Parkanová, aneb záhada v obvinění vysokého ústavního činitele

Pokud byl zatčen Rath, vědělo se proč, z jakého paragrafu a každému bylo jasné, co za tím je. Podrobnosti byly zamlčeny až do doby vyšetření a soudu, což je pochopitelné. Alespoň většině. Parkanová? Záhada nad záhady.

Asi nikdo nebude protestovat, když vystoupí státní zástupce a vysloví: žádám sněmovnu, aby byla poslankyně Parkanová vydána z podezření z trestného čimu paragrafu "XYZ", na jejíž podkladě mohlo dojít k zneužití a rozkradení majetku.

Nic takového ale vysloveno nebylo

Laicky řečeno podplukovník Mazánek obvinil poslankyni Parkanovou z paragrafu, který ani nedoložil, že existuje a státní zástupce!!! řekl doslovně:

Můj právní názor bude vyjádřen v rozhodnutí, které bude následovat v přiměřené době poté, kdy jediný obviněný v dané věci, respektive jeho obhájce, předloží orgánům činným v trestním řízení písemné odůvodnění stížnosti o usnesení o zahájení trestního stíhání,“ prohlásil dozorový státní zástupce.

Neuvěřitelné: poslankyně Parkanová má být vydána a potom se dozvíme, jestli vůbec onen paragraf existuje a lze se proti němu bránit. Teprve potom se bude řešit, zda obvinění není politické pod gescí Tejce a ČSSD jako msta za zatčení Ratha!

Nikdo soudný asi nebude bránit poslance, který něco provedl. Ale nevědět, co obviněný provedl, nevědět, podle jakého paragrafu a hledat teprve posléze, jestli na to jde nějaký ušít, by svobodná společnost neměla připustit, i kdyby se jednalo o posledního bezdomovce!

Je to špína a podplukovník Mazánek a státní zástupce by měli být okamžitě tvrdě vyšetřováni a případně potrestáni!! Nekompromisně a tvrdě!

Právní střet názorů nelze dělat za pochodu s rukojmím obviněného! To je šílené!!!

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Zvracející čtenář
před 4 roky

Parkanový se nic nestane, to ví každý nic neudělala ale politicky dostane přes hubu. Už věřím, že za tím je banda KSČSSD!! To je na blití!!!!!!!

Petr Pokorný
před 4 roky

Vždyť je to do očí bijící. A přesně je to vidět, kdo se jak vyjadřuje: Radek John říká, že ho zákon nezajímá, že soud rozhodne, zda existuje, další z opozice tvrdí totéž. Nikdo se nezajímá, zda v žádosti o vydání je z důvodu, že Parkanová zavinila zlodějnu. Je to pouze kamufláž, jak upozadnit Ratha! A politicky znemožnit TOP 09! Proto Tejc mnohokrát říkal, že se na ně také něco najde. A je to tady!

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...