Pane Schwarzenbergu, kde jste byl v roce 1968? Jakým právem nás urážíte?

Pane Schwarzenbergu, neoslovuji Vás jako ministra, ale člověka, který hrubě uráží všechny, co zbaběle neutíkali z Československa a měli odvahu více či méně čelit zrůdnému systému Stalinových a Brežněvových doktrín.

Největší drzost manipulace s veřejností - politická

Pane Schwarzenbergu,, poslední dobou jste si svá nevymáchaná ústa (nebudu používat Váš slovník o hubách) otíral o spousty slušných a poctivých občanů zde v České republice. A nejenom premiér Nečas, ale i lid už by Vám měl dát najevo, že urážet nás a naše spoluobčany jako ministr zahraničí je zvrácené. A Vy si dokonce troufáte kandidovat na prezidenta České republiky? Nehorázná troufalost, jak někdo, kdo zakládá čistou "evropskou rasu" si může dovolit kandidovat jako nacionalista za české občany! V podstatě popíráte, že Evropa není "rasově čistá" a dělí se na Němce, Čechy, Francouze a Slováky a svoji kandidaturou odmítáte "rasově čistou evropskou národnost", ale budete hájit nacionální (česky národní) stát vůči rasově čistému Evropanství? Není to pomatené?

Československo: satelit SSSR

V roce 1968 po vstupu sovětských vojsk vyšla kniha "K událostem v Československu" od skupiny sovětských žurnalistů a rozdávaná na čínském velvyslanectví. Měl byste si to přečíst. Krásné počteníčko. Zrůdné, demagogické a.... Především dnes velice, velice poučné. Není podstatné, že osmašedesátníci byli komunisté (reformní) a že část byla naivní. Podstatou této stopadesáti stránkové knížky je totální demagogie a špína, dnes opět dostávající se do popředí od... Od eurofanatiků. A to je strašné, zákeřné, zrůdné. To je v (prý svobodné) západní Evropě! Jako bych to prožíval opět dnes. Pozorně čtěte z této knížky a zaměňte SSSR a EU:

Ideologická reakce se všemožným způsobem snaží poštvat československý lid proti Sovětskému svazu. Rudé právo si dokonce dovolilo otisknout článek C. Navary: sovětští žurnalisté se rozčilují, jak štvavě píše, že je charakteristické "slepé napodobování všeho sovětského a pošlapávání místních specifik. Přebírání sovětských zkušeností se stalo příkazem a povinností vedoucích pracovníků. Vztah našeho lidu se změnil k lhostejnost a apatii ke všemu sovětskému...." V obchodních vztazích se mezi lidem utvářelo a rozšiřovalo tvrzení o nevýhodnosti spojení se Sovětským svazem, zatímco bohatý Sovětský svaz Československo podporuje a pomáhá mu... Rada RVHP byla budována na principech direktivního, nezbožního typu socialistické ekonomiky, přitom tak kvalitně pracuje a světlé zítřky jsou na obzoru... A týdeník "Literární listy napsal: "Sotva může zajistit demokracii strana, která je nucena provádět nejen národní, ale současně internacionální politiku a jejíž cíle nejsou vždy v souladu s vnitřními podmínkami, strukturou a potřebami národa.... Tečka. Jako by to bylo dnes.  S EU.... (TOP 09)

Největší drzost manipulace s veřejností - ekonomická

Řekl jste: "Musíme si uvědomit, že jsme dostali 180 miliard korun. To jsou peníze, které bereme jako samozřejmost, ale oni na ně pracují občané Německa a Francie a my jsme je dostali darem. A ještě se chováme, že nás unie utiskuje, to je to, co mě na tom překvapuje a zlobí,"

Ano, za bolševika zde bylo stupidní vedení, ale lidé, pane, lidé zde mozky měli stále včetně šikovných rukou, pane Schwarzenbergu!

Tak tedy pane Schwarzenbergu fakta: zatímco vy jste si žil v závětří za ostnatými dráty, my jsme byli za ostnatými dráty pod elektrickým proudem, milicí a Sovětským svazem a hlídali Váš majetek, pro který jste si drze po roce 1989 přišel. Proč jste si ho tady nehlídal sám celá léta? A teď ta fakta: zatímco v USA je padesát států a když je krize, tak tam platí padni, komu padni. Velké, malé střední, banky padají jak cínoví vojáčci po desítkách. Jednou tam, podruhé jinde. A vznikají další. To je ta konkurence. A v Evropě? Jak za bolševika: německá banka koupí českou za babku, když ale udělá katastrofální půjčky (v Řecku) a měla by zbankrotovat, naše zisková by měla být oddělena, co se stane? Stát Německo a celá Evropa zachrání NĚMECKOU banku, tudíž její dcera zde jí patří na věky a každý rok budeme platit a platit Jak v RVHP. My jsme jednu banku prodali za korunu, druhé za deset miliard a teď každý rok odesíláme sto miliard v dividendách západním vlastníkům A NAVŽDY!! To je také ta pomoc německých a francouzských občanů, pane Schwarzenbergu?

Když se zprůměrovala měna lira, drachma a marka v euro , zničilo to jižní křídlo, protože slabé státy revalvovaly, zatímco marka a silné státy devalvovaly. Tak Německu klesá nezaměstnanost a Španělé, Italové a Řekové šílí... To je fakt, ale fakt od silných států kvalitní, internacionální pomoc. Kdyby totiž spravedlivě zkrachovala německá banka, v Německu by prudce stoupla nezaměstnanost, Německo by šlo ke dnu a Řekové či Španělé by na tom byli daleko lépe. .

Potraviny byly za bolševika kvalitní. Tvrdé normy, hlídaná výroba. Komunisti se chránili, ale pomohlo to i lidem jako jedno z mála. Tak jsme museli normy s EU sjednotit, protože k nám nikdo jídelní šmejd nemohl vyvážet. Dnes, kdy jsme se s EU sjednotili, celá západní Evropa k nám svůj hnus a odpad vyváží. A my to jíme! Musíme! I to je německá a rakouská pomoc, pane Schwarzenbergu?

Měli jsme cukr, pane Schwarzenbergu, měli, ale už nemáme. Víte proč, pane Schwarzenbergu? Nechcete si to jako ministr zjistit?  To ja také ta pomoc německých a francouzských občanů?, pane Schwarzenbergu?

Omílá se stále Škoda auto, pane ministře zahraničí. Ale proč pod stejným vedením jsou problémy ve Španělsku? Já Vám to povím. Protože to hlavní ve Škodovce dělají ty české ručičky a hlavičky. Ne rasově čisté - evropské - ale české, pane Schwarzenbergu!

A že nám ta Evropa politická pomohla? Nechcete se podívat, kdy se razantně otočil export z východu na západ? Před vstupem do EU,  pane Schwarzenbergu . Zjistěte si to, máte na to přece lidi! A pamatujete, co říkal tehdy ministr Klaus, dnešní prezident? Nedávejte a nenabízejte nám půjčky. My je nechceme. Pouze s námi obchodujte jako rovný s rovným podle pravidel ES. My nechceme pomoc, ale rovné zacházení v obchodu, žádal tehdy. To už jste zapomněl, pane Schwarzenbergu?

Proč bohatí Rakušané a Němci nemají své lékaře, zdravotní sestry či další profese, nepostaví školy pro jejich děti, ale žebrají u nás, abychom to platili my jako Češi a  vystudované jim tam posílali? Proč tedy žebrají o naše lékaře, ti rozdávační na západě, pane Schwarzenbergu?

Že Klaus jako prezident dělá práci za Vás a shání zakázky pro celou Českou republiku v Asii či jinde? ? To není o tom, že by říšský fašismus byl jiný než sovětský bolševismus. To jenom zaslepenost Vaše, různých Halíků, Peheů a dalších hledá, jak okopávat kotníky někomu, kterému nesaháte výš, než k oněm údům. Zatímco tady plácáte o EU, bývalý německý kancléř dělá obchody s Putinem a Medvěděvem a Vy držíte ta "pověstná ústa"!

A co výhodné hlasování, pane Schwarzenbergu, podle Lisabonské smlouvy? Článek osm de facto říká, že se do budoucna ustavuje téměř nepřehlasovatelná koalice Německa, Francie a... Evropské komise v důležitých ekonomických otázkách.  A kdopak má hlavní slovo v Evropské komisi? Takže hlasování sami sobě, pane Schwarzenbergu?

Pane Schwarzenbergu, proč kandidujete na prezidenta České republiky, když nás tak nenávidíte a zbožňujete jedinou rasu: "německý evropský národ"? ? Pouze pro navrácený majetek a podporu Sudetských Němců?

A poslední: stále tvrdíte, že nás Německo vyřadí ze své sféry, pokud nebudeme vedle něj kráčet ku předu levá. Skutečně jste si jistý, že v Německu a Rakousku nastal fašismus a uzavřou se nám hranice?

Toto není demagogický text, potulující se po internetu. Vše se dá ověřit. I jak oni se přetrhnou, aby nám něco dali zadarmo....Vždyť je to k smíchu, co říkáte, pane Schwarzenbergu! Nebo, jak jste to říkal, pane Schwarzenbergu, o přes držku?

Petr Pokorný

www.paratdnes.cz

(může se kopírovat či jakkoliv jinak  rozmnožovat. Jsou to fakta, nikoliv pomluvy)

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
apolo
před 3 roky

Kratičký výňatek ze SVĚDECTVÍ ODKRÝVÁ.Kdo je Schwarzenberg.Podle mně vlastizrádce a za tyhle výroky co pronesl před hraběnkou Kotulinskou na adresu Českého národa by měl být při nejmenším vyhnán z této země a majetek sebrán.Těsně po revoluci se knížeti ozvala kněžna Margarita Rohanová-Kotulinská s tím,že s napětím sleduje situaci v ČSFR a že do konce roku by se ráda sešla s V.Havlem a projednala s ním restituce ohledně zámku Sychrov,o který má eminentní zájem.Tehdy dělal Schwarzenberg Havlovi kancléře.Havel neměl čas,tak po příjezdu jednala s knížetem a kastelánem zámku Sychrov,panem Polanským.Důrazně opakovala knížeti,aby na ni při restitucích nezapoměl.Ten jí odpověděl doslova.NEBOJTE SE MILÁ MARGARETO,PŘIŠLA DOBA VE KTEROU JSME VŮBEC NEDOUFALI.UTEČE PÁR LET,LIDÉ TU BUDOU MÍT PROBLÉM SE NAŽRAT A PAK JIM BUDE JEDNO,CO A KDY SE KOMU VYDÁ.Za zveřejnění tohoto rozhovoru byl pan Polanský okamžitě ze zámku Sychrov vyhozen tehdejším ministrem kultury UHDEM-židem.Bylo to na přání Schwarzenberga a kněžny Kotulinské.

apolo
před 3 roky

Kdo je Schwarzenberg a jak od úplného počátku po revoluci mluvil o Českém národu a jak podporoval restituce.pro cizáky.Najdete na internetu na adrese,Zadejte tak,jak jsem to napsal já. Toto-se-nemelo-dostat-ven-Svedectvi-odkryva-s...

apolo
před 3 roky

Tato osoba zde byla dodána západními gaunery těsně po revoluci jako hlídací pes vlastizrádce Havla,kterému ,jakož to opilci nikdo na západě nevěřil.Kroky Havla vedl tento člověk.Podle mého je třeba ho z tohoto státu vypráskat a sebrat veškerý majetek.

Petr Pokorný
před 5 roky

A to jsou vajíčka, záchody, vodovodní baterie, banány, to už ani nemá cenu vyjmenovávat, jak nám pomáhají....

Zeolit
před 5 roky

Unii nemohu ani cítit. Komu prospívá euro? Nehraje hlavní roli v definitivním připoutání k hegemonovi? Kníže z Bilderbergu sehrává roli trojského koně v ČR.

Fanouš
před 5 roky

Kníže je idiot! Nebo podvodník?

palo
před 5 roky

Je to zrádce a kolaborant:
Bude válka? Schwarzenberg prý slíbil azyl Židům
http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-vlady...

bočan
před 5 roky

Pane Schwarzenbergu, proč kandidujete na prezidenta České republiky, když nás tak nenávidíte a zbožňujete jedinou rasu: "německý evropský národ"? ? Pouze pro navrácený majetek a podporu Sudetských Němců?

Protože MUSÍTE NAPLŇOVAT DOHODY Z BILDBERGU - HNUSE!!!

bočan
před 5 roky

Tato osoba je absolutně nepřijatelná na prezidenta (slušněji řečeno ať fde do prdelel!!!)

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...