STBácký fotr Rath je stejný gauner jako jeho synáček - oba lékaři z "Exodus - exitus"

Zrůdná rodina, jakou by člověk pohledal. A lidé nepoučitelní, kteří skočí na lep kdejakého gaunera, ale poctivý člověk se nemůže ubránit. Zlodějům, co křičí - chyťte zloděje! A za nimi stojí Paroubkové, Kottové, Plocové, Kočkové, Humlové, Škárkové a Jarolímové z VV, kterým pomáhají advokáti jako je Sokol, Láska... Výkvět všech výkvětů...

1)  Je to férový kluk a já se obávám, že to na něho bylo nahrané. Tady jde o osud chytrého a nadějného politika,“ chválí Ratmír Rath svého syna. Prostě Bůh a ti ostaní? Darmo mluvit. Přibližně desetimilionovou sumu pak prý nechal na opatrování v synově domě v "nějaké skrýši". A následně ji našli policisté.

2) Kubice prý má velmi luxusní vilu a Rath je proti němu v tomto ohledu břídil a "čučkař".

A fakta?

1)Netrpělivě očekávaný rozbor nakonec odhalil, že na věcech z Rathova domu jsou otisky dvou exhejtmanových obviněných, server Lidovky.cz zjistil, že jedny patří exposlanci Petru Kottovi.

2) "Tady je asi sto lepších baráků než má Kubice, to je kec od Ratha, to je normální chata dřevěná," řekl iDNES.cz jeden z návštěvníků kunické hospody. "Tady žádnou senzaci nenajdete," uvedl Kubiceho soused.

Podle něj ministra vysoká funkce nezkazila. "Zatím je docela normální. Já ho znám od patnácti let. Normální pražskej vršovickej kluk. Štáb iDNES.cz vyrazil do středočeských Kunic exhejtmanova slova ověřit. Udělejte si ze záběrů názor sami.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/video-s-vilou-kubiceho-069-/domaci.aspx?c=A120907_161111_domaci_jj

A nyní čelí i Kubice dalšímu obvinění:"Trestní oznámení bylo podáno v pátek na Obvodním státní zastupitelství pro Prahu 7," řekl iDNES.cz Lessyho advokát Václav Láska.

Trestní oznámení míří na ministra kvůli podezření ze zneužití pravomoci veřejného činitele. "Důvodem je nezákonný postup pana ministra při vydání rozhodnutí o propuštění pana Lessyho ze služebního poměru," dodal Láska.

Všichni lotrové proti Kubicemu. Důkazy jsou jasné. Ale...Ustojí to?

I Kristus byl nevinný, úpěnlivě zvolal Rath. A někteří naivní uvěřili....

 

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...