Lžete o Řecku, eurofanatičtí ekonomové

Vítězství té, či oné strany nic nemění na faktech, že systém je zrůdný a nesmyslný. A že Řecko na tom prodělává.

Jestliže Niedermaier - bývalý víceguvernér ( a nejenom on) stále tvrdí, že zůstat je lepší, než dramatický odchod, má to asi stejnou výpovědní hodnotu jako vyhlášení boje za to, aby ve dne byl den a v noci noc! To je pravda, ale to nikdo nechtěl! Alespoň nikdo normální!

Nikdo normální nechtěl neřízený odchod, nikdo normální nechce, aby se Řecko zhroutilo. Proč to tito zastánci EU stále tvrdí? Řecku pomůže přechod k drachmě, ale stejně řízený a fázovaný, jako byla naše rozluka se Slovenskem. A to jsme byli bolševičtí pohrobci, kde trh nefungoval. Řecko se zachrání, pokud bude fázovat jednotlivé kroky přesně podle daného scénáře. Pokračování bolševického systému v EU je stejně strašné, jako zhroucení řeckých bank. A to samé čeká Španělsko, možná Itálii.

Náklady musí nést ten, co špatně pracoval, co špatně investoval, byť věděl, že dlužník nemá čím platit a to jsou německé a francouzské banky především. Ty si mají rozdělit ztráty. Bohužel je možné, že Řekové dostali šílenou masáží z Německa strach a židovské půjčky a úroky budou splácet. Ano, dluhy se platí, bývalý víceguvernére, ale nikoliv ty, které už předem vědí, že dotyčného dlužníka - občana, dotyčnou rodinu, či dotyčný stát zničí!

Riziko těchto židovských, zrůdných půjček musí nést podnikatel, tudíž banka a nikoliv ten ohrožený, kterému se zabránilo devalvovat a své půjčky korigovat.

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...