Letci a lékaři: tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu....

Vydírání, vydírání a vydírání. Bolševický způsob zdánlivých elit, které i v době katastrofální krize chtějí žít nad poměry a ostatní lidé jsou pro ně jenom chátra na placení luxusu.

"Hodit se marod" na Slovensku, v Maďarsku stejně jako u nás. Kriminálník a zkorumpovaný lékař těchto zemí za peníze vystaví luxustní neschopenku pro další vyděrače a systém pláče, jak se z něho odčerpávají peníze.

Jako první narazili letci: Společnost ČSA pro ně připravila překvapení a buď budou létat za polovinu peněz, nebo skončí na dlažbě jako pomocní dělníci. Skupinově si vybrali neschopenky, či dostali hromadnou, odborářskou indispozici, aniž by došlo ke klasickému vyjednávání odborů a majitelů. Prostě lékaři, letci a justice se domnívají, že jsou nad zákon a možnosti společnosti.

Což samozřejmě zase oslovuje Paroubka a jemu podobné, kteří raději bude hájit vraha, než dát politickému soupeři pochvalu:" Podporuji proto protest pilotů ČSA, tak jako naprostou většinu obdobných vystoupení odborářů", řekl Paroubek. "Přece nedám za pravdu Kalouskovi a vládě, i kdyby stokrát měla pravdu", dodal.

Podle vedení společnosti je  protest pilotů nelegální a hodlá proti nim razantně zakročit. Zástupci odborů pilotů odpoledne prohlásili, že je vedení ČSA vykázalo z budovy ČSA a zakázalo jim létat.

V podstatě sami řekli, že jsou indisponovaní, lékaři to u všech potvrdili, takže nemají na letišti co dělat a roznášet "nákazu hromadné, těžké nemoci"...

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...