Viktor Kožený podplatil všechny soudce světa aneb ani USA....

Nějak všichni politikové mají smůlu. Kdykoliv je jakýkoliv soud s Viktorem Koženým, všude se to zamítne. Mimo USA a ČR. Není to divné?

Soudci ze Státní rady britské královny zamítli jako nejvyšší odvolací instance Bahamského společenství žádost o vydání Viktora Koženého do USA.

Viktor Kožený nemusí být vydán z Baham do USA. Rozhodli o tom soudci ze Státní rady britské královny, která je poslední odvolací instancí některých bývalých britských kolonií, včetně Baham, kde Kožený žije. Český finančník, který se díky svým Harvardským fondům stal jakýmsi symbolem kupónové privatizace, žije posledních sedmnáct let na Bahamách. I přes četné české výzvy a žádosti o vydání, ale zatím úřady vždy odmítaly vyhovět.

Ale kolik občanů ČR ví, že Viktor Kožený mnoho miliónů použil na nákupy tiskárny cenin a speciálních tisků v Ohradní ulici v Praze 4 a jež byla dlouhá léta  konkurencí Státní tiskárně cenin? (Pod názvem Victoria Security Printing a.s. - odtud název Victoria - Viktor) a teprve na nátlak "specialistů konkurzní podstaty", kdy se Kožený musel odstěhovat, tiskárna cenin začala chátrat? Že hned vedle sklady pod správcem konkurzní podstaty velice kvalitně vybavené s pozemky za mnoho stovek miliónů byly rozkradeny, kontrolní systémy rozebrali bezdomovci a jiná chátra a vše se přičítá Koženému?

Zdá se, že byl podle tisku zloděj a špína. Dav si to žádá, někomu se to hodí. Kožený chtěl rozjet velkou tiskárnu (už šlapala za stovky miliónů) ale dnes se to nehodí propagandě. Ale fakta se dají dohledat. Ale byly tam obrovské podvody dalších a Kožený se bránit z Baham nemohl. Ale desetinásobek vyplatil všem i jako šéf fondů. Na to se zapomnělo? Byl zavřen Boris Vostrý a k jeho aktivitám se nemohu vyjádřit. Fakta neznám.

Jasně, nevíme, koho Kožený podplatil. Jestli podplatil. Dokonce jestli něco skutečně neudělal. Dokonce ani soud neví. Jenom lidé by měli znát fakta plus i mínus: od zbožňování Koženého, k nenávisti, podporované novináři, až k faktické nenávisti občanů snad k budoucí reálnosti. Jako "rychlozbohatlík" si užíval a dával to najevo. Choval se navíc jak idiot. To ano. Ale veřejnost by měla znát vše!

Dovětek autora: Victoria Security byla odkoupena moravskou firmou Optys z Opavy v roce 2011. Vše se dá dohledat. Na Pařátdnes informace lživé nesmějí. I když se to někomu nelíbí a nehodí. Od prava do leva....

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...