Teplé pivo Staropramen s nepředpokládanou odezvou

 

Česká specifika se opět odrážejí stylem „Dobrého vojáka Švejka“. Zatímco jinde padají hlavy a policie je v plné polní....

Těžko říci, zda je to tichý protest štamgastů nebo toho využily jiné pivovary, ale je fakt, že Staropramen začal mít problémy, protože pražské restaurace začaly na konci srpna měnit dodavatele.

"Vedení pivovaru se rozhodlo podpořit homosexualistický festival Prague Pride, čímž se demonstrativně postavilo na stranu kulturní revoluce, podkopávající samotné základy lidské společnosti," píše v prohlášení Akce D.O.S.T.

Vyzýváme tímto všechny normálně smýšlející spoluobčany, kteří ještě neztratili povědomí o významu přirozené rodiny pro zdravý vývoj dětí i celé společnosti, aby se k našemu bojkotu výrobků Staropramene připojili," uvedli předseda sdružení D.O.S.T. Michal Semín a místopředseda Petr Bahník. Práva homosexuálů na adopci dětí nebo manželství považují konzervativci za nezodpovědnou hru a plíživou kriminalizaci zastánců přirozených hodnot.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/staropramen-zteplal-tvrdi-akce-d-o-s-t-konzervativcum-vadi-podpora-gayu-1ad-/domaci.aspx?c=A130801_164855_domaci_brd

 

Festival se uskutečnil mezi dvanáctým a osmnáctým srpnem a k dnešnímu dni skutečně několik restaurací se Staropramenem skončilo a místo něj se točí Krušovice. Kolik jich nakonec bude a jak to otřese s vedením Staropramenu těžko říct (vedení určitě problém nepřizná), ale jako tichý protest to určitou výstrahou je. Agresivní propagace homosexuálů prostě budí emoce a reakce a vidět dva muže (ženy) hrající si na maminku a tatínka ve veřejném prostoru prostě mnoha lidem příjemné není.

A za přirozené pocity přírodních procesů se snad ani trestat nemůže. Nehledě k tomu, že raketový nárůst AIDS a pohlavních chorob mezi touto skupinou je alarmující.

Zpět na komentářeReakce na příspěvek

Brabec
před 3 roky

Nezapomínejte, že tenhle průvod požehnala ODS a její gynekolog, tehdejší primátor Svoboda. Teď je primátor z TOPky a je to rovnou buzna Holeček ! Bravo ! A aby to bylo úplné - kandidátka ODS pro Prahu: Němcová, Svoboda, Černochová - to je matrace Červíčka a hlasatelka práv buzerantů - aby mohli adoptovat děti ! Fuj ODS, fuj TOP!

*
*
Překročil(a) jsi maximální délku komentáře o 0 znaků.
*  captcha
 

PAŘÁT dnes   Přidejte si nás na Facebooku

 

 

Komodity a deriváty ze stránek Kurzy.cz

 

Zlato - graf ceny

 

RUB/CZK - graf kurzu
Kurzy měn ze stránek Kurzy.cz

Poslední komentáře

  • Ten, co to cáluje:

    A před měsícem mexickej červotoč?

  • Petr:

    Klídek a hadr na čelo - nějaký exot ho...

  • n:

    Vzali nám předsedu nebo nevzali.... https://www.nov...

  • *antibuzna*:

    Samozřejmě, že volby budou. Hnutí ANO...

  • n:

    Stačí si poslechnout poslední vysilání...