V zájmu České republiky a občana je vhodné, aby vláda pokračovala - odbory lžou

To není konstatování příznivců ideologické fanatičnosti, ale jasně deklarované odpovědi, pokud si položíme otázku proč. Dav je bezmyšlenková masa, ale je třeba znát odpovědi.

Nejdříve si položme otázku, co spojuje lidi, kde na Václavské náměstí přicházejí odbory Zavadila před bankrotem, bolševici "Ne radaru z Trokavce starosty KSČ Neorala" , bolševické ProAlt, školské odbory, špičky ČSSD a KSČM, lékařské odbory a totální nasazení novinářské dezorientace, kdy obvinění jsou už všichni politici a čistý je jenom soudruh XY a do toho obrovské nasazení odposlechů pět let starých! A kamufláž jakýchsi iniciativ Popelků, které podporují Pehe a další staří známí.... Je normální, aby se tyto protiklady tak semkly? I když protiklady....

Spojení těchto skupin je dávno známé a nikdo si nedělá iluze. Dohromady čítají skupinu asi čtvrt milionu totálně nespokojených lidí, kteří vidí budoucnost ve stejných žaludcích a stejných platech. A dokonce někteří tvrdí, že dělníci vyrábějí hodnoty, tudíž mají mít větší platy než ředitelé, politici či pracovníci bank. Je to normální? Takže pokud se na Václavském náměstí sejde asi 250 tisíc lidí, odpovídá to tomuto množství.

Ne, že by ostatní byli spokojení. Naopak!

Jenomže ti normální umí rozlišit skutečné a nutné zkracování peněz ze státního rozpočtu od sprostých urážek a lží odborových bosů. Dnes je obviňován a dehonestován každý, kdo si uvědomuje, že šetřit se musí a zvyšovat dluh je nesmyl.

Ale hlavní důvod je jinde: data, která vylézají na povrch ukazují, že tato vláda má nejhorší za sebou, další škrty už asi nebudou nutné a imič vlády se začne vylepšovat. Je to poslední a krajní mez, kdy udělat takovouto destabilizační změnu na vítězství levice jako na Slovensku. Prostě jak z kopíráku!

Kdo není zaujatý, vidí, že scénář je naprosto stejný, jako na Slovensku. Zapojit dělníky do velké akce levicovými sliby o rozdávání, rozjet kauzu vládních činitelů, každého, kdo má peníze, obvinit z tunelování a spojit se s hromadnými sdělovacími prostředky. To přece není náhoda!  Přestože ČSSD v krajích hospodaří katastrofálně, přestože se ví, že Zgarbové, Grossové a další včetně peněz na byt  Bohumila Sobotky - předsedy ČSSD jsou když už ne kriminální tak minimálně neetické, přesto je zde stále otevírán prostor pro spekulace - NIKOLIV FAKTA - o možných kmotrech pět let starých. A nikoho najednou nezajímá, jak katastrofálně hospodaří kraje pod gescí ČSSD, že programy, které nám vrací Brusel pro kriminální činy jsou opět především z krajů a to vše je rozvířeno totálně po nepodepsání smlouvy s Bruselem. Dnes už nikdo neví, kdo je čistý a kdo je špinavý, kdo je kmotr a je mimo úplatků, ani soudy už se nevyznají v obviněních a destabilizace je totální. Jako na Slovensku. Že odbory vyplácí (částka je prý na odboráře až 1500 Kč za vlaky a autobusy včetně 500 Kč odměn za účast), kdy Zavadil chce, aby každý občan odkryl své finance, ale novinářům do financování odborů nic není a tečka , jak odpověděl ČTK na tiskovce.

Jak zjistit, jestli největší korupce není v odborech?

Proč si zoufá odborový bos Zavadil, že placené klaky jede na Václavské náměstí na výlet hodně, ale lidé tam nechodí a skoro nepřijdou? Že počet lidí na náměstí se spočítá podle vlaků a autobusů především z Moravy, protože skoro nikdo další nechodí, když za to nedostane odměnu?

Bylo by velmi dobré zjistit, kdo využil světové krize k totální destabilitě a demonstracím. Kdo je v pozadí. Proč? A jak to organizuje? Proto by bylo dobře, aby musely odbory předložit své účty, odkryly karty a zjistilo se, kdo je v pozadí. Nikoliv zamést zlodějny pod koberec, ale skutečné. Nikoliv obvinění pro obvinění. Tato vláda pro Českou republiku není katastrofální, pokud porovnáme s jinými. Ale je nám to vnucováno. A nic to nemění na tom, že jednotlivé kroky nemusí být podle nás, můžeme nesouhlasit a být naštvaní, že vláda nám nedává na větší dluh. Dokonce ani Škarkové a Bártové na tom nic nezmění. Položme si otázky: proč a kdo!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...