Paroubku a Sobotko, kdo seje vítr,

 

Paroubku a Sobotko, kdo seje vítr, sklízí bouři. Začali jste jako grázlové, rozkrádali a rozkrádáte státní rozpočet v krajích na těžce nemocné, abyste zaplácli ústa třicetikorunovým rýmyčkářům a nemakačenkům a těžce nemocné rakovinou jste spláchli do kanálu, protože jich nejsou volebně milióny! Lžete ráno, v poledne i večer a vysmíváte se slušným, pracovitým lidem!

Údajně Rath a Pecina jsou nejslušnějšími členy ODS, nikdy nelžou a jsou poctiví, až se z nich samou poctivostí a bezkorumpčností stanou představitelé ČSSD! Vysocí!

Bohuslav Sobotka tak dlouho odsuzoval pašalíky, až si z nich samou poctivostí koupil mnohamiliónový byt, aby posléze s druhým expertem z výtahu k moci a ekonomickým expertem z ČSSD Mládkem zrujnovali Cíl - finanční základnu ČSSD, kterou nakonec zrušili, aniž dali k každoroční vyúčtování veřejně k dispozici jako jiné subjekty! A nakonec skoro zruijnovali ČSSD a hledí se spásou k volbám, aby jsme jim dali peníze za volební hlasy!

Ještě předtím stačil Sobotka udělat největší dluh České republiky v době prosperity a křivě hlásat , že docílili největší vzestup ČR. Vždy zapomenou dodat, že v raketovém tempu v dluzích. A opět, aby tuto křivárnu na voličích zatemnili, obviňují další vládu, že udělala obrovský dluh, nic nesplácela , dokonce ani úroky a taktně zamlčí, že ten dluh je zaviněn světovou krizí, kdy nikdo nikde nenakupuje a my nemůžeme vyvážet, i když důchody, vysoké mateřské, sociální dávky ze zákona podle ČSSD a odborů platit vlády museli a musí!

ČSSD teatrálně řve ústy prolhaného Tvrdíka, že Rath a Paroubek jsou ovečky, které okolí přinutilo k agresi. Tejc s Bublanem pláčou, že nekandidující kandidující nezávislý člen ČSSD Pecina je nejpoctivější ministr vnitra, protože byl členem ODS a tudíž zná protivníka a jako ministr dal stranickou knížku ČSSD do stolu a nenosí jí s sebou, protože jeho srdce sice bije pro ČSSD, která mu dala dobře placenou funkci, ale také ví, jak chutná pád, protože za špinavosti to poznal v ODS.

A já se ptám: je rána pěstí adekvátní tomu, že Sobotka poslal rozpočtem a rozhazováním nevinné nemocné rakovinou na smrt? Nebo se můžete dočkat ještě horšího, jak ukazují zatím tři mrtví nevinní narozdíl od vás v Řecku, když je odbory a vlády (nenechte se vysmát, že jenom pravicové) poslaly do kolen po rozdávání třináctých i šestnáctých důchodů či platů státních zaměstnanců - voličů, až se jejich ekonomika zhroutila?

 

z blogu frantisekmatejka.blog.iDNES.cz
z blogu frantisekmatejka.blog.iDNES.cz

A proč je část průměrně a nadprůměrně vzdělaných lidí tak sjednocena, že parta ve vedení jsou samí křiváci, kteří pracovitým ukradnou a nemakačenkům za volební hlasy dají? To vše a lži ráno, v poledene i večer odměňují poctiví lidé i ránou do nosu.

Mimochodem: poslední křivárna je Paroubkova, když obvinil opozici a taktně zamlčel, že Bohuslav Sobotka (populární politik) s dotyčným měl osobní spor o finance - sám fasoval pašalíky a druhým zakazoval!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

KROKODÝL
před 6 roky

Nějak mi to nedalo a musím reagovat na pana "důchodce na pravici".Právě naopak,odpisem z daní či základu daně se podstatně zlevní hospodaření státu.Uvědomte si prosím,že jenom správa důchodů zaměstnává tisíce úředníků,kteří mohou jít dělat něco užitečnějšího.To znamená xy miliard na mzdy,budovy,auta,počítače atd.V dnešní době je to anachronismus ,ale hlavně že máme zaměstnanost.A ty miliardy,které spotřebují úředníci by měly být vyplaceny v důchodech!!!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...