Nejdražší demonstrace na Václavském náměstí od roku 1989 - odhad - účet 120 miliónů

Tak takováto suma se odhaduje, že zaplatily odborové centrály za Pendolína, luxusní autobusy, za diety odborářům, za placenou klaku včetně ozvučení a všech dalších podpůrných činností. (Nové ProMoPro)

I když se Zavadil strašně rozhořčil na zpravodajku ČTK

Zatímco dav v čele odborů žádá, aby každý občan, každá soukromá i veřejná organizace odhalila své finanční uzdroje, sprostý šéf odborové centrály Zavadil, chovající se jako ožralý křupan, redaktorku ČTK odpálil se slovy, že jí do hospodaření nic není. Asi je lepší napadat z tunelování jiné, než ukázat zdroje vlastního financování. Nic vám neřeknu a basta, otravujte vládu, zněla jeho slova. Inu, křupan se nezapře.

Co jsou vlastně odbory?

Podle Falbra, podle Štěcha a dalších je to výtah k moci. Zatím prosakují zprávy, že ČSSD odborům nabídla na oplátku "zdroje", pokud uspořádají demonstraci a vláda padne. A prokazatelně tisíce členů ČSSD se povinně zúčastnilo sobotní odborové akce. Pokud chtějí být na kandidátkách, musejí si na chalupy a víkend zajít chuť, vyhlásil prý Sobotka. (Proč se ale v tom případě kritizuje Bárta, je nejasné. Je v tom rozdíl?)

Parlamentní listy

Na protivládní demonstraci se do Prahy vydaly desetitisíce Čechů z různých koutů republiky. Mnozí z protestujících si z akce udělali příjemný výlet za klobásami či jinou krmí. Akce na Václavském náměstí skončila krátce po druhé hodině. Mnozí z účastníků po jejím zakončení zamířili do některé z Václaváku přilehlých restaurací a hospůdek. Jiní se spokojily s klobásami či kebabem z tamějších stánků rychlého občerstvení. Jejich provozovatelé slavili. "Odhaduji, že tržby se nám oproti jiným víkendům xnásobně zvýšily," svěřil se jeden z prodejců kebabu v horní části náměstí redakci. A hlavně důchodci si zábavu pořádně užívali. Tak skončil jeden lunapark.

Faktem je, že lidé chodili s papíry a žádali prodejce o razítka, že jim útratu odbory proplatí. A měly hlavičku ČMKOS.

Šaškárna jménem hulvát  ČMKOS Jaroslav Zavadil

Jak je to vlastně s financováním a zdroji této odborové centrály? Šušká se, že tato levicová pokladna ještě nikdy tak rozvrácený stav neměla. Za Falbra tam byl velký majetek a hlavně velké peníze odborářských členů, které Zavadil totálně rozházel a vše vsadil na jednu kartu: po dohodě s ČSSD a jejich vítězství se obnoví toky státních peněz a ČSSD otevře opět cesty k tunelování státního rozpočtu, které tato vláda zarazila a ČMKOS je na dně. A pokud se procházíme uzávěrkou hospodaření této instituce, je pravdou, poslední roky pod Zavadilem zmizela jakákoliv relevantní data o způsobu financování, o zdrojích a další veřejných sděleních.

Zprávu o hospodaření ČMKOS za rok  2010 s výhledem na rok 2011 - pouze schváleno. Jestli je tato centrála Zavadilem a jeho partou skutečně vytunelována, měl by se kontrolní orgán a policie zaměřit na tyto zvláštní osoby! Pokud se totiž potvrdí, že Zavadil zoufale čeká, aby ČSSD rychle zvítězila jako na Slovensku, aby čachry s financemi zahladila, bylo by potom pochopitelné, proč tak dramatické řvaní Zavadila na Václaváku bylo!

 Je čas prověřit i tuto partu. Kmotrů už bylo dost!

Předešlé:

Proč má vláda padnout? Ekonomika razantně otáčí kormidlo!

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Bohnice
před 5 roky

První seriozní odhad Vám posílam z pavilonu c.12,zítra mame vycházky.Váš pařát. ps-nebojte mi ho tady pohlídame-ošetřovatel.

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...