Je hnus, jak se korektně vyjadřuje předseda vlády Sobotka s Hamáčkem. Prý se Velká Británie brání příchodu pracovníků z nových zemí bývalého sovětského bloku!

Za éry Jean-Clauda Junckera, kdy ještě nebyl předsedou Evropské komise, ale "jen" premiérem Lucemburska a lucemburským ministrem financí, uzavírala jistě ne neúplatně jeho zemička se stovkami nadnárodních firem speciální dohody, což jim umožňovalo platit extrémně nízké daně.

Informace - poděkování (2)

Na vznik nového webu a jeho následný provoz jste nám tento měsíc (zúčtováno k 25.června 2016) přispěli částkou 2570 Kč. Všem přispěvovatelům moc děkujeme.

Dohromady máme na nový web 4720 Kč.

Petr Pokorný

Sponzorský účet u Air Bank

Zatímco se nám snažil nabulíkovat mainstream, že naivní chudinka Jo Coxová zaplatila svým životem za obhajobu Evropské unie, tato ctihodná dáma dělala aktivity naprosto jinde!

Málokdo si uvědomuje, kde začal rozpad Evropské unie: úžasný, excelentní projev Václava Klause dávkovaný od pianissimo od desáté minuty přes mezzoforte až k forte fortissimo ve dvacáté minutě a zoufalství - odchod eurofanatiků ze sálu, nechtějící slyšet pravdu!

To, co se objevilo na facebooku, nevypadá jako útok na Michala Horáčka z pozic uměle vytvořených kompromitujících materiálů. Na internetu to vypadá velmi věrohodně.

Za nočních temnot pronikají na americké ambasády, demonstrativně vypouštějí exkrementy na koberce, tahají skříně sem a tam, židle odnášejí do jiných místností a plivají do pití ambasadorům.

Vraťme se do doby, kdy byl internet ještě v plenkách. Je rok 2004, právě jsme vystoupali na horu Blaník a bylo nám smutno. Manipulací a zastrašováním včetně dotací na vstup, ale ani haléř na "NE EU" jsme věděli, že svoboda po patnácti létech končí a na dlouhá léta budeme opět v další instituci podobné komunistické RVHP.

Ráno jsem trochu pospával po noční a také tak trochu brouzdal po TV kanálech. A zjistil jsem, že CNN se Brxitem a jeho následky zabývá daleko podrobněji než třeba BBC. Ti už té senzace asi mají plné zuby.

Rozhovor s Václavem Klausem se uskutečnil před Brexitem. Ale to, co vyslovil rozčílený americký občan maďarského, židovského původu slova Václava Klause pouze potvrzují. Vůbec ho nenapadne, že větev si nikdo pod sebou nepodřeže a ten ansábl bruselský sám sebe nerozpustí!

Je otázkou, zde je Velká Británie banánovou republikou, kdy ti, co prohráli, pláčí, že odtržení odhlasovali chudí a ti bohatí přece mají silnější právo a nemá se to brát závazně, nebo je petice komedií sociálů, přilepených v tlupách bezpracně na dotace a bojí se, že budou muset pracovat, nebo se vrátit domů.

Pokračování výčtu zločinů vojsk USA po celém světě. A je to smutné čtení. Škoda, že jsme všechna fakta neznali před vstupem do amerického NATO. Je nadále těžké dívat se tak tvrdě na Rusko, které už není SSSR a dívat se na USA, které jsou totožné se zločiny sta let a které se dokonce počtem zabitých civilistů stupňují!

Muži mají být trestáni za nahé dítě na klíně, což důrazně prohlašuje nejen gender Marksová, Šabatová a další v čele s Dienstbierem. Zato ženě má dítě strkat prstíčky do všech direk. Osočování? Ne, zde je důkaz!

Ve zkratce:

Nechme hlubokomyslné úvahy jak koho, víc, nebo míň. Není to k ničemu.

Donald Tusk, Junkers, Jourová a další zvrácené postavy evropských hodnot vydávaných za naše hodnoty by si měli hledat zaměstnání. Ale takové, které bude lidem k užitku!

Ať to s referendem ve Velké Británii dopadne jakkoliv, není to konec, ale začátek. I v roce 1989 se komunisté stále ptali: "Co vlastně lidé chtějí"?

Vážně ve slepé nanávisti vůči prezidentu Zemanovi zapřel páter Halík to, co je páterům přikázáno dle Kodexu kanonického práva Can. 285 §3?

Stále se tvrdí, že největšími teroristy byl Hitler a Stalin. Možná v krátkém údobí války. Přitom by měl být do učebnic zanesen americký terorismus jako základ západní civilizace a dnes neseme následky a důsledky.

Je rok 1898 a vypukla Španělsko-americká válka. Američtí vojáci vybojují Filipíny u Španělska, 600 000 Filipínců je zabito. Americký prezident William McKinley prohlásil, že mu Bůh přikázal, aby dobyl Filipínské ostrovy, konvertoval jejich obyvatele ke křesťanství a přivedl je do civilizace.

Babišův a Sobotkův ekonomický zázrak, nebo totální lež a podvod? Ukažme si nádhernou studii, kterou nám Evropa nechtěně dala a Rupnik se Švejnarem nevědomky toto potvrzují.

Je pravdou, že Šlachta žádá o slyšení v Parlamentu, kam má přinést stamiliony a kila zlata, co neodůvodněně nakradli? Jak však bude zabezpečena osobní stráž každého poslance, když toto Šlachta s Ištvanem přinese?

Není dne, aby Rusové Američany nerozpálili do běla. Před pár dny spustili burzu s ropou, teď ve velkém platební karty a vytlačují americkou Visa a MasterCard.

  I. července 1789 začal Václav Matěj Kramerius vydávat vlastní noviny pod názvem Pražské poštovské noviny, roku 1791 byly přejmenovány na Krameriusovy c.k. vlastenecké Noviny.

Nedodala, že tak Britové už přhooligansed islamisty začali do světa vyvážet vraždící terorismus. Kdyby žila, asi by ji uspokojil fakt, že se její slova nadále naplňují; během fotbalového utkání ME 2016 v Marseille se porvali ruští a britští fanoušci. Příčina byla jasná; Angličané hodně pili a chovali se zlotřile, jako ostatně vždycky, jak dokazují historické anály...

Všimli jste si masívní kampaně vládních masmédií, které tvrdí, že ještě tak úžasně nebylo a bylo to jejich zásluhou? Prý se zvedejí platy, průměrná mzda i medián roste do nebeských výšin a vše je zásluhou této socialistické vlády...

Vím, že nic nevíme, ale pro změnu dokáži vysvětlit, proč nic nevíme! A jsem přesvědčen, že ve skutečnosti neví přesně ani ministr Babiš, ani ministr Chovanec, exprezident Klaus či další.

Podle šéfa analytiků společnosti Source Paula Jacksona může ropa s ohledem na její historický vývoj od roku 1870 klidně poklesnout až o 60% oproti současným cenám tedy směrem k úrovni 20 USD za barel.

Vážně je tak snadné, aby feministka řekla, že jí soud nezajímá protože je soudce zločinec a vy hodňoučký dětičky z Chrastavy - ústavu hybaj a alou domů?

Bylo by vhodné připomenout Alana Greenspana, pro mnohé guru západní pseudokeinesiánské ekonomiky, jehož ješitnost a zaslepenost přivedla USA do strašidelných otřesů: hypoteční bublina splaskla a Greenspan (FED) s ostudou šel do pryč.

Jiří Dienstbier starší - komunista bez legitimace (s legitimací 1958-1969). Jeho synáček se stejnou vervou opět vraždí svobodu: píše se rok 2016 a ČSSD opět kolaboruje s diktaturou potlačení svobody. Synáček se správně potatil. Pochopil, kde je moc!


ŠOK! Centrální ruská banka  v zátěžových testech nasadila tyto parametry: cenu ropy na 25 $ za barel při poklesu HDP o 2,4%.

Petersburg:  komoditní burza zahájila obchodování s ropou! Zatím pro malé velkoobchodní prodejce v St. Petersburg International Mercantile Exchange (SPIMEX). A nové kontrakty na ruskou ropu jsou již v rublech nikoliv v dolarech!

Všimli jste si, jak zoufale žádají, žebroní a vyhrožují ti, co jsou přisátí na dotační penězovody, zatímco 95% občanů napříč Evropou zuří a rozpadu Evropské unie tleská? Všimli jste si, jak strašně jsou odtržení naši politici od občanů, když si zoufale přejí totéž?

Neuvěřitelná drzost státních zástupců, kteří léta vydírají volené orgány a dokonce sejmuli pučem vládu České republiky na důkazech, které si vymysleli, vykonstruovali a provedli státní zástupci z Olomouce a Šlachta byl vykonavatelem!

Tentokrát nezatínám "pařát" do prolhaného textu. Reakce je z jiného důvodu. Pokud se napíše "A", schází mi potom "B". To, co jsem slýchával jako kluk je podobné tomu, co redaktorka "idnesu" napsala. Takže rozebírat dál snad netřeba.

Víte to Gabale a Langšádlová či dokonce Votápku? To vás musí Putin učit demokracii? Kam až jsme se dostali, že nás školí demokracii Rusové a jejich prezident a dokonce má pravdu? Kam jsme za dvacet pět let došli s USA za zády?

Podezříval jsi policii, když se záhadně rvaly dvě partičky a média s policií to chtěly hodit na rasistické občany z Prahy? Tak to né, holenku, i s Nečasem jsem si poradili, natož s nějakým Vítkem!

Může nám jít o život, píší zoufalí pracovníci polepšovny prezidentovi. Ředitelka sice otevřela okna do kořán, ale má strach, tak násilníky a mladistvé gaunery raději pouští domu. Dětská anarchie pod Šabatovou začíná! Vstříc západní pseudosvobodě!

Krym patří Rusku a není o tom pochyb. Historikové, kteří nejsou předpojatí a dávají vše do souvislostí, mají na to stejný názor. Ale důvod, proč Rusko bez Krymu nemůže existovat je jiný.

Měli bychom se vrátit ke zločinům, které se udály před zahájením stavby přes České středohoří. Osobně jsem upozorňoval snad všechny ministry na zločiny, které se ve výstavbě staly. A nebýt závalu, smáli by se nám dodnes. Kolik času strávil na jednáních starosta Velemína Skalický snad ani nejde spočítat.

Nepřipadá vám to vše nějaké ujeté? Erdogan nutí ženy, aby zahodily antikoncepci a chlapi prezervativy, romské ženy žádají odškodnění, když nemohou mít dvacet dětí a a v Praze je každá muslimská žena těhotná, byť zde dle Chovance žádné nejsou.

Bylo nebylo. Jak to bylo pohádko? Zabloudilo kuřátko. Pípá, pípá, nožky bolí a přišla liška, udělala chramst a kuřátko už nepípá...

Opět Poláci, pak nastoupí "východní Němci", USA dodají zbraně a logistiku a Evropa je opět v plamenech! Třetí světová válka začíná a USA mají opět v Evropě bojovou arénu a cvičák. Mají snad židé excelentní informace, že po tisících prchají z Evropy pryč? !

Do ulic hlavního města vyjíždí kompletně nový  trolejbus se sadou dieselového generátoru a v nejbližších dnech bude pokračovat v testování s cestujícími na běžných linkách, oznámili výrobci z moskevského závodu Mosgortrans

 Britsko-nizozemská ropná společnost Royal Dutch Shell oficiálně uvedla, že ruší dalších 2200 pracovních míst, což bude dělat dohromady už 12500 pracovních míst do konce tohoto roku z důsledku ropné války a nízkých cen ropy. Připomeňme, že Shell propustil už minulý rok 7500 zaměstnanců.

Co je příčinou, pouze "jakési malé dohody" v závěru setkání ve Vídni? Mimo protichůdné zájmy například Venezuely a Iránu především výpočet výše ceny ropy, která by pomohla nastartovat těžbu z břidlic.

Položím si dvě otázky: má autor článku (textu) vést diskuzi se čtenáři? Je možné   diskuzi dovést k reálnému konsenzu? Na závěr (ale už z textu vyplyne) odpovím i já. Petr Pokorný

Ale není to Josef Václav Sládek, ani republikán Sládek. Jeho jméno je Igor Sládek. Mnohé toto jméno zaskočí úplně, někteří trošičku věděli, že se něco chystá, ale nic víc.

Tihle Ukrajinští vlastenci mně nepřestanou udivovat.
Teď právě jeden politický vědec z Kyjeva "racionálně" očekává, že Rusko se do dvou let zhroutí a Ukrajina bude vítat ruské uprchlíky s plnými kapsami peněz.

Německo obrací! Už skoro nebude dotovat nové obnovitelné zdroje energie a zásadně pro ně omezí finanční podporu. A podle Trumpa má pro USA Obamova ekologická politika ničivé důsledky na pracovní místa ve Spojených státech.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...