Rusnoku, strčte si své ekonomické žvásty za klobouk!

Půjčím li si milión, jsem, bohatý, protože mám milión, nebo jsem zadlužený až po uši, protože mám dluh milión a musím ho splatit i s úroky?

Já, ač ateista, volám: "Bůh ochraňuj Českou republiku, vstoupíte li zásluhou Zemana do ČNB!

Pokud bezostyšně a sprostě napadáte minulou vládu za největší dluh při největší světové krizi (západní) a ještě bez uzardění tvrdíte, že měla vláda rozdat další peníze na rozhýbání ekonomiky, je to vážně na zvracení. (Slova silná, ale jednoznačně si za nimi stojím, protože 2x2 ≠ 5) Vážně udělat dluh v době úrodné se rovná dluhu v době neúrodné a v těžké ekonomické krizi celé  západní společnosti? Lžete, sprostě lžete! Proč?

Když si půjčíte milión, jste tedy boháč?

Co je to za novináře (mimo Lenky Zlámalové, nebo alespoň o dalších nevím), že na tuto lživou špínu nereagují? Jak to, že Moravec v OVM neseřve Rusnoka, ať tyto lži veřejně nevyslovuje? Mandatorní výdaje jsou největším břemenem zadlužování. Když se sníží, řvou odboráři, "Krásové", důchodci! Když se výdaje nezmenší, v době krize je obrovské zadlužení neodvratitelné! To fakt Rusnok neví, nebo je naprostý lhář?

 

Přesto Nečasova vláda relativně snižovala rychlost zadlužování. (Odbory a levice za to kydala na Nečasovu vládu hnůj)

Přesto nezaměstnanost je poloviční až čtvrtinová proti Evropě (mimo Německa a Rakouska)

Kde byla Itálie, Španělsko, Řecko, Kypr či třeba Francie před deseti léty a dnes?

Kde jsme byli po Zemanovi (Sobotkovi, Špidlovi) před deseti léty a dnes?

 

V době úrodné dobrý hospodář šetří, aby měl kam sáhnout v době neúrodné. Místo toho se za ČSSD dělaly strašné dluhy a když nastala krize, nebylo kam sáhnout! A to je přece neporovnatelné a  nařčení, že Nečas udělal ještě větší dluhy, je na úrovni podlosti a špinavosti! Měl snad nechat důchodce a sociální případy vyhladovět a nechat zemřít, když v době úrodné ČSSD nic nenašetřila?

A toto dokážete říci občanům - nám - do očí, aniž se hanbou nepropadnete?  A strašné je, že místo aby vás novináři rozsekali otázkami na kousky, na brífincích dávají jenom stupidní otázky. Mimochodem, viděl jsem novináře na tiskovce "Programové prohlášení Rusnoka" a jsou na to pouze tři slova: hrůza, hrůza, a hrůza. Tupé otázky a tupé odpovědi. Nic víc. Co dělá naše novinářská elita? Spí, nebo už vymřela? Prostě se to dá shrnout lapidárně:

Rusnoku, strčte si své ekonomické žvásty za klobouk!

Co takhle položit Rusnokovi a Fischerovi otázku: "Za jak dlouho se objeví vliv nové vlády na ekonomické ukazatele"? Napovím. Minimálně půl roku, ale většinou 9 - 18 měsíců. Takže logicky druhá otázka zní: "Když se začne zvedat ekonomika nyní a na podzim, čí  zásluhou to bude"? A pokud to skutečně nastane, poprosíte Petra Nečase a Kalouska za odpuštění z nepravdivého nařčení, nebo se zachováte zbaběle a budete mlčet?

Když on ten Rusnok vypadá tak "důvěryhodně"....

Rubriky:

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

apolo
před 3 roky

Proč bláboly?Každý kdo se uchází o koryto,každý má tyhle projevy stejné,jen trochu jinak seřazeny.Co vše slibovala ODS.Že nebude zvyšovat daně,že se budou valorizovat důchody.O placení poplatků v lékárně,u doktora a v nemocnici nebyla ani řeč.Slibovala,že zatočí s korupcí a jak to dopadlo.Zjistilo se,že jsou to největší zloději a korupčníci v tomto státě.Vše udělali jinak,než slibovali u voleb.Tak co to tu na nás sypeš za nesmysly.Máš ty vůbec pojem o dění v tomto státě?

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...