Řidič olomouckého Dp Roman Smetana musí být potrestán

Zdánlivě je velký hrdina:
Odmítl totiž trest obecně prospěšných prací, který mu uložila soudkyně Markéta Langerová. Smetana to učinil na protest proti tomu, že ho potrestala soudkyně, která je manželkou bývalého lídra olomoucké ODS Ivana Langera.
Odsouzený řidič Roman SmetanaVe skutečnosti však nahrává těm, kteří se schovají za takovýmto nařčením. Místo adresného obvinění skutečného podvodníka tímto způsobem obviní i ty, kteří jsou slušní a čestní.Leda že bychom předpokládali, že kompletně všichni jsou zločinci.
Roman Smetana dostal letos v květnu trest za to, že před loňskými volbami čmáral fixem na předvolební plakáty politických stran, především ODS, ale také ČSSD nebo KDU-ČSL. Politikům přidělával třeba tykadla a k předvolebním heslům připisoval slogany, v nichž politiky označoval za lháře, zloděje, korupčníky a prostitutky. Před soudem skončil poté, co ho udal kolega (o procesu čtěte zde).

 

Slušní a poctiví lidé do vězení nepatří, napsal řidič úřadu

"Odmítám vykonat uložený trest obecně prospěšných prací, stejně tak odmítám, aby mi byl trest přeměněn na trest odnětí svobody. Jsem přesvědčen, že slušní a poctiví lidé do vězení nepatří," napsal Smetana v prohlášení adresovaném Probační a mediační službě, které měla dohlížet na vykonání trestu.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ridici-autobusu-ktery-nicil-volebni-reklamy-politiku-hrozi-vezeni-1fr-/domaci.aspx?c=A111209_155921_olomouc-zpravy_sot

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Jonek
před 5 roky

Langrovou by měli vyhodit od soudu ,protože neodvádí dobrou práci a není nezavislá

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...