Bankovní poplatky se musí radikálně zvýšit a Evropa zachránit

Je hodně občanů, co jsou zoufalí z poplatků, které si účtuje Česká spořitelna či  další finanční ústavy. Je však dnes již prokázáno, že občané platí strašně malé poplatky. Podložme si to důkazy.

Naši spoluobčané pláčí, jak je banky okrádají a že nevyplácí úroky a že stále zvyšují poplatky a že smlouvy jsou nastaveny tak, že každá výhodná smlouva je prodělečná. Prý u bank v české kotlině platí známé úsloví: "Já tu slevu nechci zadarmo". Jenomže banky vážně nemohou dělat nic jiného. Zatímco všichni politici žijí v blahobytu, banky strádají a strádají, domečky se jim hroutí na hlavu a chudáci zaměstnanci nemají ani kde pracovat.


Milí spoluobčané, místo abyste je, naše milé banky zahraničních vlastníků politovali a udělali na ně sbírky, ještě jim spíláte. A to fakt, ale fakt není od vás hezké.

Zde jsou,  nuzné domečky našich bank, v rozpětí jedné křižovatky. Posuďte sami. Kousek od pankrácké věznice - Budějovické náměstí - Praha 4.  


Česká spořitelna - Erste bank - Rakousko
Česká spořitelna - Erste bank - Rakousko
Raiffeisen bank - Rakousko
Raiffeisen bank - Rakousko

Skutečně myslíte, že  ještě vyšší poplatky  nemají právem a že desítky miliard, co z každé banky proudí do zahraničí, si ti chudáčci akcionáři v Německu, Rakousku či Belgii nezaslouží?

 

Česká spořitelna Erste bank
Česká spořitelna Erste bank

A takto, když si vzpomenete, tak to vidíte po celé České republice, dokonce po celé Evropě. Banky staví a nešetří a lidé platí a platí, protože všechny převody už přes banky být musí ze zákona není úniku. Politika a Brusel z toho žije!!

 

I Allianz se rozvíjí
I Allianz se rozvíjí
Naproti další nový dům České spořitelny
Naproti další nový dům České spořitelny

 

Na závěr bez ironie: stále si stěžujeme, kam proudí peníze, stále nadáváme na politiky, na to, jak se krade. Ale už vůbec není vidět, jak se přesouvají peníze v dividendách do zahraničí a když potom banky mají platit za špatné úvěry, má to odnášet opět ten nejchudší, drobný český střádal? To není fér, to není ani tržní, to je prostě lidsky řečeno prasárna. A za to by ti eurohujerové, fanatičtí přívrženci společné Evropy bez jasných pravidel měli tvrdě zaplatit. Dnes je krize, zaviněná špatnou finanční politikou bank, ale akcionáři, kteří hrabali miliardy eur ze zisků, dnes platit za fušerské úvěry nechtějí. Banky by to platit neměly, ale majitelé bank - akcionáři - by měly o své majetky přijít.

A to, dokud v Evropě nikdo nenařídí a  žádný soud je k tomu nedonutí, nemají právo chtít od občanů celé Evropy zahladit jejich špatnou práci a dokonce od střadatelů České republiky jim ještě další peníze doplatit!

Takovou Evropu nechceme

!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Co zde vidíte, není třeba komentovat. Ale....

 

Nemusíme komentovat: o ulici dál
Nemusíme komentovat: o ulici dál

Ti co zde pracují, mají královské platy. Myslíte, že jsou to Pražáci?

 

BANKA INSPIROVANÁ KLIENTY Raiffeisen - zvýšíme poplatky
BANKA INSPIROVANÁ KLIENTY Raiffeisen - zvýšíme poplatky

Jsme tedy chudí, nebo bohatí?

www.paratdnes.cz   kopírování povoleno

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Fanouš
před 5 roky

To je hustý!!!!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...