Hejtmane Hašku, zavřete už hubu i se Sobotkou (ČSSD)

Nebude konec světa, když padne Evropská unie  a EURO! To pouze banda vyžírků vytváří děs a paniku jako Rouček, Falbr či Špidla a další tisíce darmožroutů z Bruselu se třese o svoje výdobytky! Pro běžného občany se nic měnit nemusí.

Když jsme se se Slováky rozdělili, nikdo nic nepocítil, pouze po několika měsících slabší Slovensko změnilo kurz, aby se nestalo to, co Řecku nyní. Dokonce jsme se Slováky (jako turisti zde nebo na Slovensku návštěvníci) v daleko přátelštějším vztahu!

Rád bych upozornil na argument, který vypustil hejtman Hašek dnes (10.12.2001 na Nově v šesté minutě - lze ověřit) ve zprávách: ve výběru evropských dotací jsme daleko nejúspěšnější země ze střední a východní Evropy. "Od roku 2006 sem připlulo 900 miliard korun." řekl Hašek. "Největší a nejúspěšnější částka dotací vyjednaná na hlavu z přistupujících zemí."dodal! A odpoledne tentýž hejtman tvrdil se Sobotkou, že daleko zaostáváme celá léta od Topolánka ve výběru!!! Promiňte prosím ale jsou idioti, nebo gauneři? Asi každý poctivý člověk musí zuřit a já nad špínou nejsem jiný! A brát si servítky už nad špínou nebudu, chci nazývat věci, jak jsou a doplnit fakty!

A aby se dodalo váhy , do pořadu Václava Moravce je pozván...

Bohumil Sobotka a za pravici Karel Schwarzenberg!!! Dva na týž lodi - eurofanatická enkláva za zdánlivým soupeřením opozice, jak hlásá RRTV.

Levicoví politici např. Tusk hrozí, že Polsko se zhroutí o 12%, když padne EU nebo euro. Fico pláče, že bez EU ani krok. Rouček sprostě nadává a Falbr se dokonce probouzí ze sna!

Jsou to lži? Pokud se unie rozpadne, kolem Německa a Francie budou tanky a ostnaté dráty? Odejdou zahraniční banky a Škodovka se odstěhuje? Už nebudeme obchodovat? Kecy, pouze rotačky pojedou dnem i nocí a obnoví národní měny. Ale otřes, pokud nebude run (útok) na banky a instituty nemusí být žádný, nebo zanedbatelný. Nedopusťme paniku!

Vše půjde dál, ale vypadne ansábl zbytečných lidí z Bruselu a skončí vláčky peněz do Bruselu a zpět.

Stačí, aby parlamentem do budoucna prošel zákon, že politici musí vždy schválit vyrovnaný rozpočet, nebo při nedodržení přijdou o plat, jako v každém podniku. Nic víc od vlády a parlamentu nepotřebujeme.

P.S. Toto byla blesková reakce na výstup hejtmana Haška a zítřejší headlin - upoutávku na Václava Moravce! Podrobnější rozbor se připravuje.

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 5 roky

...že lámání chleba...

Zeolit
před 5 roky

. Jestli ODS přistoupí na tzv. efekt postupného přidávání žábám vařící vody, s dvacetiletou volbou této strany končím. To si na svědomí nevezmu. Doufám, že při nejhorším se najde část poslanců a senátorů, pro které dobrovolné nasazování chomoutu /kolaborace/ bude nepřijatelné. Je vidět, že k lámání chleba v této otázce je za dveřmi. Věřím, že prezident se v nejbližší době vyjádří a naznačí řešení.

Zeolit
před 5 roky

Při sledování OVM se mi zvyšil krevní tlak.
Je směšné, hovoří-li se o hrozbě isolace, v případě, že nevysolíme cca 100 miliard do MMF. V dalším jednání přijde Merkozy s dalším požadavkem, pro nás nevýhodným /posílat peníze do černé díry/. Opět eurohujeři budou strašit "vyakčněním". A to bude pokračovat tak dlouho, až se jednoho dne probudíme do FEDERACE.

Petr Pokorný
před 5 roky

A opět Sobotka: Je zcela evidentní, že příčina zpoždění či zadržení plateb není na straně Evropské unie, ale České republiky a především české vlády. Tudíž za špatný přísun dotací posledních let může vláda, Topolánek, Nečas a ODS. Co k tomu dodat? Pouze to, že lidé si nevšimnou, že zatímco v článku Hašek mluví o všech penězích, Sobotka o jednom, dvou titulech, které se zablokovaly, protože tam mohla být korupce, nebo omyl. Kdo se v tom však většinou vyzná? A na to ČSSD spoléhá.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...