který výsledkem není? Nebo je, ale mimo hlavních hráčů nikdo nic neví?

Návrh dohody předběžně schválené: produkce ropy bude až do října na úrovni ledna 2016, Irán má  v rámci koridoru OPEC umožněné zvýšení těžby.

  Prezident RF Vladimír Putin podepsal výnos, kterým se přikazuje „zpřístupnit“ archivy státu a zřejmě i některých orgánů státní moci od roku 1930 do roku 1989. Neměli by totéž udělat naši vědci, kteří nám vše níže zatajili?

Dlouhá léta se mlčelo, kolik padlo při osvobození Plzně amerických vojáků, které tak hrdinně generál Patton osvobodil a kterému dokonce nazpívali posmrtně píseň o radaru Vyčítal a Parkanová.

Není moc zázraků, které by se daly pozemsky vysvětlit. A zázrak premiéra Čínské lidové republiky je roven tomu, který zažila prvorodička v roce 1953 v Syrakusách na Sicílii.

Růst HDP Číny v prvním čtvrtletí zpomalil o 6,7 procent. Jde o nejpomalejší růst za 17 let, píší v nadpisu Hospodářské noviny. Čínská ekonomika se delší dobu potýká se zpomalením, tyto výsledky jsou ale nejpomalejší od roku 2009.

Rodištěm slavného hudebníka je Slánsko, konkrétně Zlonice, které už dříve proslavil muzikant z nejznámějších, Antonín Dvořák. Tady se 11. února 1905 Eduard Ingriš narodil. Tatínek, výtečný houslista a původně vojenský kapelník, pracoval později na železnici, díky čemuž se rodina často stěhovala.

George Soros a americká státní neziskovka USAID zjevně spolu zafinancovali a připravili celý skandál okolo Panama Papers. Tato zpráva je z Londýna.


Jakub Janda expert Evropských hodnot
Jakub Janda
expert Evropských hodnot

Vážení přátelé, narodil jsem se v prosinci roku 1990, takže mé stáři a bohaté zkušenosti mi umožňují dívat se na mezinárodní otázky komplexně a zasvěceně....

Takže ti, kdož mají pod sebou Pentagon a US ARMY, milióny vyvražděných civilistů za posledních 25 let, kárají státy jako jsme my, že jsme příliš tvrdí na výchovu nepřizpůsobivých..

Nyní se vytvářejí  velmi závažné události  kolem Ruska. Blíží se dohoda v Rijádu o těžbě ropy, prohlášení ruského ministra financí (o kterém jsme informovali včera), navazující prohlášení guvernérky Nabiullinové a ekonomika Číny.

Největší uhelný gigant na světě  Peabody Energy vyhlásil bankrot. Jde o dosud nejvážnější úpadek v odvětví, tvrdě zmítaném propadem cen komodit a poptávky.

Nastala doba temna. Vládní mašinérie komunistických orgánů pronásledovala každého, kdo nesouhlasil se vstupem vojsk Varšavské smlouvy a protestoval proti komunistům.

Jak je na tom ruská ekonomika skutečně v dubnu 2016? Aby bylo jasné, co je autentický úřední text MMF, ruské centrální banky, ruského ministerstva financí bude následný výklad všude odlišen barevně.

A raději hned v úvodu vysvětlím proč.

Neříkali nám západní propagandisté, že ropa zničí Rusko a proto musí mít nejnižší rating? Hádejte, kdo občanům České republiky lže?


Ztroskotanci a samozvanci

Zbabělost totalitní řežimů a jejich represe končící totálními pády jsou stále stejně a nikdy nebyla výjimka: pálí se knihy, pálí se myšlenky, otevírají se koncentráky  a 1% zdánlivě mocných vyhrožuje 99% společnosti.

Tento anglický spisovatel, vlastním jménem Eric Arthur Blair, byl nejen skvělým pozorovatelem tehdejší sovětské společnosti, kterou ve svých knihách naprosto geniálně karikoval, ale byl také velmi jasnozřivým.

 Když se před časem objevili "donátoři" (sponzoři) Hilary Clintonové, svět se nestačil divit. Nejvíce darů dostala z Ukrajiny. A korupce to prý není. Schapiro ukazuje na Českou republiku a chce nám prý pomoci.

Jak je to ve skutečnosti?

 

Dávky systému státní sociální podpory jsou zákonnými dávkami a po splnění všech podmínek, které zákon přesně vymezuje, musí být dávky přiznány. Autoři vybájených e-mailů se často zmiňují o tom, jak je jednoduché získat finance třeba na nákup jídla, uhlí a oblečení

Možná to ticho je v důsledku makroekonomických dat pozvolna přicházejících z Ruska.

 Ovanul mě puch starých časů, minulost se vrací a zvrací; přišel mi odkaz, který jsem měl zpočátku za připomínku na chmurný příběh mého táty z dob, kdy byli slušní občané řazeni do státních a protistátních-extrémistických škatulek.  Břetislav Olšer

Že dodá důkazy v noci zrovna česká televize by asi skoro nikdo nečekal. Ale důkazy jsou už vyřčené a můžete se přesvědčit. Referendum v Holandsku vyhřezlo sviňárnu USA a Ukrajiny, ale naše média to zatajila!

Přejde ekonomická válka ve skutečnou, pokud USA dostanou na frak? Kdo drží ropu na oprátce?

WikiLeaks se ostře pustila do Sorose a USA, že je v pozadí podvodu proti Putinovi. Zveřejnění těchto údajů je informační útok zaměřený na Rusko a osobně proti Vladimiru Putinovi, uvádí portál WikiLeaks.

 

Chtěl jsem se původně zavrtat do prazvláštního odhalení offshorové společnosti v Panamě. Ale proč nosit dříví do lesa, když už to velmi dobře zpracoval někdo jiný, s jehož výkladem naprosto souhlasíme. Petr Pokorný

To je strašné, vyměňte lidi, vyměňte voliče! To je strašná "tendencia", pretože doverujů blogerum a nie nám, kapacitám, zoufale peskuje Vašáryová společnost...

Parlamentní listy a Aeronet jsou rudý hadr pro současnou západní totalitní moc jako bylo "Dva tisíce slov"pro totalitní moc, která nastoupila po okupaci vojsk Varšavské smlouvy: SSSR, Polska, NDR, Maďarska a Bulharska.

S údajně takzvanou aférou o tom, jak svět žasne nad offshorovými operacemi je záhadou, že v roce 2014 vybídnutí Putina nechal svět bez povšimnutí. Dokonce se mu západ vysmíval.

Jsou věci mezi nebem a zemí, které prostě pochopit nejdou. Jednou ze záhad je absolutní nekonečno, které úzce navazuje na absolutní nezávislost amerických společností na americké politice. (Tak nám to bylo alespoň vtloukáno do hlav před pádem komunistů)

Tak už se zase práší za kočárem. Jen přešlo pár dní po vítězství v Sýrii a Putin se vyléčil ze slinivky, rakoviny, přestal jezdit na kolibříkovi a vyléčil demenci, je zde zase další senzace!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...