José Barroso, Van Rompuy, šéf Mario Draghi a Jean-Claude Juncker: budeme škrtat v národních rozpočtech

To, o čem se Hitlerovi ani nesnilo, Stalin, Brežněv a SSSR vymáhali za pomoci tanků a děl, vyjednává nejvyšší bruselské komando! Nikdo z EU neodejde a kdo se bude vzpouzet, tvrdě zaplatí! Už je to tady!

U zemí porušujících rozpočtová pravidla by Evropská komise navrhla úpravy, o kterých by hlasovaly všechny členské země. S pomocí pokut by pak mohla změny diktovat. O návrhu se podle deníku Financial Times má jednat na summitu v Bruselu koncem týdne.

O vystoupení však bude rozhodovat Německo, Francie a Brusel...

Evropská unie by mohla získat dalekosáhlé pravomoci přepisovat národní rozpočty zemí eurozóny. Brusel by na základě těchto návrhů získal další pravomoci, aby mohl fungovat jako určité ministerstvo financí všech 17 členů eurozóny.

Kromě tohoto plánu, jenž bude předmětem vrcholné bruselské schůzky, budou lídři jednat o návrzích na vznik bankovní a politické unie.

Za zprávou obsahující návrhy stojí šéf Evropské komise José Barroso, unijní prezident Herman Van Rompuy, šéf Evropské centrální banky Mario Draghi a také Jean-Claude Juncker, který předsedá ministrům financí zemí eurozóny.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zeolit
před 4 roky

Všichni, kteří jsou proti stávající Unii, která dokáže tak akorát produkovat další dluhy, by měli podepsat petiční archy pro Ladislava Jakla, jako prezidentského kandidáta. Máme možnost ukázat, kolik lidí má Bruselu plné zuby.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...