Proč jsem nevolil ODS, ale Svobodné

aneb tečka za volebním šílenstvím. Pokud si někdo myslí, že pochybné vítězství do senátu , kdy

24.64 % Volilo
75.36 % Nevolilo !!!!!!

je objektivním vyjádřením politických sil podzimu, se asi pravděpodobně hluboce mýlí.

Že se v Čechách hodně vyčistilo ovzduší, kdežto na Moravě zůstali zakonzervováni Škromachové a další, je zarážející. V Čechách padli Řebíčkové, "Zdroje jsou" a hloupí europoslanci Špidlové, ale proč se na Moravě daří stále stejným (politickým) podvodníkům je zoufale zarážející. Lidé, kteří stále rozdávají, aniž mají z čeho, vlastně na dluh z našeho, je tristní pomyšlení. Kdy si Morava také udělá pořádek?

Proč jsem nevolil ODS, ale Svobodné

Stále bylo opakováno, že pravicový volič nemá alternativu. Část to proto zkusila s novými stranami TOP 09 a VV. Jak se ukázalo, u VV se sešla všehochuť od zbloudilých z ČSSD, až po zbloudilé od ODS. První skutečná reforma zdravotnictví, kdy se začali třást lemplové lékaři (všimněte si, že ti velmi dobří se k ní hlásili a hlásí), ztroskotala zásluhou jednoho z nejvíce napojených na soukromo státní aktivity - hejmana doktora Ratha a jemu přikyvujícím socialistickým hejtmanům, především Haškovi opět na Moravě kvůli 30 Kč, ceně jednoho Plzeňského piva. Že je kompletní připravení reformy velmi dobře sestavené posoudil i současný ministr. Přesto doktor Julínek dostal za uši od lidské spodiny. Že reforma měla právě pomoci jim, je nezajímá. Dav je dav a ten má pravdu.

A opět ODS, místo toho, aby Julínkovi pomohla, když viděla, že v informatice trochu tápe, zabývala se svými Jančíky, pozemkovými strastěmi a ČSSD toho dobře využila. Zapomnělo se na Zgarby, Palase i Rathy, ale každý se zbýval kartou Opencard, jako by na ní stál rozpočet. A ODS se hádala a hádala a původní myšlenka ODS, pro kterou jsme ji volili, šla k čertu. Nikdo neříká, že se ODS neměla trochu rozkročit, jak se v politice říká, ale nikoliv ustoupit myšlence, se kterou vznikla. Proto a pro nic jiného utekli ti, kterým se říkalo jádro voličů ODS. A na příkladu Julínka - ministra zdravotnictví - se dá ukázat, jak to bylo v celé ODS.

A jak se mohli přesvědčit pochybní politologové jako Pehe, to nebyli skalní voliči ODS, ale skalní voliči myšlenky ODS, skutečně poctivého systému, který stát nezadlužuje, nerozkrádá a nechá lidem svobodu.

Problém byl, že lidé nešli volit ODS a tápali

Mnoho, velice mnoho vzdělaných lidí říkalo: Znám "Machovu stranu", jsou slušní, ale hlasy propadnou. A tak to v těchto několikerých volbách zkoušeli všelijak. Ale čeští Svobodní, což je důležité zdůraznit (nejsou to populisté - odnož rakouských Svobodných Haidra) se drápkem chytili a konečně v dalších volbách bude mít pravicový volič alternativu. Já už jsem začal. Buď se ODS napraví, nebo jedinou alternativou nebudou TOP 09, ale ti Svobodní Petra Macha, kteří mají budoucnost: jsou nositelem čisté pravicové politiky, která, jak je vidět v Anglii, nyní i v USA dostává zelenou a zelení, či levice s Keynesiánskou teorií dluhů dostává na frak. A právem.

Předešlé:

Konec socialismu v USA. Obama je nepřítel USA

Dluhy se platit musí, i když ještě u nás s opačným heslem Škromachové vyhrávají.

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
JEŽEK
před 6 roky

Ano,souhlasím, volil jsem ODS naposledy a mohu říci,že jsem je volil vždycky.

dáreček
před 6 roky

Díky, velmi dobře napsaný. I já se přidám. Měl jsem stejný problém. Volil naposledy TOP.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...