Meloucháři prezidenta Zemana: tentokrát ministr Žák a výstavba dálnic

 

Nebudeme si zastírat, že normální vláda neexistuje. To, čemu se za bolševika říkalo meloucháři či hochštapleři, vidíme ve Strakovce v plné parádě.

 

Bez důkazů by to však byl pouhý panflet a pomluva. Tudíž...

Nebudeme si nalhávat, že většina má záskok ve Strakovce jenom jako doplnění svých financí a tato bokovka se jim hodila.Fischer je toho důkazem. Peníze sehnal, až když.... Ti, co skutečně pracovali, Rusnoka odmítli.

A geniální melouchář Žák?  Bezkonkurenčně  nemá při své genialitě soupeře. Zatímco jiní mají sto dní hájení (Což znamená, že se seznámíte s resorty, s lidmi, zázemím, černými nebo červenými čísly a čítá to hodiny jednání o budoucnosti a směrování. A dřív než za tři měsíce to prostě nedokážete.) Zato geniál Žák vidí a Žák hned jako Balvín v Národním divadle ví. Dostanete dvě otázky a pokud odpovíte kladně, zůstanete. V opačném případě máte padáka jako Žaluda ( Toto snad nedokáže za 24 hodin prokouknout ani Bil Gates a Steve Jobs v jedné osobě)

A nyní strohá fakta

Hospodářské noviny 6. srpna 2013 – Jan Fischer

Nedám ani korunu navíc. Dohromady si řekli všichni ministři o desítky miliard navíc.

Lidovky.cz  6.srpna 2013 ministr Žák: Výstavba dálnic v Česku?

Supermarket, kde kradou úplně všichni. .  „Nebudeme se vykrucovat a nabídneme řešení,“ říká Zdeněk Žák. Prioritou by měly být úspory...

Hospodářské noviny 6. srpna 2013 – Jan Fischer

Dostal jsem požadavek od Žáka o pět miliard navíc. (Tudíž se šetří ?) Jsem ochoten o tom diskutovat, protože jsou to prorůstová opatření.

Génius ministr  Žák šetří žádostí o pět miliard?

Pane ministře Žáku, tvrdím, že lžete a důkazy popíši, byť už výše popsané je jasné

Víte, co jsou vícenáklady? Jasné a ověřitelné příklady z D8, z nichž některé doklady mám i u sebe. A veřejně část dohledatelná. Velmi pro čtenáře zjednoduším: první jsou ty, které dělají lidé jako Patrik z Dětí Země a kvůli kterým se stavby musí vždy přerušit a začít znovu. Druhé byly ty, co se starostové dohodli, že výstavbou dalších sjezdů a nadjezdů zvýší turismus v obcích podél dálnic a nechali to posvětit místními referendy. A lidé podepsali. Vypadalo to lákavě. A pak třetí, které do budoucna ušetří peníze, přírodu a zdraví občanů jako „Mimoúrovňová křižovatka Dobkovičky“. Dnes se cena navýší, ale zkrácením tunokilometrů se štěrkem apod po objízdných trasách vesniček se později velmi ušetří. Vážně jste toto mrknutím oka a dvěma otázkami na ŘSD odhalil? My se to snažili dohledat deset let!!!

Nebudu se rozepisovat o zlodějnách, podvodech, neprůhlednosti a nedbalosti, na které jsem sám upozorňoval! (Velemín - blokáda a v různých článcích) Zde jsou ztráty v miliardách (desítkách miliard) prokazatelné a narozdíl od Ištvanovy politické komedie je naopak zde důležité došetřit, zda se jednalo o neschopnost, nebo zlodějnu.

Jenomže kdyby to ministr na melouch Žák takto vysvětlil, ztratil by gloriolu geniálnosti a lidé by poznali, že lže, protože toto vše odhalit za týden je prostě nemožné!

 

NKÚ oznamuje: Dálnice by mohly být o pětinu levnější.

Jistě, vzhledem k výše popsanému to je pravda. Pokud však pan geniální ministr toto bral jako základ, nikdo mu asi neprozradil, že dnes,  po příchodu Čermáka jsou ceny možná dokonce o polovinu levnější, než v Německu. A výrok NKU byl směrován k zakázkám za Brunclíka. „Asi se k Žákovi vloudila přece jenom chybička, nebo temnota“...

Mimochodem, jak s generálním ředitelem Brunclíkem, tak dnešním Davidem Čermákem jsem měl možnost jednání a návrhy osobně sledovat. A zatímco jsem u Brunclíkových diskuzí a nápadů skákal metr vysoko (a čas prokázal, že oprávněně), z pana Davida Čermáka mám ten nejlepší dojem. Skutečně stačí dvě otázky ministře Žáku, abyste toto vše odhalil a dal Čermákovi padáka? Pak musíte mít kolem sebe gloriolu česky svatozář.

 Já, jako občan jsem však přesvědčen, že jste lhář!

 

Komentáře

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
Nikdo nekomentoval.
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...