Na Švihlíkové (ČSSD) je vidět, že i po smrti Jiřího Havla má strana ekonomických pitomců přehršel

Velmi dobře to popsal ekonom Pavel Kohout: "ještě jsem neviděl, že by se zhroutil stát, který více šetří. Ale zato na dluhy ano"! Přesto  této ekonomické slepičce nevadí opak mezi veřejnost rozhlašovat. Prý jdeme řeckou cestou, protože prý vláda přehnaně šetří!
Lze těžko zde přesně definovat bez odborných argumentů, zda má vláda trochu ubrat. Ale když prý další erudovaná ekonomka na brífinku ČSSD po Mládkovi a Havlovi lidem vykládá takovéto stupidity, jeto už únavné. Pro koho vlastně takto ČSSD hovoří a skutečně lži blbější části národa nevadí?

Dokonce prý plošné škrty genderově poškodí ženy!

A že by se mělo škrtat jenom mužům a peníze ženám přidat, neboť jsou pilnější, pracovitější, prostě kvalitnější... Švihlíková se prý ráda učí cizí jazyky, plave, jezdí na kole, tančí a věnuje se svému mouratému kocourovi. Proč vystupuje v televizi jako odbornice ČSSD? Ale v její geniální myšlence ji podpořila Šiklová, tak je to skutečně trochu švihlé....Socioložka Jiřina Šiklová by při výběru mezi dvěma kandidáty, kteří jsou na přibližně stejné pozici, automaticky volila ženu. "Čistě proto, že žena musela vynaložit více úsilí, aby tohoto dosáhla, musí být tedy svým způsobem schopnější," vyložila šokované veřejnosti s logikou jí vlastní a odzbrojující. Takže kdo je blb, musí jít do vedení, protože je to pro něho větší dřina. Nadaní to mají snadné....

Je co dodat?

Rubriky:

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...