Paroubku a Sobotko, kdo seje vítr,

 

Paroubku a Sobotko, kdo seje vítr, sklízí bouři. Začali jste jako grázlové, rozkrádali a rozkrádáte státní rozpočet v krajích na těžce nemocné, abyste zaplácli ústa třicetikorunovým rýmyčkářům a nemakačenkům a těžce nemocné rakovinou jste spláchli do kanálu, protože jich nejsou volebně milióny! Lžete ráno, v poledne i večer a vysmíváte se slušným, pracovitým lidem!

Údajně Rath a Pecina jsou nejslušnějšími členy ODS, nikdy nelžou a jsou poctiví, až se z nich samou poctivostí a bezkorumpčností stanou představitelé ČSSD! Vysocí!

Bohuslav Sobotka tak dlouho odsuzoval pašalíky, až si z nich samou poctivostí koupil mnohamiliónový byt, aby posléze s druhým expertem z výtahu k moci a ekonomickým expertem z ČSSD Mládkem zrujnovali Cíl - finanční základnu ČSSD, kterou nakonec zrušili, aniž dali k každoroční vyúčtování veřejně k dispozici jako jiné subjekty! A nakonec skoro zruijnovali ČSSD a hledí se spásou k volbám, aby jsme jim dali peníze za volební hlasy!

Ještě předtím stačil Sobotka udělat největší dluh České republiky v době prosperity a křivě hlásat , že docílili největší vzestup ČR. Vždy zapomenou dodat, že v raketovém tempu v dluzích. A opět, aby tuto křivárnu na voličích zatemnili, obviňují další vládu, že udělala obrovský dluh, nic nesplácela , dokonce ani úroky a taktně zamlčí, že ten dluh je zaviněn světovou krizí, kdy nikdo nikde nenakupuje a my nemůžeme vyvážet, i když důchody, vysoké mateřské, sociální dávky ze zákona podle ČSSD a odborů platit vlády museli a musí!

ČSSD teatrálně řve ústy prolhaného Tvrdíka, že Rath a Paroubek jsou ovečky, které okolí přinutilo k agresi. Tejc s Bublanem pláčou, že nekandidující kandidující nezávislý člen ČSSD Pecina je nejpoctivější ministr vnitra, protože byl členem ODS a tudíž zná protivníka a jako ministr dal stranickou knížku ČSSD do stolu a nenosí jí s sebou, protože jeho srdce sice bije pro ČSSD, která mu dala dobře placenou funkci, ale také ví, jak chutná pád, protože za špinavosti to poznal v ODS.

A já se ptám: je rána pěstí adekvátní tomu, že Sobotka poslal rozpočtem a rozhazováním nevinné nemocné rakovinou na smrt? Nebo se můžete dočkat ještě horšího, jak ukazují zatím tři mrtví nevinní narozdíl od vás v Řecku, když je odbory a vlády (nenechte se vysmát, že jenom pravicové) poslaly do kolen po rozdávání třináctých i šestnáctých důchodů či platů státních zaměstnanců - voličů, až se jejich ekonomika zhroutila?

 

z blogu frantisekmatejka.blog.iDNES.cz
z blogu frantisekmatejka.blog.iDNES.cz

A proč je část průměrně a nadprůměrně vzdělaných lidí tak sjednocena, že parta ve vedení jsou samí křiváci, kteří pracovitým ukradnou a nemakačenkům za volební hlasy dají? To vše a lži ráno, v poledene i večer odměňují poctiví lidé i ránou do nosu.

Mimochodem: poslední křivárna je Paroubkova, když obvinil opozici a taktně zamlčel, že Bohuslav Sobotka (populární politik) s dotyčným měl osobní spor o finance - sám fasoval pašalíky a druhým zakazoval!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

mira
před 6 roky

To jste mě uklidnil s těmi hospodáři,jen nechápu jaký je rozdíl když někdo hospodaří do svoji kapsy a druhý o to stejné se podělí i s jinými.To myslíte vážně?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...