Politik (policajt) Lessy chtěl ministrovat ministrovi a byl vyhozen

Stíhání Lessyho pokračuje, státní žalobce protest zamítl. "Podstata skutku, který je předmětem tohoto trestního řízení, nemůže být případnou změnou časového údaje nijak dotčena, i kdyby ke změně došlo v průběhu dalšího dokazování," .

A tak policajt - politik - dnes jenom politik Lessy pokračuje stejně jako Rath napadáním Kubiceho."Pan Kubice se nikdy neměl stát ministrem vnitra, v policii měl svoji profesní minulost, která nebyla nijak slavná," napsal Lessy čtenářům iDNES.cz.

Je to podvodník, nic neumí, nemá vzdělání, dá se parafrázovat politická vyjádření. Všichni jsou lumpové, jenom Lessy a Rath jsou lilium, které Kubice poškodil: "úmyslně"", prý....

Podle zákulisních informací zničila policejního prezidenta výpověď spřáteleného novináře z Práva. Důsledkem bylo odvolání Petra Lessyho z postu policejního šéfa. Navíc nemůže pobírat výsluhovou rentu a je obviněn ze zneužití pravomoci úřední osoby. Lessy totiž prohlásil o náměstkovi krajské policie ve Zlíně  Jaroslavu Vaňkovi. Své obvinění přitom v deníku Právo opřel o důkaz, že v době, kdy byl Vaněk ještě náměstkem policie v Brně, chodila na něj řada udání a trestních oznámení popisujících jeho nezákonnou činnost. A ani jedno nebylo nikdy vyšetřeno, protože, jak tvrdil Lessy, nepoctivého důstojníka kryl Rudolf Setvák, tehdejší šéf brněnské Inspekce ministra vnitra, a házel jeho prohřešky do koše. Toto obvinění vyslovil bez důkazů!

V okamžiku, kdy si policajt Lessy spletl funkci a začal ministrovat a nařizovat, co má dělat ministr, jeho vyhození bylo logické.

Policajt není politik!

 

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Brabec
před 4 roky

To co píšete vykonal Kubice. Nebo, co to bylo s jeho zprávou ?

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...