Skutečně věříte, že kauza "Bátora" je o Bátorovi? Nebo opět Kalousek připravuje puč?

Mimochodem primitiv Bátora, jehož titul je Ing. Mgr. Bc. Ladislav Bátora, Ph.D., hovoří za vše. Kdo mě zná, ví že mluvím o části VŠ studentů s despektem, přesto není možné, aby vystudoval školy a byl primitiv, jak říká Kalousek.

Tudíž urážky tohoto typu od ministra Kalouska jsou hluboce za hranou. Nechme stranou předsedu strany a knížete Karla Schwarzenberga. Víme, že k slovnímu výstřelu nemá daleko, avšak s nadhledem dokáže přijmout střelu stejného kalibru.

Co je však zarážející a děsivé?

Sotva vytáhne předseda té či oné strany paty, chová se Kalousek jako dobytek.

(Novinky.cz, 24. srpna 2006, 16:34)

Předseda KDU-ČSL Miroslav Kalousek ve čtvrtek souhlasil s výzvou šéfa ČSSD Jiřího Paroubka k jednání o společné vládě. Obě strany už začaly s konzultacemi o programu. Kalouskovi by nevadila ani tolerance takové vlády ze strany KSČM. O dalším postupu ale podle něj musí rozhodnout grémium KDU-ČSL. Podle místopředsedy KSČM Jiřího Dolejše by komunisté vznik vlády ČSSD a lidovců zřejmě umožnili.

Jeden ze zakladatelů TOP 09 Miroslav Kalousek nevylučuje, že po volbách bude jeho konzervativní strana vládnout s levicovou ČSSD.
-----
 
 
 
 
 
 

středa 17. srpna 2011, 9:33

(Aktualizováno: středa 17. srpna 2011, 11:22 )Miroslav Kalousek v době zdravotní dovolené předsedy TOP 09 Karla Schwarzenberga vyprovokoval slovní rozmíšku s panem Bátorou a přestože tohoto úředníka hrubě urážel společně s předsedou, za jeho protivýroky v době nepřítomnosti předsedy převzal pravomoci, odvolal členy TOP 09 z vlády a žádal, aby všichni členové donutili předsedu vlády k odvolání jemu nepohodlných členů jiných stran a jejich úředníků.

Tyto Kalouskovy kroky jsou jednoznačnou formou puče a strana TOP 09 a především její předseda Karel Schwarzenberg musí Kalouska srovnat, nebo ho z vlády odvolat. A především: ten, co druhé obviňuje z fašounství či podobných nařčení, je schopen se spojit právě s těmito extrémními stranami, což je naprosto průkazné a věrohodné.

Kdo je tedy vlastně křivák a špína, když důkazy jsou jasné a dají se dohledat? Vypadá to, že Kalousek připravuje další vládní puč a Bátora byl pouhou zástěrkou. Čas opět ukáže, zda je to pravda.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
JEŽEK
před 5 roky

Nevím,kdo psal pod mým jménem,ale vztahuje-li se toto na Servíta,tak souhlasím

Ježek
před 5 roky

Bátora: devatero titulů - desátý blb.

Servít - pokračování
před 5 roky

a husity, aby na nás katolíci vzpomínali v dobrém. No a kdyby snad chtěli němečtí neonacisté v budoucnosti antisemitský holocaust reprízovat (tentokrát proti našim semitským bratrancům), tak aspoň arabové na vlastní kůži poznají, co to doopravdy je.
Šalom, salam aleikum, pochválen pán Ježíš Kristus.

Servít - pokračování
před 5 roky

předků a jejich vypuzením z Evropy. Tím vytvořili prostor a podmínky pro imigraci muslimů, a to i na místa hrdinsky padlých Němců v jejich boji proti židobolševizmu. Dobře jim tak ! Muslimové si tam mezitím nastaví mešity a minarety s předstihem, aspoň je nebudou stavět v Jeruzalémě. Až slavnostně spolu založíme Palestinský stát, bude už jenom potřeba zřídit konzuláty, obchodníci už tam dávno jsou. My pak papeži přátelsky poradíme, jak mají křesťané (mimochodem u nás vzniklí a založení), co nejlépe s muslimy vycházet. Za to se přestaneme kamarádit tolik s protestanty, kalvinisty a husity, aby na nás katolíci vzpomínali v dobrém. No a kdyby snad chtěli němečtí neonacisté v budoucnosti antisemitský holocaust reprízovat (tentokr

Servít - pokračování
před 5 roky

už tam jednou muslimové byli, (Maurové ve Španělsku, Turci v jihovýchodní Evropě), takže tam trefí. Naší baštou jsou Spojené státy, tak jejich zas může být Evropa. Gojové nás uživí všechny. K tomu jim musíme trochu napomoci - zastavit politickou, vojenskou i kulturní integraci Evropy, rozložit NATO, zapojit Rusko. To si vezme se svými lokaji na starost náš člověk Pružinskij, křesťanský husitský našinec, který navíc obličejem žida ani trochu nepřipomíná (bohužel o to víc jeho syn). Také pár jiných politiků a novinářů nám pomůže žabomyšími hádkami o politické korektnosti a toleranci a nacionalizmu. Němci už k tomu významně (byť i možná nezáměrně) přispěli holocaustem našich předků a jejich vypuzením z Evropy. Tím v

Servít
před 5 roky

Tak jsem si říkal, co bych dělal já na místě židovského patriota v Izraeli, abych vůbec přežil já i můj národ v zemi, zaslíbené Jahvem mým (fiktivním) předkům, obklopené mnohem početnějšími semitskými příbuznými národy arabskými, které nás nemají rády od těch dob, co praotec Abrahám vypudil svého nemanželského syna Ismaele, od něhož arabové odvozují svůj historický původ. Příbuzní jsou tradičně chudobnější a o to populačně zdatnější, navíc se netají přáním na likvidaci všech židů. Totální válka (jaderná) by byla sebevražedná, tak zbývá jediné možné řešení - obrátit zájem i zášť milých příbuzných jiným směrem, třeba do bohaté Evropy, plné nevěřících psů, ostatně už tam jednou muslimové by

JEŽEK
před 5 roky

Mám-li cosi napsat na toto téma,tak se musím hodně moc přemáhat,aby se ze mě nestal zrovna takový arogantní primitiv,jako je pan Kalousek. Tento člověk,byl u všeho nekalého a všech nepravostí,které pocházejí z horních pater politiky.Je to na příliš dlouhý rozbor a jsou povolanější,než-li já.
Tento křivý černoprdelník toho bude muset hodně vědět,že je prakticky neodvolatelný.....snad jenom,že ovčani už jednou skutečně procitnou a zachovají se tak ,jak morálka káže,ale kdo ví..........

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...