Další zrůda - miliardářka - na silnici zabila čtyři lidi. Úmyslně!

Řidička terénního BMW Eva Varholíková-Rezešová srazila Fiat Punto. Pletlo se jí v cestě a to miliardářka - dcera někdejšího šéfa Východoslovenských železáren Alexandra Rezeše a bývalého vlastníka fotbalového klubu Sparta Praha nemohla strpět.

Zfetovaná a ožralá ho prostě srazila mimo silnici. Neměla čas, jela za milencem...Varholíková-Rezešová snažila potrestat řidiče fiatu za to, že jí okamžitě neuvolnil levý pruh dálnice a vytlačila osobní vůz až do odstavného pruhu. Vzápětí do menšího vozu narazila, fiat se po nárazu do svodidel vzňal a uhořeli v něm čtyři lidé.

Tragická havária sa odohrala na maďarskej diaľnici M3, kde Eva Varholíková-Rezešová svojim BMW vrazila do pred ňou idúceho Fiatu, v ktorom sedeli dva manželské páry. Podľa najnovších informácií sa mala opitá Eva po diaľnici rútiť až 200-kilometrovou rýchlosťou. Rezešová sa približne desať kilometrov od nehody dostala za Fiat, ktorý predbiehal dva nákladiaky, ibaže bol pomalší ako Slovenka, ktorá sa rútila vysokou rýchlosťou. To ju malo natoľko rozhnevať, že aj po zaradení Fiatu do pomalšieho pruhu, ho na svojom BMW začala prenasledovať, naháňať a tým ho chcela vytrestať. Kilometre sa na neho neustále lepila a tlačila, až kým neprišlo k nehode.

Proč v Evropě není opět zaveden trest smrti?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Ateista
před 4 roky

Díky tomu, že se to stalo v MADARSKU - a ne na SLOVENSKU bude tvrdě odsouzena za tyto vraždy. Mečiarovy pařáty na maďarskou justici nedosáhnou aby ji zaškrtily.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...