Miloš Zeman jako zvolený prezident v rauši? ŠOK, Holandsko chce odejít z EU!

EU se hroutí a Barroso vyvěsí na Pražském hradě vlajku EU! Nenastal  čas ukázat Zemanovi, že chlastat se nemá a dokázat občanům, že podvodník Schwanzenberg chtěl na poslední chvíli udělat tah, který by nás katastrofálně poškodil?

To, co si ani Nigel Farage - přítel Václava Klause ani ve snu nepředstavoval, začíná nabývat konkrétních obrysů. Teda upřímně, obrovský vzestup UKIP (United Kingdom Independence Party) a Farage,  který  v evropském parlamentu vede euroskeptickou frakci s názvem Evropa svobody a demokracie, byl znám, ale že po opatrném projevu Camerona o referendu bude následovat nizozemský premiér a ministr financí tvrdým výpadem a dokonce podložený žádostí do parlamentu, aby nizozemská vláda začala jednat o právu jakéhokoliv státu se vyvázat ze smluv EU, z integračního programu  a dokonce i z celé EU je doslova šok!

A nově zvolený Miloš Zeman si dá pár panáků slivovice, poplácá po zádech Zaorálka a jde na Pražský hrad s Barrosem vyvěsit vlajku EU...

Není to, jak říká sám Zeman, skutečný idiotismus?

Katalánsko se chce vyvázat ze smluv španělské vlády referendem, Cameron v Anglii připravuje referendum o vystoupení z EU a kníže se Zemanem žádají, abychom lezli před Bruselem po kolenou a dali mu všechny pravomoci! Naposledy kníže prostřednictvím Kalouska o fiskálním kompaktu vydíráním ODS!

Holanďané zuří, čtyři zestátněné banky, největší v Holandsku (naposledy ABN Ambro) dávají plnou polovinu bankovního sektoru všanc bankrotu za úvěry v EU, především ve Španělsku v realitách a žádají vládu, aby začala jednat o vystoupení. Holandská vláda musela zestátnit i čtvrtou největší banku SNS Reaal. Jinak hrozil totální bankrot a lidé v Holandsku se bouří. Oficiálně nizozemská vláda požádala  o "Vyvázání z integračního projektu  včetně eurozóny, Schengenu i celé EU" dne 1.února 2013! Akademická obec v Nizozemsku žádá okamžité zastavení integračního procesu a o dalším má už rozhodovat pouze referendum! Británie žádá návrat vybraných pravomocí.

Nezaměstnanost v EU je katastrofální, Španělsko je před krachem a lidé do 25 let mají 50% nezaměstnanost. Po totálním bankrotu islandské velkobanky soud zamítl vyplacení peněz. Britové a Nizozemci zuří! Absurdní rozsudek Evropského sdružení volného obchodu totiž překvapivě rozhodl, že jim Island po bankovním kolapsu v roce 2008 nemusí vracet nastřádané peníze. O peníze naopak nepřišli Islanďané. Po zkrachovalé bance Icesave jsou poraženými statisíce obyčejných Britů a Nizozemců.Takto funguje euroval a fiskální kompakt. Neboli takto by fungovaly normálně, pokud se to rozeběhne. Portugalsko, Řecko, Kypr, Itálie a Španělsko se hroutí a....

Barroso jede na Pražský hrad vyvěsit evropskou vlajku, Schwanzenberg žádá těsnější spolupráci s Bruselem a EU a Zaorálek s Roučkem a senátorka Gajdůšková obnviňují Václava Klause z euro-české vlastizrady...

Listopad 1989 - lidé žádají pád vlády, svobodu a zrušení uzákonění vlády jedné strany a komunista Urbánek jmenoval nové bolševiky do vlády. A lid je vykopal..

Jiránek kreslil vtip o "ještě větším blbci, než jsme si mysleli....

V Barceloně na sammitu unie v březnu 2002 odhlasovala EU, že v roce 2010 bude nulová nezaměstnanost!

Bolševik Vladimír Iljič Lenin po vítězství VŘSR v roce 1917 oznámil, že v roce 2000 už bude všeho dost, proto už nebudou třeba peníze!

A nově zvolený Miloš Zeman si dá v březnu 2013 pár panáků slivovice, poplácá po zádech Zaorálka a jde na Pražský hrad s Barrosem vyvěsit vlajku EU...

Kdo je Nigel Farage?

Europoslanci, styďte se! Známý kritik EU Nigel

 

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Fanouš
před 4 roky

Že už by dočasně bylo blíž ke konci?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...