Největší kriminálník Šťáva (Diag Human) vyhrává soudy kvůli procesním chybám

Neuvěřitelné!!

Standa Gross, karlovarská úřednice, lehké topné oleje - vše bledne před kriminálníkem Šťávou a jeho komplicem Kalvodou.

10 miliard zaplatí Česká republika za to, že bývalý ministr Bojar řekl pravdu!

Neuvěřitelná drzost, s jakou tato dvojice vydírá stát (nás) a několik pravděpodobně podplacených mezinárodních soudců jim jde na ruku. I kdyby tisíckrát bylo založeno množství procesních chyb, zákon by neměl být porušen a poškozený by měl být poškozeným, nikoliv potrestaným. Kam se dalo evropské právo, když takováto soudcovská individua rozhodují na základě úmyslných, či neúmyslných procesních chyb a nikoliv ověřitelných faktů?

Zvedá se mi z toho žaludek a mnohokrát si říkám, jestli by neměl na tyto obcházeče zákonů nastoupit soudce Lynč. Trestáme zlodějíčka, co ukradne stokorunu, ale skláníme se před gaunery, co chtějí od nás nespravedlivě (možná podleženě s korupcí) vytřískat 10 miliard. Dá se to vubec duševně unést?

AKTUALIZOVÁNO Stejně jako už dříve vídeňský soud, uznal nárok Diag Human na desetimiliardové odškodnění ze strany ČR. V pondělí to uvedl právní zástupce firmy Jan Kalvoda.

Fakta:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Petr Pokorný
před 5 roky

Jaké jsou zde školy nemá na rozsudek žádný vliv. Nebo by mělo mít? A že řekl Bojar pravdu a prokazatelná fakta snad musí vzít v úvahu každý soudce i třeba v Africe. Jinak je zkorumpovaný a lotr. Procesní chyby nesmí mít na závěrečný rozsudek vliv. Nesoudí Kalouska, Koincla, ale kauzu Šťáva kriminálník versus stát.

Martin
před 5 roky

Jenom pro úplnost. Ve světě je ČR všeobecně známa svými chorbně úplatnými soudci a státními zástupci. Dnes díky tomu Češi platí za žumpu Evropy. Nebyl bych tak rychlý s obviňováním mezinárodních soudců z korupce. Je dobré si připomenout, že mezinárodní rozhodce ze švýcarska v tomto případu odstoupil z arbiráže v Česku, kvůli manipulaci ze strany státu. Rozhodce za ČR totiž neměl být nikdo jiný než plzeňský děkan Kindl, známý sériovou výrobou doktorů práv z negramotných policistů, politiků ODS a ČSSD, nebo rodinných příslušníků mafie. Stát zastupoval Kalouskův muž, v té době pravomocně odsouzený za podvod.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...