Kam až může sahat zvrácenost politického boje v senátu?

Otevřený dopis senátoru Štěchovi:

Pane Štěchu,

jako občan České republiky nemohu udělat víc, než si před Vámi jako senátorem a senátorkou Gajdůškovou odplivnout. Je opravdu pod lidskou důstojnost to, co společně děláte. I kdyby tisíckrát byla pravda, že pomoc vojenských doktorů spadá pod schválení dalších osob či komory, lidský život je víc, než špinavé peníze a politická příslušnost. Po Vašem vyjádření, které následovalo po neuvěřitelném duševním selhání senátorky Gajdůškové, mám skutečně co dělat, abych tento veřejný mail udržel v rámci komplementární souvislosti a zdržel se důrazných invektiv hraničících se sprostotou.

Skutečně lékaři a politici nejsou zavěšeni mezi nebem a zemí. A zatímco zákon ukládá pomoci při jakémkoliv ohrožení života, lékaři mohou dokonce rozhodnout, že jejich plat je dle jejich uvážení i v době světové krize i kdyby ostatní měli zaplatit životem? Jestliže elektrikář vypne zařízení a pacient zemře, je stíhán pro pokus vraždy a vraždu jako takovou. Jestliže totéž udělá lékař, senátor Štěch a senátorka Gajdůšková to pokládají jako hrdinství, které by společnost měla ocenit? Kam až sahá Vaše zvrácenost, že je vám politika a odborářská činnost povýšena nad lidské životy a zdraví? Skutečně není paragraf, který by vás, politiky, poslal před justici za obdobné věci, co dělají skupiny s rasistickým podtextem?

Občané Slovenska byli vážně ohroženi vydíráním a terorismem doktorů a já jim za naše slušné (nikoliv lékařea některé politiky) upřímně děkuji.

 

Naši vojáci nešli střílet na Slovensko, ale zachraňovat životy lidí, na které slovenští lékaři kašlou a dokonce je nechají zemřít. Místo, abyste proti této zrůdnosti protestoval, ještě se oháníte jakýmsi právním postupem? I kdyby to tisíckrát byla pravda, lidský život je víc než politika a odborářská práce, podložená korupčními penězi. Protože nic jiného to není, včetně vydírání, jestliže lékař dokáže oznámit: náš exodus, váš exitus. To samé mohou říci elektrikáři, šoféři, ale ti jsou vám, senátorům opozice ukradení? Kde je morálka? V demokratickém, vyspělém státu byste musel Vy a senátorka Gajdůšková okamžitě odstoupit.

Ale v post bolševickém státě, kde odborář je politik a ten politik neví, jestli peníze jako všimné pro lékaře je korupce nebo odměna bez zdanění, potom je jasné, že to senátem ani nehne. Stydím se za vás do hlouby duše.

 

Petr Pokorný

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
lékař
před 5 roky

Neberte si nás do huby. Bez nás byste chcípli, tak plaťte. Každý zavšivený dělňas jezdí do ciziny a my máme chodit žebrotou?

JEŽEK
před 5 roky

teda lékař a tolik vulgarity.....tak poslouchej ty felčare,bez nás zavšivenejch dělnasů by jsi si neutřel ani prdel,natož,aby jsi civilizovaně vyprázdnil,do ciziny můžeš odjet hned,vždyť jste po tom v čele s Mengelem strašně toužili,Naštěstí budeš ta smradlavá vyjímka,protože si myslím,že většina z vašeho stavu jsou slušní lidé,ty dobytku v bílém plášti!!

Petr Pokorný
před 5 roky

Podobných mailů jsem dostal hodně. Převážně mladí, kteří těsně ukončili, nebo ještě studují. A už chtějí sto tisíc na dlaň. Rád bych věděl, zda jsou to skuteční lékaři. Ale zase si říkám, proč by za ně kopal někdo jiný? Faktem je, že někteří se i podepsali. Stále ale nechápou, že společnost je jako celek a nelze vytrhnout jednu skupinu.

Fanouš
před 5 roky

Nechci být sprostý, ale jistě chápete, pane Pokorný, že bych ho nakopal do pr... Víte kam, že?

kris
před 5 roky

Je to odporné chování. Inu, co můžeme čekat od exkomunistického odboráře. Hrůza je, že takový člověk může být šéfem senátu.

JEŽEK
před 5 roky

Ano,podepisuji se pod tento text,tito elementi nemají ve státní správě co dělat.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...