Kalousku, tentokrát musíme stát při vás (nikoliv že chceme)

Vážený pane ministře Kalousku

že se tentokrát zastávám Vaší obrany , není to ani z lásky, ani sympatií. Ale naprosto věcně vidím kampaň, která se přes Vás přehání a jejíž vyústěním má být opět pád vlády. A v zájmu vítězství se pošlapou veškeré principy, demokracie, veškerá slušnost, veškerá spravedlnost, dokonce někdy i právo. A to já celý život odmítám. A všichni bychom měli být ve střehu!

Jenom hloupý a naivní nevidí pozadí frontálního útoku na Vaši osobu

Jenom hloupý a naivní nevidí, že poslankyně Parkanová je nastrčená figurka, která byla v nesprávný čas na nesprávném místě. Nepíši hloupá, ale nastrčená. Jenom hloupý a naivní nevidí, že je to válka o předčasné volby, zakamuflování zatčení Ratha a pravděpodobná dohoda mezi opozicí, Věci veřejnými (Klasnovou a Johnem, Tejcem, zvláštním důstojníkem Mazánkem a policistou Lessym)

Pokud si někdo dá práci a přehraje veškeré záznamy, zjistí kampaňovitost a stupňovitost, s jakou  opozice vypracovala strategii. Neustálé opakování Vašeho jména do všech pseudokauz, čt dokonce žádá psychiatra, aby definoval Váš vztek, přerušení schůze partou ČSSD, aby udělali pro čt tiskovku a následný atak Vaší osoby. Nikoho nezajímají Vaše a poslankyně Parkanové fakta. Proč, ani dav to nezajímá! Tak proč se fakty zatěžovat. Věc je jasná: Kalousek je křivák, Kalousek je lump, je u všeho, když padne Kalousk, padne TOP 09, když padne TOP 09, padne celá vláda! Klasnová je zuřivostí a nenávistí bez sebe a plukovník Petr Lessy a podplukovník Jiří Mazánek jakoby náhodně mají jasná stanoviska už předem připravená. Zajímavé.

Lessy tvrdí, že je vydírán, přesto to definuje, že to ani přestupek není. Ale na otázku člena ČSSD si hned vybaví, že tento telefonát po mnoha dnech nesmí zamlčet. A opět další z party Klasnové Skokan vytáhne rok starý rozhovor, jak byl urážen. Náhodně... A přestože jsou v novinách veškeré rozhovory z telefonů, jak na smůlu plukovník Lessy nic takového nemá a Tejc s Bublanem pláčí! A to přesto, že lze od operátora v případě závažného obvinění vytáhnout celý rozhovor po půl roce. A najednou přímo do televize plukovník Lessy tvrdí, že to byla jenom maličkost, že ani nátlak to nebyl od ministra Kalouska.... A dokonce je prý prověření v rukách nesvéprávné a divné party GIPS!!!

A opět Rath je mimo

Parkanová zapomenuta, Rath zaretušován, je zde Kalousek a Kalousek a telefonuje a netelefonuje a dokonce je i prudký....

Jenom bych podotkl, že imunita je právě na výroky v politických hádkách! Na nic jiného! Všude ve světě. Všude v demokratických státech. U nás se za to stíná hlava Kalouska!! Přesto dál slyšíme, že při těchto půtkách vlastně Kalousek je hulvát, ti z opozice beránci a tak by měl premiér Kalouska odvolat. A hned restituce a hned zase věřící Kalousek a loupež pro Papeže atd atd... Šetřit se má, ale přitom všem přidat, jednou hot a jednou čehý. Vše se hodí. Jenom dav a volič je pitomec. Předpokládá se. A Sobotka s Tejcem a Haškem se smějí, jak dav je blbý....

Pane ministře Kalousku, za vyjednávání s komunisty v roce 2006 jste se mi znechutil, ale to neznamená, že přestanu obhajovat spravedlnost a svobodu občana před demagogií a špínou! Proto to takto otevřeně píši na internetu a Vám osobně zasílám. Zodpovědnost politiků má být i ekonomická, ale dokud není, tak ani Parkanová nesmí být trestána, zatímco Rath jako kriminálník ano. Jinak to být nemůže!

A že policie (ROH fízlovských,policejních band v čele s Buřičem) vyhlašuje válku a bezpráví to ani ČSSD, Sobotkovi, Tejcovi, Bublanovi a bezpečnostnímu výboruparlamentu to nevadí! Šílené!

 A na závěr: jedno vím jistě. Za "Kalouska" se v arbitrážích ušetřilo mnoho desítek miliard, zatímco za Sobotky..... A v době krize si naše ekonomika nevede narozdíl od jiných tragicky.....

Petr Pokorný

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...