Zatýkání kolem premiéra Nečase s chladnější hlavou - analýza

 

Všechny deníky, které jsou psány rukou jednoho rukopisu unisono tvrdí, že premiér Nečas  musí odstoupit a bla bla bla. To vše na základě „jasných indicií“, byť informace doposud nikdo nemá. Fraška? Co vlastně víme? Nic!

Teda vlastně už něco ano. Část trestních oznámení (kolik se zatím neví), bylo skutečně iniciováno všem už veřejně známým Láskou a partou kolem „Antikorupční iniciativy“. Jsou to lidé, kteří chtějí odstranit politické strany, nastoupit na jejich místo a nastolit nový řád „nepolitické politiky“.

Dále je (zatím) známo, že nastoupily stovky policistů a výsledkem je pouze pět zadržených. Pardon – jeden a jedna údajně větší ryby a pak nějací poskokové... (Prý dostanou teprve obvinění v noci a ráno). Ty velké se opalují...  Tudíž 12 až 24 hodin nikdo nevěděl, z čeho je obviněn a za co je vyslýchán. (Zda to věděli vnitřně se nedozvíme). Ale podle zákona to nevěděli. A to je dost drsné.

Ivo Istvan
Ivo Istvan

Akci vede žalobce olomouckého vrchního státního zastupitelství Ivo Ištvan prý na popud vrchního státního zastupitelství. A už před časem se proslýchalo, že nitky obvinění kolotoče žalob se sbíhají právě na tomto zastupitelství. Proslýchá se (neověřeno), že má nadstandardní styky s některými lidmi kolem Dientsbiera . Kdo měl pravdu tenkrát v kauze Čunek a proč musel Ištván odstoupit, notabene jak obviňoval Čunka, když neměl v ruce důkazy, je záhadou. Někdo tvrdí, že se tím osvědčil, já naopak, že se už jednou neosvědčil. Má to být od Bradáčové trest smrti ve funkci státního žalobce? Nebo obviní politiky stůj co stůj, i kdyby důkazy nebyly?

 

Co je však daleko podezřelejší a nikdo se (zatím) nepozastavuje. Akce měla být utajena. Něco se prý prosáklo, tak se urychlila. Ale urychlila se tak, že dvě největší ryby se smějí ze zahraničí (dokonce jeden je podezřelý z pokusu o vraždu) a v sítích je zase – ten, kdo pouze vyjednává, tudíž Nagyová. Á propos – také ten, co je vyšetřován měsíce a na policii si chodí „pokecat“ skoro pravidelně. Druhý se prý dostaví v poklidu v pátek. Pokud je i toto pravda, je to skoro děsivé. Zakuklení ozbrojenci na vládě a všichni se chodí málem pro zábavu na policii? (Jistě nadneseně, ale nikdo se neskrývá). Koho teda měli zakuklenci zatknout v úřadu vlády? Těžce ozbrojeného premiéra?

 

Vyhrožovaní od některých senátorů (a senátorek), trestní oznámení mnohokrát na velezradu a vyhrožování, že tito tři půjdou do tepláků za odstoupení z parlamentu, jako vyhrožování premiéru Nečasovi přes Nagyovou bylo slyšet dennodenně. Souvisí to s s akcí zakuklenců?

Proto se domnívám, že nenajdou li jasné finanční závazky, nedokáží jasné předávání peněz jako u Ratha, ale pouze z odposlechů, že jeden druhému pomůže, (což je v politice normální, byť to správné není), musí Ištván dát na stůl všechna jména, která ho ovlivňovala a s kým jednal včetně jeho podřízených.

Protože zakuklenci na vládě, nedání informací skoro 24 hodin a ohrožení chodu státu jinak nikomu už projít nesmí.

Prostě jasné a prokazatelné důkazy (nikoliv soudní přestřelku), nebo tvrdé, velice tvrdé tresty. Fakt se dá věřit, že tak obrovský zátah dnes už celým světem sledovaný a... Ti dva hlavní se válejí u moře?

Kdo z koho dělá idioty?

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...