PAŘÁTdnes po Novém roce. Bude zrušen?

Nebudeme si nalhávat, že blogy, redakční stránky a různé internetové noviny se rodí jak houby po dešti. A tudy cesta už nevede. V tomto trendu už nemá cenu pokračovat. Dnes už je toho tolik, že není možné vše obsáhnout. A identita se ztrácí.

Co tedy bude dál?

Na této redakční stránce nadále zůstane zachován důraz na ekonomicko – politické komentáře a prognózy pro občany neekonomického vzdělání.

Ale Pařát dnes se zaměří především na včerejšek a fakta!

Zní to sice prapodivně, ale pravdou je, že mladá generace už je ze všech informací tak zmatená, že slovy Švejka: „kdyby byli všichni chytří, tak by bylo tolik chytrosti, až by z toho všichni byli blbí“vystihuje zmatenost mezi mladší a dokonce – i starší generací! A dnes jakoby každý všude byl, každý je disident, každý je kapitalista, komunista, všemu rozumí a i patnáctiletí osobně ví, co řekl Husák, Jakeš, Klaus.....

A je načase začít psát moderní dějiny podle faktů!

Na Pařátu vznikne nová rubrika, která bude mít za cíl informovat autenticky, co bylo, jak bylo a proč bylo. O minulé době jsou různé fámy, Okamura líčí komunismus, děti se hlásí ke stalinismu, označit Brusel jako sídlo RVHP sice vypadá trefně, ale polovina národa už ani neví, co bylo a jak bylo. A protože v té době nebyl internet, ale jsou dochované materiály, postupně budeme skenovat  a autenticky doplňovat fakta, která budou NEZPOCHYBNITELNÁ! Samozřejmě že budou začerněna osobní data, ale autentické smlouvy zde časem budou také.

Kdo nezná minulost, nemůže pochopit ani budoucnost.

Bude to pracnější, ale materiálu a velmi zajímavého je hodně. Např. jak skutečně se čekalo na byty za socialismu, autentické diskuze o směrování mezi Klausem, Komárkem a dalšími a co kdo skutečně řekl, kdo chtěl dluhy a kdo ne. Máme toho velmi mnoho a jak čas průběžně dovolí, bude zde vkládáno. Máte se na co těšit.

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Alen
před 4 roky

Tak jo :-). Buďte ale pilný, pane Pokorný! Chodím sem každý den a netěší mě, když někdy i zbytečně :-(.

 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...