Adolf Hitler, pane prezidente Klausi, nařídil Evropu sjednotit. A tak to bude!

 

A na vaše výjimky si nikdo hrát nebude. Nastal čas oznámit EU, že peníze na dotace do Bruselu nepošleme, dokud to nepodepíší. Sliby se mají plnit, především EU má ukázat, že to není stoka politická! Nebo je?

 

Výhrůžky o penězích slyšíme stále. Co to udělat opačně? Stejně nakonec do ekonomiky dostaneme méně než 25%, které se do Bruselu odešlou! (Samozřejmě je to nadsázka, jsme moc malí)

Pokud je to skutečně jenom marginálie, jak tvrdí z EU a odhlasují to pravou zadní, tak proč to neudělají? Přece takovou maličkost odhlasují a další eurohujerové Evropské unii přibudou. Jenomže v Německu jsou Führerové a nacismus na vzestupu a dovolit si s nimi nesouhlasit znamená být ohrožován sankcemi a depešemi psychologického vydírání.

Je zajímavé sledovat EU, jak jiným za vše hrozí (menším státům), ale sami mohou překračovat vše. Od rozpočtu a zadlužení, až po různá nařízení. Německa a Francie se to netýká, Velká Británie na ně kašle. Ale my musíme dodržet kdejakou ptákovinu, zatímco EU ani dohody nedrží.

A proč jim Benešovy dekrety tak leží v žaludku, když je to bezcenná, dějinná věc, jak tvrdí? Je to záhada... Nebo to záhada není a programově se na něčem pracuje, co jenom Václav Klaus docenil a zbytek nad tím mávl rukou?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...